Seguidors

diumenge, 21 de desembre del 2008

De vacances amb bon regust

Olesa 3 Llagostera 1
Victòria molt treballada l'aconseguida en l'últim partit de l'any contra un vell conegut de la temporada passada, el Llagostera. Va ser un partit molt disputat, potser no de gran futbol, però si de molta competivitat, intensitat i esportivitat. Es van avançar els visitants ben d'hora mitjançant una falta lateral, el nostre gran handicap. Però lluny d'enfonsar-nos, va venir una gran reacció amb 3 golassos: 2 del Dani Duran i un d'Arturo.
Se'ns dubte va ser una important victòria per refermar la nostra moral després del desastrós partit a Montcada i anar de vacances amb 31 punts, una xifra que ens deixa molt a prop de l'objectiu de principi de temporada.
I per cert, novament agraïr el suport de la grada i especialment dels Green Warriors. Ben d'hora estaven allà animant-nos i ja no dic res durant el partit. Tenir un camp de regional amb aquest aspecte a la graderia no es veu enlloc. Els mateixos jugadors rivals ho comenten sovint.
En fi, 17 partits i la classificació queda així: Benavent 36 punts; Castelldefels 35;Masnou, Olesa i Llagostera 31;Marianao 26 ... Per baix Manresa 16; Poble Sec 14 i Martorell 13.

Bon Nadal i Feliç Any Nou
El blog es prendrà uns dies de vacances, necessito desconectar i oblidar-me una mica del futbol fins el dia 29 que tornarem a entrenar. Sempre va bé un petit descans i carregar piles pels durs partits que tindrem després de vacances.

Només em queda desitjar unes Bones Festes de Nadal i un Feliç 2009 a tots els bloggers que seguiu contínuament el blog. Us desitjo el millor pel 2009 i us animo a seguir comentant tot el que vulgueu en aquest modest blog.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran victòria!!!
Per cert, com està aquell empleat que va patir una "lipotimia" el dia de l'Olesa-Marianao? Espero que s'hagi recuperat satisfactòriament. Bones Festes i Salut!

Francesc ha dit...

Doncs sí, tu ho has dit, va ser una gran victòria, sobretot per refermar la nostra moral després de 3 partits sense guanyar.
Sobre l'empleat que et refereixes, crec que va patir un infart però no sé massa cosa més. A veure si es recupera aviat.

Anònim ha dit...

hola amigo francis 1ero d todo feliz año¡¡;haz la cronika dl partido en guixols hombre k komo diria el presi laporta: AL LORO¡¡¡ K NO ESTASI TAN MAL HOMBRE¡¡¡;weno imagino k tipiko partido post vacacional...donde fuistes a Guixols...i algunos aun deberian arrastrar las guixes k kogieron las fiestas...;no obstante,analizando un poko vuestra estadistica veo k fuera bajais muxo...muxisimo...sr.Salamanca,no sea planteado kambiar el sistema fuera d kasa???n se digo yo k no tengo ni p.idea...pero si en casa es excelente mantengalo pero si fuera es deficiente...pues muy señor mio kambielo n???,x favor¡¡¡;x lo demas francis animos...k ay k segir manteniendo la esperanza d star anke sea lo mas ariba posible...animos i a x el lider,k en la bombonera d olesa...tienen k tragar tierra¡¡¡a x todas olesa¡¡¡