Seguidors

dilluns, 1 de febrer del 2010

Partit 250 amb el FC Vilafranca

Després de 2 setmanes sense notícies, torno a ser aquí. La setmana passada empat in extremis amb gol del porter. Després de lo que vaig viure el maig passat a Stamford Bridge amb el gol d'Iniesta, això és el símil del futbol català que vaig poder viure in situ. Brutal el golàs del Saperas.
Ahir, nova victòria com a locals, 2-0 contra el Banyoles i 11 de 11 a casa. Rècord històric del club en quan a victòries consecutives com a local el dia que jugava el partit 250 amb el Vilafranca.



L'objectiu de la permanència que es marcava el club a principi de temporada està més que complert. Ara ja, tot el que vingui serà un regal. De moment la classificació té una cosa curiosa: del 1er al 2on hi ha 7 punts de diferència, mentre que del 2on al 11è només n'hi ha 5. Què vol dir això? Que hi ha molta igualtat i que molts equips es restaran punts entre sí fent l'ascens suposo que més assequible que la temporada passada, on el Benavent en va fer 74, el Castelldefels 70 i el Llagostera 68. Amb l'Olesa vam pujar en quart lloc amb 66. Precisament d'Olesa voldria acabar parlant. He pogut veure els dos últims partits que han jugat a casa i està clar que quan estàs a baix tot et surt en contra, és una situació nova i complicada després de tants anys d'èxits però estic convençut que ho donaran tot mentre hi hagi la més mínima possibilitat de permanència. Desde aquí els dóno un cop d'ànim.

Pròxima jornada: Poble Sec - Vilafranca
A veure si arriba una victòria a domicili el pròxim diumenge. Serà diumenge a les 12 del matí a la Satàlia. Per la tarda si tinc temps passaré a veure l'Olesa - Palamós.