Seguidors

dilluns, 5 de novembre del 2007

Nova victòria ... i estrena

Després de dos empats consecutius, s'havia d'aconseguir la victòria de la manera que fos. Com sempre i sigui la categoria que sigui, no hi ha rival petit i un cop més ho va demostrar l'Amer. A la primera part van gaudir de 3 bones oportunitats de gol que van desaprofitar encara que nosaltres també en vam tenir de molt clares i inclús es van anular dos gols, un a cada equip, per fora de joc.
A la represa, vam agafar el domini del partit i l'Amer es va quedar amb 10 i nosaltres volcats a l'atac, dos defenses, tots endavant i campi qui pugui. I a les acaballes del partit una jugada personal de Raul va servir per donar-nos 3 punts importantíssims que ens permeten seguir en les posicions de privilegi.


Veient els resultats de la jornada, el Parets està molt fort i els que s'estan col.locant bé són el Vic i el Rubí. Per contra, sembla que el Granollers es desinfla (es queda a 6 punts) i el Llagostera va patir una derrota totalment inesperada que els deixa a 7 punts nostres. Està clar que no és res definitiu però sempre és important anar fent coixí amb equips que han de ser punters en la categoria.
La pròxima setmana visitarem precisament el Granollers, una prova de foc a camp contrari en la que seria important sumar quelcom de positiu. Ells tindran l'obligació de guanyar per no quedar-se despenjats i és un factor que hem d'aprofitar.

Ui, què és això ?
Doncs el dimecres passat vaig estrenar el meu cotxe. Aquí en teniu un parell de mostres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Llegeixo a...
... FutbolCatalunya.com que l'Olesa està a un partit d'igualar la ratxa d'imbatibilitat del Prat (que és de 9 jornades) i que sou l'equip de categoria més elevada imbatut.
... al suplement de MD que estàs en l'onze ideal de la setmana de Regional Preferent.
... a RegionalPreferent.com que ets un dels 21 jugadors del Grup 1 que encara no s'ha perdut un minut de lliga (el que ells anomenen maratonians).
... i entro al blog, i veig que estrenes cotxe nou!!!
Nen, les coses no et poden anar millor. Això d'estrenar cotxe és que deuen pagar bé a Olesa... jajajajajaja.
Ànims i diumenge a guanyar a Granollers. Per cert, estadístiques dels teus partits jugats al camp del Carrer Girona:
Temp. 96/97 EC Granollers 0-1 FC Vilafranca (3a Divisió)
Temp. 99/00 EC Granollers 2-2 FC Vilafranca (1a Catalana)
Temp. 01/02 EC Granollers 1-0 FC Vilafranca (1a Catalana)
En cap dels tres partits vas marcar un gol. I és que això de fer gols et costa, eh....