Seguidors

dilluns, 25 d’agost del 2008

Primeres proves

No vam poder debutar el passat dimecres perquè el partit es va cancel.lar, però aquest cap de setmana ja hem disputat els dos primers partits amistosos.

Dissabte 23 Sant Joan Despí - Olesa 0-1
Típic partit de pre-temporada amb poc ritme i bastant aburridot. Es va marcar al primer minut i el partit poca història més va tenir. En aquests partits només es tracta d'anar agafant ritme a base de minuts i poca cosa més.

Diumenge 24 Marganell - Olesa 1-3
Vaig jugar ja 60 minuts. Sensacions bastant bones, tot i que encara noto alguna molèstia. Partit disputat contra un 1a regional al qual dominàvem per 0-3 i a partir d'aquí ens vam relaxar bastant. Poc a dir, proves i més proves. Sempre he pensat que els partits de pre-temporada no serveixen per res, en quant a resultats. Pots fer una bona pre-temporada i començar malament la lliga i al contrari.

Per aquesta setmana tenim 2 partits programats. Dimecres 27 a les 9 del vespre juguem al camp del Parets i diumenge 31 tindrem el partit de presentació a Olesa contra El Catllar. Seran les últimes proves perquè el dia 7 comença la lliga al camp del Vilafranca.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el Sant Joan Despí es va veure que l'equip titular està molt conjuntat i que juga quasi de memòria. A hores d'ara, la distància amb el Vilafranca és abismal.

Francesc ha dit...

Està clar que serà el 3er any amb el mateix bloc i per tant ja ens coneixem bastant. Però d'aquí a dir que la diferència amb el Vilafranca és abismal ... A un partit pot passar de tot i tu més que ningú saps que en futbol 2 + 2 no són 4.

Francesc ha dit...

Empat a 0 al camp del Parets. Partit molt fluix i sense cap mena d'història.

Anònim ha dit...

Us esteu reservant pel dia 7?

Anònim ha dit...

Què heu fet en el partit de presentació amb El Catllar?

Francesc ha dit...

victòria per 1-0.

Anònim ha dit...

Això. Breu i concís, sense gaire explicacions no fos cas que donèssiu pistes... Jajajajaja