Seguidors

dilluns, 19 de novembre del 2007

Victòria "preciosa"

Rubí : pedra preciosa, pedra de la confiança. Portadora de bona sort en el joc.
Doncs ahir va servir per confirmar que no sé que és el que tenim però estem tocats per una vareta màgica i que inclús jugant amb 10 vam tenir la força per fer un gol i emportar-nos el partit. Un partit jugat de poder a poder(sempre dintre els límits que permet el camp de terra,perquès és lamentable) entre dos grans equips i que es va decantar per l'encert de Pelegrín en un penal molt clar que li van fer a manca de 10 minuts. El partit va transcórrer amb ocasions per dues bandes i potser el resultat més just hauria estat l'empat, però una vegada més vam decidir en els minuts finals i quan estàvem amb inferioritat numèrica. Tot i això vam seguir jugant amb 3 defenses i no renunciant a res.
Del Rubí havia llegit que era una setmana difícil pel míster d'ells però van posar les coses molt dificls amb bons jugadors sobre el terreny de joc, com ara Cholo, Miki Corominas i Fernando Kroeff, el pitxitxi del Rubí i de la categoria però que ahir no va tenir sort en la seva especialitat que és el xut a mitja distància i en les faltes directes.
Com que s'han complert 10 jornades de lliga deixo la classificació amb els equips que vaig catalogar com a favorits.

1. Parets 24 punts
2. Olesa 22 punts
3.Vic 18 punts
4.Llagostera 17 punts
6.Rubí 14 punts
10.Granollers 13 punts
12.Bellavista 13 punts

La victòria és d'or perquè deixa el Rubí a 8 punts de l'Olesa i superem el partit d'ahir i el del diumenge passat a Granollers amb 4 punts(ja se m'ha passat en part el regust amarg de l'empat a Granollers). El Vic i el Llagostera(repeteixo que és el gran candidat) ja s'han col·locat a la zona noble i mala època pel Rubí,Granollers i Bellavista. Lògicament és d'admirar la trajectòria del Parets, cosa que ningú esperava, però es manté a dalt per mèrtits propis.
Diumenge que ve ens desplacem a Ripollet, un equip que ve de dues derrotes consecutives, amb canvi d'entrenador i que voldrà ser el primer equip en derrotar-nos ... i ja portem 10 jornades. Que duri ....

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu n'hi do amb el rècord d'imbatibilitat! Ja van 10 jornades! Per cert, l'any passat a quina jornada vau perdre per primera vegada? Era cap a finals de la primera volta si no recordo malament? Aclareix-m'ho. He vist el petit resum del partit amb el Rubí a la web de regionalpreferent.com.
Et deixo els teus precedents davant el Ripollet:
Temp. 99/00 CF Ripollet 2-0 FCV (1a Catalana)
Temp. 99/00 FCV 0-1 CF Ripollet (1a Catalana)
Temp. 01/02 CF Ripollet 1-2 FCV (1a Catalana)
Temp. 01/02 FCV 2-3 CF Ripollet (1a Catalana)

Francesc ha dit...

Hola Lucho, la temporada passada vam perdre l'imbatibilitat a la jornada 26 a Vallirana per 5 a 1. Vam dir, ja que perdem, fem-ho bé,jeje.
Aquests de regionalpreferent.com són uns cracks,és digne d'admirar el treball que fan pel futbol modest, molta gent hauria d'aprendre d'ells.Enhorabona per l'Àxel Aguilar i l'equip que el rodeja.
Per cert, diumenge passat vaig fer el meu partit 370 només en partits de lliga (sumant Vilafranca,Molanta,Sant Sadurní i Olesa). A veure si em pots dir els de Copa Catalunya que he jugat amb el Vilafranca i així ho tinc tot complert.Gràcies.

Anònim ha dit...

A la Copa Catalunya vas jugar 8 partits. Concretament, són els següents:
Temp. 96/97 Terrassa FC 2-1 FCV (1a R)
Temp. 97/98 FCV - C Gimnàstic Tarragona (1a R)
Temp. 97/98 UE Figueres 0-0 FCV (2a R)
Temp. 97/98 CE Europa 1-0 FCV (2a R)
Temp. 98/99 FCV 1-1 FC Santboià (1a R)
Temp. 98/99 FCV 1-0 Gavà CF (1a R)
Temp. 98/99 Reus Deportiu CF 0-0 FCV (2a R)
Temp. 98/99 CD Roquetenc 2-0 FCV (2a R)

En aquests 8 partits vas marcar un gol, precisament el dia del debut en aquesta competició a l'Olímpic de Terrassa.

Anònim ha dit...

El resultat del FCV - C Gimnàstic Tarragona va ser de victòria per 2-0 (me l'he deixat, ups!)

Anònim ha dit...

Hola Cesc, molt bé!! aneu pl bon camí! Molta sort i ke aconseguiu l'ascens i a veure si així us posen la gespa artificial!!!

Collons amb el lucho, ho té tot controlat! la mare que el va parir!!! jejejejejeje

Salutacions

Francesc ha dit...

Ostres,vaia cracks que esteu fets! Del partit del Terrassa m'enrecordo perquè vaig marcar a l'Olimpic, el del Figueres no m'enrecordo gens,a Figueres no vam jugar,oi?I del Reus i Roquetenc vam fer el triangular al camp del Roquetenc.
Doncs llavors li haig de sumar el de la temporada passada contra el Manresa que vam perdre 0-2.
Gràcies.
Per cert, al Tortosa si que li he fet un parell de gols que jo recordi,oi?

Anònim ha dit...

El partit contra el Figueres va ser un triangular al Nou Sardenya amb Europa, Figueres i Vilafranca.
Pel que fa als teus gols contra el Tortosa, dir-te que li vas fer 3 gols en els 10 partits que vas disputar (és el rival contra qui has jugat més cops).
Temp. 01/02 FCV 3-1 CD Tortosa (1a Cat) (1-1 min.26)
Temp. 01/02 CD Tortosa 1-1 FCV (1a Cat) (0-1 min.72)
Temp. 04/05 FCV 3-1 CD Tortosa (RPref) (2-1 min.22)

Francesc ha dit...

A Ripollet juguem demà en precari. Només anem 16 jugadors i 2 d'ells són del B, de 3a regional. Però no hi ha cap excusa perquè de l'equip base titular només en cau per sanció, així que intentarem guanyar a fora de nou. A més noto que no hi ha el bon feeling de la temporada passada en varis aspectes, hi deu haver alguna ovella negre pel vestidor ... :-) I això que no hem perdut cap partit encara.
Seguirem parlant.