Seguidors

dilluns, 19 de maig del 2008

I vam fer patum!

Olesa 1 Berga 3
Una de les decepcions més grans que he viscut en el món del futbol desde que jugo a futbol es va produïr dissabte. Només necessitàvem un punt per certificar l'ascens a 1a catalana i en el minut 89 el marcador era 1-1. Però una falta directa va ser un jerro d'aigua freda brutal i ens va deixar KO. Ja en el minut 93 van fer el tercer, però per mi ja va ser anecdòtic.
Diuen que qui perdona ho acaba pagant i això es va reflexar a la segona part. 4 o 5 ocasions clares de gol que no es van concretar amb el 1-1 al marcador i que considero que fer el 2-1 hagués estat la sentència.
El Berga va venir amb tots els seus efectius, va lluitar per guanyar i ho va aconseguir, però el que no veig normal és l'actitud que van tenir molts jugadors d'ells, tant al camp, com a la banqueta com inclús algun jugador vestit de carrer. En molts moments paraules provocatives sabent el que ens jugàvem nosaltres i que no vaig acabar d'entendre, així com per exemple les celebracions tan efusives dels gols per un equip que ha descendit de categoria ja fa unes jornades. Són coses que et fan donar que pensar. Això sí, el partit el vam regalar nosaltres, no vull justificar la derrota en cap cas.
Després de la decepció només queda aixecar el cap i anar el diumenge al camp del Bellavista a buscar l'ascens. És la última jornada i ja no es pot badar més. O ascens o promoció.