Seguidors

diumenge, 11 de novembre del 2007

Com ho diuen allò ... "Manos arriba esto es un atraco"

Doncs sí, no hi ha més qualificatius per catalogar la victòria que no ens ha deixat aconseguir el col.legiat de torn avui a Granollers. S'ha equivocat greument i el que és pitjor i em sap greu dir-ho : a consciència. Era sabedor del partit que es jugava i de la situació de cada equip. Però marques el 0-1 i a continuació penal en contra i gol;marques el 1-2 i al cap d'un minut penal i gol en contra. Però el pitjor de tots és que són inventats i el que m'indigna més és l'actitud de l'àrbitre, xulesca i prepotent. Sabia el que es feia i ha actuat, i ho torno a repetir, a consciència. Hi ha àrbitres que xiulen i després reconeixen que s'han equivocat i és d'admirar perquè ser àrbitre trobo que és complicat i es poden posar nerviosos en un determinat moment, però no es pot anar a un camp i xiular dos penals de la manera que els ha xiulat i mostrar una actitud tal com la seva.
Del partit es pot dir que ha estat un gran partit de futbol entre dos equips que han buscat la victòria en tot moment i que segons el meu punt de vista hauríem d'haver guanyat inclús amb l'actuació aribtral en contra. Hem tornat a fer un gran partit i hem demostrat que podem estar allà dalt lluitant per l'ascens i que ens els partits importants millorem molt. M'alegra saber almenys que sortint del camp algun afeccionat del Granollers ens digués que havíem demostrat ser un gran equip. Em quedo amb això.
La setmana que ve nou partit a casa contra el Rubí(un altre gallet) on s'ha de fer bo el punt d'avui i mostar la mateixa solidesa d'avui. Per cert, 9 partits i cap derrota, som l'equip de Catalunya de categoria més alta imbatut. I que duri!
D'altra banda, no voldria passar per alt la situació que es viu al FC Vilafranca. Apartar de l'equip 4 jugadors després de 3 derrotes consecutives dient-los que es busquin equip, perdre avui 4-0 i encadenar la quarta derrota consecutiva portarà una setmana moguda a l'equip. A més, pel que es pot sentir la gent està d'ungles amb el cos tècnic i el president es manté expectant mirant els toros des de la barrera. Hi haurà moguda .... Grans pressuposotos no asseguren els èxits, perquè després diguin de l'Olesa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat, per a que tu et queixis d'un arbitratge és que el col·legiat en qüestió la deuria fer molt grossa!!!
Ara bé, no comencis a fer de Schuster i a traslladar la pressió als àrbitres... que no en treurem res. Jajajajajaja. Ademés, tots són del col·legi català. Així que, fora excuses, i a seguir amb el rècord d'imbatibilitat!!! Sort per a diumenge!

Anònim ha dit...

Temp. 96/97 UE Rubí 0-0 FC Vilafranca (3a Divisió)
Temp. 97/98 UE Rubí 4-1 FC Vilafranca (3a Divisió)
Temp. 97/98 FC Vilafranca 0-1 UE Rubí (3a Divisió)
Temp. 00/01 UE Rubí 0-1 FC Vilafranca (1a Catalana)
Temp. 01/02 FC Vilafranca 3-1 UE Rubí (1a Catalana)
Temp. 01/02 UE Rubí 4-0 FC Vilafranca (1a Catalana)

Francesc ha dit...

No em queixo per queixar i no faré com el Schuster. De que comarca eres? Ah vale, no hace falta que digas más.
Hem de pensar a guanyar el Rubí i ja està, això de diumenge s'anirà oblidant durant la setmana. Pel que veig, molta sort amb el Rubí no es va tenir.

Anònim ha dit...

Ehhhhh!!! ke passa? ke no es pot queixar el Schuster dels arbitres quan ho fan malament?

Apa, molta sort diumenge i Hala Madrid!!!