Seguidors

dimecres, 10 de desembre del 2008

Un equip per somiar .. en un escenari per oblidar

Així és com titulava el diari Sport, en el suplement del futbol català, el reportatge sobre el camp del CF Olesa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sincerament el tema de grup ULTRA a mi personalment no m´agrada gaire

Anònim ha dit...

Perdona sòc el GREEN MIGUEL73

Anònim ha dit...

Gràcies Francesc per escanejar-ho i publicar-ho al blog, que jo no ho havia llegit encara. El titular ho diu tot: un equip de somni i el camp, un malson. La veritat és que Olesa té un club (directiva, jugadors i afició) de Primera Catalana i un Ajuntament de Tercera Regional... què hi farem.

Estic d'acord amb el company Miquel, a mi això d'Ultra no em fa gens el pes. Preferiria Supporter o, simplement, Penya d'animació. Però bé, menys és res, que per una vegada que algú parla de nosaltres a la premsa i no és per deixar-nos malament...

[Francesc, pots posar alguna adreça de correu per a que t'enviem el cartell del partit contra la Llagostera i així ens fas difusió com el del dia del Martorell? Gràcies d'avançada.]

Francesc ha dit...

L'adreça de correu la he afegit al meu perfil, la podeu veure a la part dreta (apartat Quant a mi).
Pel tema cartell cap problema, me l'envieu i ja el publicaré.
Sobre lo de grup ultra, doncs sí, teniu raó que no és correcte lo que han posat però crec que ja portem bastants partits a 1a Catalana i la gent ja sap que no sou cap grup violent ni res per l'estil.

Anònim ha dit...

No em cansaré de dir-ho, lo dels Green Warriors és de chapeau!!! Mira que porto anys recorrent camps de Catalunya i mai he vist una afició tan fidel al seu equip.
I d'ultres res!!!! No crec que hagueu creat algun problema pas? Alguna bengala o pot de fum l'any passat? Potser sí... però sense ànim de fer mal. No sou els típics personatges que tenen en el futbol una sortida a les seves frustracions. Estimeu el vostre club i el seguiu allà on vagi. I això, en els temps que corren... és de valorar molt. I el Cesc sempre me'n parla meravelles de vosaltres.
La veritat, és que el grup humà del vestidor (que conec a bastants) i l'afició formen un tàndem increíble! Molta sort!! Tant de bo assoliu l'ascens, però si no fos així, sabeu que uns i altres podeu estar orgullosos de la vostra feina. Salut!!!!!!

Francesc ha dit...

Hola, per qui no vingui a Montcada, es podrà seguir el partit en directe desde la web del CD Montcada:

http://www.cdmontcada.com/
En l'apartat de canal tv es pot veure la retransmissió del partit.