Seguidors

dilluns, 23 de febrer del 2009

Linares mou fitxa


Olesa 1 Peralada 1
No ha estat una semana fàcil. Dimissió del Quique Salamanca, o almenys això és la versió oficial, i presentació el dijous del nou entrenador, Antonio Linares. Lògicament, com es sol dir, "cada maestrillo tiene su librillo" i així ho hem pogut comprovar en entrenaments i en la formació titular del diumenge. Dues temporades i mitja acostumats a un 3-5-2 o a un 2-3-2-3 que ha derivat a un canvi de fitxes en un 4-4-2 i canvis en diverses facetes del joc que tampoc venen al cas de comentar.
Del partit d'ahir dir que es va començar amb força i ràpidament ens vam avançar, però el Peralada va demostrar tenir bons jugadors de mig camp en endavant i va empatar una mica més tard.
Va ser un partit similar als últims disputats a casa, amb poques ocasions de gol i molt de migcampisme, en un terreny de joc que està del tot impracticable.
Lamentar la lesió del Dani que va estar molt poc temps sobre el terreny de joc.Es va ressentir de l'isquio i es va tenir que retirar quan portava molt poc en joc. Recupera't aviat!

Pròxima jornada: Vilassar Mar - Olesa
Desplaçament a Vilassar, diumenge a les 12 del matí. Esperem que arribi la primera victòria de l'era Linares.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims jugadors! No defalliu! La vostra feina potser no serà mai prou valorada per la Directiva (com no ho va ser la del míster Quique Salamanca) però vosaltres heu fet gran aquest club amb el vostre esforç.
Els afeccionats ho valorem i us encoratjem a que seguiu donant-nos les tardes de glòria com fins ara. Nosaltres tampoc us fallarem.

Anònim ha dit...

Ánimo Francis, que no pasa nada! Aunke no lo parezca, el objetivo no es salvar la categoria sino consolidarse. Hay ke avanzar paso a paso, sin prisas, y situar a este club en la elite del futbol catalan, y decirle al mundo entero ke Olesa tambien existe.
Estais haciendo grande este club.

Anònim ha dit...

Amic Fos espero que un famoso refrán no se cumpla " el que llega hace bueno al que se va" y sinceramente los primeros 15 min fueron muy buenos pero no acabamos de matar los partidos y en está categoria ya se sabe, o matas o te matan.

Seguimos sin tirar a porteria y en el futbol y mas con el campo que tenemos creo que es una baza que deberíamos explotar más.
La peor noticia es la lesión de DANI, esperamos que se recupere rápido,el próximo domingo a VILASSAR sería muy bueno ganar y empezar a coger puntitos ya que los de arriba tambien fallan.

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

Green Miquel, no entenc l'aplicació del famos refrán que dius. Tan malament ho ha fet l'anterior entrenador?
I en quan al nou entrenador, no és fàcil agafar un equip a la jornada 25 i més sense conèixer a cap jugador. Per molts entrenadors que vinguin, els que acaben jugant són els jugadors.
Salutacions!

Anònim ha dit...

Tot el contrari amic Fos aixó vol dir que QUIQUE per a mi i per molta gent a fet una gran feina, i nomès espero que LINARES ho fagi com a minim igual de bè.

ANIMS DANI!!!!!!

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

Ok, aclarat.
Pel que fa al Dani, vaig parlar ahir amb ell i sembla que estarà unes semanetes parat.Fins dilluns no li diran el què.
Se'ns dubte és una peça molt important.

Anònim ha dit...

k pasa francis¡¡¡como estamos joder como esta el patio;una reflexion...cada maestrillo tiene su librillo...x favor francis n seas tan diplomatico si el señor linares...solo puede tener relikias joder...este señor esta ya para entrenar a empresas...o veteranos...xfavor¡¡¡;al sr kike se le tildo d no ser tacticamente competente...pero x Dios...si subio al ekipo 2 años segidos y os deja practicamente salvado...;amigo francis y lo digo con todo el respeto dl mundo la directiva no a estado a a la altura de las circunstancias...el arbol n les deja ver el boske...un poko d porfavor y mas respeto x el señor salamanca...q si q tacticamente era flojo pero subio y tenia un look juvenil...y aora me traen al abuelo ceboyeta...xfavor coerencia señores directivos¡¡y apuesten x la juventud...y la ilusion...;animos francis y akabar la temporada con dignidad,adios¡¡¡

Francesc ha dit...

Osti tio, em ric molt amb els teus comentaris, de veritat. Llàstima que no sé qui ets.