Seguidors

dilluns, 25 d’agost del 2008

Primeres proves

No vam poder debutar el passat dimecres perquè el partit es va cancel.lar, però aquest cap de setmana ja hem disputat els dos primers partits amistosos.

Dissabte 23 Sant Joan Despí - Olesa 0-1
Típic partit de pre-temporada amb poc ritme i bastant aburridot. Es va marcar al primer minut i el partit poca història més va tenir. En aquests partits només es tracta d'anar agafant ritme a base de minuts i poca cosa més.

Diumenge 24 Marganell - Olesa 1-3
Vaig jugar ja 60 minuts. Sensacions bastant bones, tot i que encara noto alguna molèstia. Partit disputat contra un 1a regional al qual dominàvem per 0-3 i a partir d'aquí ens vam relaxar bastant. Poc a dir, proves i més proves. Sempre he pensat que els partits de pre-temporada no serveixen per res, en quant a resultats. Pots fer una bona pre-temporada i començar malament la lliga i al contrari.

Per aquesta setmana tenim 2 partits programats. Dimecres 27 a les 9 del vespre juguem al camp del Parets i diumenge 31 tindrem el partit de presentació a Olesa contra El Catllar. Seran les últimes proves perquè el dia 7 comença la lliga al camp del Vilafranca.

dilluns, 18 d’agost del 2008

Nova temporada

Després d'uns dies de desconexió del futbol, hem tornat a començar una nova temporada. Vam arrancar el passat dilluns 11 d'agost i aquest cap de setmana hem fet un petit stage a Vilada, al costat de Berga.
Aquesta setmana ja comencem els partits amistosos, aquí teniu els d'aquesta setmana :

- Dimecres 20 d'Agost 19 hores : Sant Andreu de la Barca - Olesa
- Dissabte 23 d'Agost 19 hores : Sant Joan Despí - Olesa
- Diumenge 24 d'Agost 19 hores : Marganell - Olesa

Ja aniré informant dels diferents resultats.