Seguidors

diumenge, 8 de febrer del 2009

Gol matiner i poc més

Olesa 1 Igualada 0
Un gol a principi de partit va ser suficient per derrotar l'Igualada en un partit lleig cara al públic però que per nosaltres va significar molt més que una victòria. Després de dos derrotes a casa, convenia una nova victòria per trencar la ratxa i encadenar 3 partits seguits sense perdre havent tret 7 dels 9 punts possibles. D'ahir poc a dir, vam mantenir l'actitud correcte durant tot el partit tot i que l'Igualada va gaudir de dues bones ocasions a la 2a part.
El gol d'ahir el vaig fer jo, cosa rara, a veure si m'haurà sortit l'instint golejador en les últimes jornades: gol al camp de la Montanyesa i gol ahir. Casualitats del futbol, però que sempre van bé per un jugador que juga en defensa i que no gaudeix de masses ocasions de gol.
Sí que voldria agraïr el suport que ens dóna la gent en cada partit que juguem i la gran pinya que hi ha al vestuari. No som companys de vestuari, som amics i això se'ns dubte ens ajuda sobre el camp quan les coses van malament.

Pròxima jornada : Tàrrega - Olesa
Guardo bons records dels partits disputats a Tàrrega. Farà molt de temps, devia ser la temporada 96-97 on hi vaig marcar i vam empatar a 2-2. En aquells temps jugava d'interior esquerra. En un altra temporada també vam empatar a 1 i vaig fer el gol de corner directe. No han passat anys !!! Són molts anys jugant a futbol per aquests camps de Catalunya i passa el temps i no ens en donem compte.
En fi, diumenge crec que és molt important puntuar allà. Un Tàrrega que va a més i que està encadenant bons resultats per intentar col.locar-se a la zona alta.
El partit es disputarà diumenge a les 12 del matí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Fos pel Gol del diumenge.
A Tarrega sempre fas alguna cosa, gols, inclus punts de sutura. cuidado el diumenge

Anònim ha dit...

Bona tarda amic Fos, gran gol el teu felicitas a veure si aquest diumenge pots tornar a mullar i amb sort algun puntet del dificil camp del TARREGA.

Necesitem puntuar fora de casa per no perdre el ritme i amb molta sort rtetallar algun puntet als tres primers.

GREEN MIGUEL

GREEN WARRIORS SINCE 2005

Anònim ha dit...

Bona tarda amic Fos, gran gol el teu felicitas a veure si aquest diumenge pots tornar a mullar i amb sort algun puntet del dificil camp del TARREGA.

Necesitem puntuar fora de casa per no perdre el ritme i amb molta sort rtetallar algun puntet als tres primers.

GREEN MIGUEL

GREEN WARRIORS SINCE 2005

Anònim ha dit...

francis goool francis goool,rakatakata...goool de francis...y 3 puntos mas¡¡¡;enorabuena kampeon¡;lo k keda son los 3puntos...imagino k seria un partido bronco komo muxos d katalana...pero los puntos se kedaron en olesa k acia tiempo k no lo aciais e??;y del mister del iwalda es feo el tio e?y encima lo expulsaron e?ya lo dije yo anda k no se reirian los grens warrios...jeje;del tarrega ekipo k va d menos a mas...y en su kasa estan fuertes...awer si peskais algo k todo lo k sea sumar fuera ia es weno e?y vigilar kon siddhart de lo mejorcito de ellos;venga francis q vaia mubien,ah i buen viaje...jeje;a tope olesa¡¡¡

Anònim ha dit...

Francesc...

Després de fer-nos tants quilòmetres, no estaria de més que ens vinguessiu a saludar en acabar el partit...

Nosaltres no us deixarem sols, sempre us animarem. Però no està de més que vosaltres ens animeu també a nosaltres.

Salut i ànims!

Francesc ha dit...

Ho entenc, però també has d'entendre que personalment un jugador estarà més o menys calent després de lo que hem fet i que a mi personalment se'm queia la cara de vergonya perquè el partit era per acabar 6-0 i no crec que siguem tan dolents que no puguem ni xutar a porteria en 90 minuts. Potser si haguessis estat a dintre el camp la última cosa que se't passaria pel cap és anar a saludar.
En fi,tens raó i és una cosa que tenim que millorar.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Sé com us sentiu; després del partit vaig tenir ocasió de comentar-ho personalment amb un altre jugador. Però tot i que no és el mateix, per nosaltres també és frustrant veure un partit així, que ens agrada animar però guanyar, què vols que et digui, no ens senta malament tampoc.

Ànims! A entrenar fort aquesta setmana i a donar la cara a casa la setmana vinent, que segur que fareu un partit millor que el d'ahir.