Seguidors

diumenge, 15 de març del 2009

Victòria d'equip

Castelldefels 1 Olesa 2
Gran victòria l'obtinguda al camp del líder, imbatut fins al moment al seu propi camp. Jo diria que és el partit que hem donat una imatge més sòlida fora de casa, una sensació d'equip durant tot l'encontre i sense fisures. No hem concedit gaires ocasions clares de gol en tot el partit i hem sapigut aprofitar les poques que hem tingut amb màxim encert.
Un autogol d'ells a la 1a part i el segon de contraatac de Valle han posat el 0-2. El Castelldefels ha marcat faltant 5 minuts i com és lògic ha apretat per buscar l'empat però amb patiment i saber estar hem aguantat el 1-2 contra el fins ara millor equip de la categoria.
Tornar a agraïr se'ns dubte el suport de l'autèntic jugador número 12, l'afició d'Olesa i sobretot als Green Warriors. Animen i animen sense parar i això s'agraeix en un camp de futbol.
Fora del nostre resultat, la jornada ens ha portat l'empat del Marianao a casa i la derrota del Llagostera. Això vol dir que ens posem a 5 punts del 3er lloc i ens mantenim a la pomada amb opcions a tot pels ultims 10 partits de lliga. A hores d'ara la classificació queda més apretada: 1.Benavent 56;2.Castelldefels 56;Llagostera 53;Marianao 48;Olesa 48;Masnou 47;Tarrega 45.
Per cert, m'agradaria destacar la gran crònica de la web del Castelldefels. Totalment objectiva en el seu redactat. Si podeu passar-hi ho corroboreu.

Pròxima jornada : Olesa - Martorell
Arriba el derbi esperat contra el Martorell. Jo només vull pensar en guanyar el partit, sumar 3 punts més i esperar l'ensopegada d'algun rival directe. Suposo que alguns que llegiu aquest blog voldreu una golejada, (jo també eh?), però això del futbol .... Quan treus pit , et ve la batacada. Així que humiltat i a sumar 3 punts més. Sino pregunteu-li al Barça el dia de l'Espanyol...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats xavals, avui per fi heu demostrat que es pot confiar amb aquesta plantilla.
La setmana que be no podem fallar amb el colista

GREEN MIQUEL

bones, 1er felicitats x un molt bon partit!!i ben jugat!!eu de continua aixi!!!q podem!i continueu aixi q nos us animarem alla on a neu!un saludu!;)

Amic Francesc
Crec que no sols hem de felicitar a l'equip si no tots els seguidors que van animar en tot moment als jugados, cantant..... Molt bé !!!!
Avui he llegit la crònica de l'Sport, aquest comentarista va anar a veure el mateix partit que vaig veure jo i tots nosaltres? Com pot fer una crònica així. L'Olesa es veia un equip ,serio, ficat al camp, amb seny..... segurament no va veure res de res.
ANIM i aquesta setmana a entrenar fort i diumenge a guanyar al Martorell , tres puntets més al sarró i esperar l'ensurt d'algun dels nostres contrincants.

Felicitats Francesc!

Així, SÍ. Tot i que el futbol que fem ara és menys vistós que el de l'època Salamanca (això de veure el Chichi fent ajudes al Capilla al lateral de l'àrea em fa mal als ulls), estem molt ben posats al campi, amb les espatlles més ben cobertes i amb equips que volen jugar al futbol (com el Castelldefels) i en camps on, a diferència del nostre, s'hi pot jugar, tenim molt de perill. I això ens ha de donar esperances per afrontar els desplaçaments difícils que ens queden fins a final de lliga: Benavent, Llagostera, Tortosa... Si juguem com diumenge, amb la mateixa intensitat i concentració, ho tindran molt pelut per doblegar-nos.

I felicita el Pujol: tots vau estar a un gran nivell, però ell va estar imperial.

Va ser un diumenge completet: cada partit es desplaça més gent d'Olesa, i no em refereixo només als Green Warriors, que després de vàries setmanes vam tornar a estar al nostre nivell (què tranquil que s'està si no hi ha policia; paradoxalment, a menys policia, menys problemes! :D ), sinó aficionats en general que porten amb orgull la bufanda de l'equip.

I ara, a pel Martorell. Un u a zero al minut noranta ja m'estarà bé. Guanyar és l'únic que compta, i ens hem d'oblidar que són els últims, que són el rival comarcal... fins que s'acabi el partit. A preferent hi falta gent.

Salut!
C.

PD: Si algú pogués penjar la crònica de l'Sport, li estaria agraït. Aviam què diuen, que jo no l'he poguda llegir.

Francesc ha dit...

Crònica del diari Sport:
"El Castelldefels se dejó el liderato".
Extraño partido en el que un gran Castelldefels acabó derrotado por un flojo Olesa, que apenas inquietó la portería rival, sacando máximo provecho de sus ocasiones de gol.
Un malentendido enre Jimmy y Planagumà permitió a los visitantes adelantarse en el marcador, a los 15 minutos de juego, a pesar del dominio local. Lo intentó sin fortuna el Castelldefels en una de sus mejores primeras partes de la temporada, en la que dispuso de buenas ocasiones para empatar, como Toni Lobo en un lanzamiento de falta, a los 23 minutos, o un chut al larguero de Sanchís desde fuera del área en el minuto 43.
En la segunda parte, Alberto tuvo una gran ocasión, en el minuto 53, no acertando a rematar un balón franco dentro del área. El conjunto de Antonio Linares supo jugar muy bien sus bazas y se limitó a cerrarse atrás y cortar el juego, ganando minutos al cronómetro. Con el Castelldefels volcado en ataque, llegaría el único remate a puerta del conjunto visitante, en un buen centro de Pelegrín que remataba Valle de cabeza, en el minuto 77. A los 84', Toni Lobo recortó diferencias poniendo el 1-2, y aunque los amarillos dispusieron aún de buenas oportunidades para conseguir el tanto de la igualada, el marcador ya no se movió.

Collons. Però qui ha escrit aquesta crònica? El President del Castelldefels? Val que el futbol és subjectiu, però... tant?

En fi: això ja és aigua passada i els tres punts ja no ens el treurà ni Cristo. Gràcies Fos per penjar-ho.

Per aclarir lo de la surrealista crònica del diari només se m'acut una pregunta pels Green Warriors: al bar del camp us van dir que no hi havia cervesa perquè tota l'havia comprat un individu que duia una carpeta amb un adhesiu de SPORT i un bolígraf? ;)
A Tercera oeeeeee, a Tercera oeeeeeeeee, a Tercera oeeeeeeeee, a Terceraaaa oeee oeee.