Seguidors

dilluns, 16 de febrer del 2009

La cara dolenta de la moneda

Tàrrega 3 Olesa 0
De nou la cara dolenta fora de casa. Partit molt pobre el que vam jugar, no s'ha d'enganyar a ningú, ni és la meva intenció fer-ho. Cap ocasió de gol en 90 minuts i per sort només vam acabar 3-0 davant l'allau d'ocasions de gol que va gaudir el Tàrrega durant la segona meitat. El partit no va acabar amb més gols de miracle.
Avui crònica per oblidar, com el partit. No hi ha res a escriure perquè de veritat que el partit d'ahir és nul. Si de cas opineu vosaltres, ja sabeu que això és un blog lliure i que podeu opinar el que vulgueu.

Pròxima jornada : Olesa - Peralada
Encara que sembli mentida, el quart i cinquè lloc estan a tir i s'ha de lluitar per atrapar-los. I el tercer només està a 8 punts. Dic només, perquè si el Madrid es posa a 10 després de 8 victòries consecutives i es diu que "hay liga,podemos ...", perquè no podem remuntar els 8 punts? En els moments complicats sempre va bé un toc d'humor, que prou fotut està ja el món.
Diumenge ens visitarà el Peralada, que ens va guanyar a casa seva 1-0. A guanyar de nou!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Francesc.
No passa res, aquesta setmana entrenar fort i diumenge a guanyar un altre vegada.
Esperaves estar aqui dalt a principi de temporada? Jo crec que ningu de vosaltres, ni de la directiva ho havia pensat.
Podeu estar contents , si podeu anar guanyant millor així, l'afició, tindrem més anims per venir al vostre lamentable estadi.. i a fora.
un/a seguidor/a.

Anònim ha dit...

Habra que tomar medidas drasticas

Anònim ha dit...

Hola Francesc.
Sóc un seguidor d'Olesa i a part de veure els partits de casa he anat alguna vegada fora.
Com pot ser que l'equip sigui tant diferent a casa i a fóra? Tú que estás dintre com t'ho expliques?
Esteu fent una gran temporada i els afeccionats d'Olesa ho sabem perqué mai havíem estat en aquesta categoria.
Felicitar-vos pel que esteu fent i aquest diumenge a tornar a guanyar... Força Olesa.

Anònim ha dit...

Queda molta lliga i tots punxaran. S'ha de guayar a casa i rascar fora algun puntet. Si mantenim la categoria ja podem estar contents i tota l'afició també. Esteu fem una temporada per il.lusionar aquest poble.

Francesc ha dit...

Anunciar-vos que desde avui mateix el Quique Salamanca ha deixat de ser l'entrenador del nostre equip. Ens ha comunicat ell mateix davant la junta directiva que havia près la decisió de dimitir. No faré valoracions personals del què penso sobre això.
Jo desde aquí només vull agraïr al Quique aquests dos anys i mig viscuts amb ell a Olesa i desitjar-li molta sort en el futur.
Segurament dijous vindrà un nou entrenador.

Anònim ha dit...

Hola Francesc!

A mi em sap molt de greu això del Quique. Tot i que era un runrun que ja feia setmanes que s'escoltava per la grada (des del baixon de passat festes), crec que algú s'ha precipitat perquè els objectius de la temporada encara els tenim a tocar (ja que entenc que l'objectiu és la permanència, perquè qualsevol altra cosa em sembla fer volar coloms). Jo hagués donat l'oportunitat al Quique d'acabar la temporada, perquè no podem oblidar no només el que ha fet les dues últimes temporades sinó, molt especialment, pel que estava fent aquesta temporada amb no més de catorze jugadors. Vaja, que el paio és entrenador, no un mag, i amb el que tenim prou estem fent.

En fi, esperem que en qualsevol cas el canvi vingui a bé, que reaccionem i assegurem com abans possible la permanència. I què millor que començar arreglant la desferra d'aquest diumenge passat amb una victòria contundent a casa contra el Peralada.

Ànims per a tu i tota la plantilla i records al Quique.

Salut!

Francesc ha dit...

La categoria la mantindrem sense cap mena de dubte, d'això n'estic super convençut.Tenim 38 punts i la permanència sol estar als 45 punts.2 victòries i 1 empat algú dubte que no els aconseguirem? Altra cosa és que aquest sigui l'objectiu real que es proposa el club donada la situació en la que ens trobem a la classificació, relativament a prop del 3er i a prop del 4art i 5è. Els objectius de molts equips canvien al llarg d'una temporada.
Algú em comentava també la diferència de rendiment entre a casa i lluny d'Olesa.Doncs sí, és un fet real,sobretot en camps grans. Jo personalment n'he parlat bastant amb el Quique d'aquest tema i ell té uns conceptes tàctics diferents a la resta d'entrenadors que he tingut mai.Porto 3 anys a Olesa i sempre hem anat a jugar de la mateixa manera tant a fora com a casa,molt ofensius, i potser això quan vas pujant de categories es nota molt més,lògicament els equips són més bons i de mitja oportunitat et fan un gol. Com va venir el Benavent a Olesa?Joc pràctic i a treure pilotes. I el Vilafranca?I la Montañesa? Doncs potser aquesta mena de joc no el sabem fer o no tenim els jugadors idonis per fer-ho fora de casa. Altra cosa és que tampoc estiguem amb la xispa necessària com fa unes jornades, com bé diu Santa Oliva Fanàtics,
8-9 jugadors titulars venim ja de 1a regional, la plantilla aquesta temporada és curta i tot això suma.
El futbol és molt complicat d'analitzar i dificil trobar la solució correcte.Al final tot depèn de si la pilota entra o no,per què vau veure,per exemple, molta diferència entre el partit contra el Vilafranca i el de l'Igualada? A Manresa no mereixíem guanyar?I potser molts partits que hem guanyat per la mínima igual els havíem d'empatar.Amb això vull dir que sempre queda el resultat es jugui com es jugui.
Gràcies per opinar.

Anònim ha dit...

No acabo d'entendre els motius de la seva dimissió. Ha fet una gran feina en aquest temps que ha estat al club i sempre he cregut que els jugadors han estat al seu costat. Diferent hagués estat que l'haguessin fet fora des de la Junta per uns mals resultats.
En fi,... que mai deixarà de sorprendre'm el futbol.

Anònim ha dit...

Hola a tots!

Crec que un cop el Quique ha deixat la plantilla, sembla que per motius personals, el que s'hauria de fer és tothom deixar enrere els problemes i els resultats de la passades setmanes i intentar sumar. L'ascens és possible i a qui no li agradaria jugar a 3a l'any vinent. NO es pot tirar la tovallola i els jugadors menys encara. Si guanyeu diumenge al Peralada, estigui qui estigui a la banqueta, crec que tornarieu a agafar moral, cosa molt important per afrontar el tram final de la temporada

Salutacions!

Francesc ha dit...

Això està clar, a partir de demà començarem de nou amb ànims renovats i qui sap el què pot passar d'aqui a final de temporada.No dubtis que nosaltres som els que més ganes tenim d'acabar bé la temporada.

Anònim ha dit...

Al cap i a la fi, els jugadors són realment els autèntics protagonistes i els que poden tirar endavant aquesta situació. A més, amb una plantilla així qualsevol entrenador pot treure-li rendiment.

Anònim ha dit...

Hola Fos,bueno decir que me sabe cantidad de mal lo que decidio Quique,yo preferiria que se hubiese quedado hasta final de temporada.Tu ya sabes lo que pienso.Yo quiero agradecerle lo que hizo por mi,darme la oportunidad de entrenar con vosotros,por como se porto conmigo y,por supuesto,lo que conseguimos(la liga,con su correspondiente ascenso).Nunca se me olvidara.Bueno desearle mucha suerte en todo y de nuevo darle las gracias por todo.Un abrazo

Francesc ha dit...

Antonio Linares és el nou entrenador del CF Olesa.