Seguidors

dimarts, 24 de juny del 2008

Comunicat

Davant l'allau de rumors sobre el meu futur(això és broma, però em feia gràcia escriure-ho), us comunico que em quedo al CF Olesa una temporada més, per participar en la històrica aventura a la 1a Catalana. Esperem que sigui una temporada fructífera i que s'aconsegueixi l'objectiu de mantindre la categoria.
Tenia dues possibilitats: tornar a Vilafranca o quedar-me a Olesa, les dues opcions a 1a catalana.
He valorat les coses positives de continuar a Olesa i són moltes: gran grup humà de jugadors(ja no entro en l'aspecte futbolístic perquè són tots uns cracks), tècnics i directiva; dos ascensos consecutius; el trobar-se a gust en un lloc; un entrenador que confia en tu; una afició que dóna suport a l'equip; la ilusió del grup; ...
Sí que hi ha alguna part negativa com el terreny de joc o el fet de desplaçar-se desde Vilafranca, però les coses positives les he valorat molt més i per això el continuar una temporada més. Serà doncs la tercera temporada a Olesa, qui ho havia de dir quan vaig començar.

dilluns, 2 de juny del 2008

Fi de temporada

Faré un comunicat breu com fan a Can Barça :
Doncs per fi s'ha acabat la temporada. Amb una derrota 5-0 al camp del Terrassa, hem donat per acabada la temporada 2007-2008, amb els deures fets un cop aconseguit l'ascens. Ja hi havien ganes de desconectar i ara toca esperar que ens comuniquin si volen que continuii a Olesa o no. En el cas que sigui que no, ens haurem de buscar alguna sortida.
Que vagi bé l'Eurocopa!