Seguidors

diumenge, 25 de gener del 2009

No estem morts

Montanyesa 0 Olesa 3
Què millor que una victòria fora de casa per parar la ratxa de 3 derrotes consecutives.
Triomf important en un partit molt seriós i en una setmana complicada. Gols del Dani, un de meu i el tercer de Soler van donar 3 punts importantíssims. La Montanyesa es va quedar cap a la mitja hora amb 10 jugadors i 5 minuts més tard amb 9. Al descans vam anar amb el 0-1 al marcador i fins i tot vam errar un penal. A la represa, dos gols van ser la sentència i a partir d'aquí a esperar el final del partit.
Voldria agraïr un cop més el suport incondicional de la nostra afició durant tot el partit , que es va desplaçar en massa fins a Barcelona. Sempre que s'animi sense provocar cap mena d'aldarull és molt beneficiós per l'equip.
Avui poca cosa més. Igual quan em retiri faig un llibre amb totes les vivències i anècdotes viscudes durant tots aquests anys de futbol. D'aquesta setmana passada de ben segur podria omplir uns quants capítols.

Pròxima jornada : Manresa - Olesa
Nou desplaçament i en aquest cas a Manresa, un equip en hores baixes tan a nivell institucional com esportiu. Estan a la zona baixa, just a una plaça del descens però no serà pas un partit fàcil. Una nova victòria ens rellançaria de moral i tornaria la confiança a l'equip.