Seguidors

diumenge, 24 de maig del 2009

Això pot ser d'infart

Tornen a escena els vells transistors.
Olesa 1 Guixols 0; Tàrrega 1 Marianao 0;Masnou 3 S.Crisóbal 2;Manresa 1 Llagostera 1;Vilafranca 1 Benavent 2;Castelldefels 2 Poble Sec 0. Ja tenim dos equips a 3a Divisió: Benavent i Castelldefels. Tercer el Masnou amb 66, quart Olesa 66,cinquè Llagostera 64 i sisè Marianao 63. A 3a Divisió l'Espanyol ha guanyat 2-0 i això fa que si salva el partit de tornada, el 4art classificat de 1a Catalana també pugi directe, ja que el Terrassa es va salvar en la promoció de descens de 2aB. La última jornada pot ser d'infart ...


Aquí us deixo algunes possibilitats que es poden donar:
- Primer de tot és important saber que el cinquè lloc com a mínim serà el mal menor.
- Amb una victòria quedem 4arts com a mínim. I si a sobre el Masnou no guanya quedem 3ers amb ascens directe. Aquesta és la opció ideal, sense cap mena de dubte.
- Tot el que no sigui guanyar porta lloc a moltes possibilitats, així que tampoc entraré en elles. Depèn bàsicament del que facin Llagostera i Masnou
- Ens convé que guanyi el Marianao sí o sí. Donat que el triple empat Marianao, Masnou i Olesa ens beneficia, es podria donar el cas que perdéssim tant Masnou com Olesa i així beneficiar-nos del triple empat.
- I per una vegada a la vida seré de l'Espanyol, en aquest cas del B. Sino vaig mal informat juga a la mateixa hora que nosaltres i un ascens de l'Espanyol pot portar premi.

Així doncs, diumenge a les 12 a Benavent ens espera una altra final, en aquest cas la última. Se'ns dubte que un ascens a 3a Divisió seria la culminació de 3 temporades impressionants, però passi el que passi crec que és difícil poder exigir més a un equip que ha fet història a Olesa i en el futbol català en general.
Per cert, deixeu-me donar les gràcies a tota l'afició d'Olesa novament i com no als incombustibles Green Warriors que partit rera partit allà estan. Suposo que diumenge tampoc ens fallaran.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Francesc; Esperem que aquesta setmana sigui màgica, l'Olesa faci un salt a tercera i el Barça ens guany la "champions".
Jo segueixo dient que vosaltres , heu fet molt i molt bon paper, crec que tots els seguidors de l'Olesa estem contents, el que passa que ara estem aqui dalt... si poguessim fer el saltet molt millor .
Diumenge tots a Benavent a fer caliu ajudant a l'equip.
FORÇA OLESA I FORÇA BARÇA!!!!!

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Benvolgut Francesc,

Pensava que no es podia patir més del que ja hem patit, però després dels partits de Llagostera -malalt i pendent de seguir el partit a base de sms dels companys GW- i Guíxols -escoltant per internet Radio Olesa des de la feina- ja no m'atreveixo a dir que ja no es pot patir una miqueta més. Perquè estic segur que a Benavent patirem de valent, i no estaria malament que un cardiòleg ens hi acompanyés.

Subscric el comentari anterior: jo vaig estar enormement feliç quan vam certificar la permanència a Primera Catalana, que a principis d'any em semblava un objectiu més que raonable. Però coi, ara que hem arribat fins aquí... doncs mira, un cop de ronyons final i a intentar colar-nos a Tercera, com tercers o com quarts (dono per fet que l'Español pujarà per si sol i no caldrà que l'animi, que la meva religió m'ho impedeix, i si no sempre podem confiar en l'Hospi, el Reus o el Santboià).

Aviam si enganxem els de Benavent amb ressaca i si podem fer el nostre partit, tal i com hem fet en tots els desplaçaments d'aquest tram final.

Nosaltres no us fallarem. Espero que vosaltres tampoc falleu. Però passi el que passi, moltes gràcies per tot.

Salut i força Barça!
C.

Anònim ha dit...

Buenas Francesc!! final de infarto y transistores como tu dices, creo como todos vosotros k la temporada esta la podemos catalogar de muy buena, pero como dice aqui el colega estando ahí hay k subir si o si, la verdad esque no me esperaba este final tan bueno que estais haciendo, sobretodo fuera de casa, no quiero acordadame de todos los puntos perdidos fuera de casa, sinó ya seriamos de 3ª, de todas formas creo k lo teneis bien incluso empatando pero habrá que esperar, nada desearte a ti y a todo el equipo suerte para el domingo, un ultimo esfuerzo y a disfrutar, vamos a por el Benavent y a 3ª seguro, no dudes que la afición estará con vosotros. Ah!!! dile a los delanteros o medios (llamese Pele, chichi, Moron, etc...) que lo del domingo no puede volver a ocurrir, hay que enchufarlas delante del portero, madre mia 7 o 8 ocasiones solitos......... joderrrrrr

Anònim ha dit...

ENHORABUENA FRANCESC!!!! SOMOS DE TERCERA!!!! JUI,JUI,JUI,JII... OLESAAAAAAAAAAAAA. GRACIAS A EL EQUIPO, DIRECTIVA, QUIQUE, GREEN, SOMOS UNA PIÑA, HISTORICO!!! AHORA MAS FICHAJES Y SEGUNDA B; JAJAJAJAJAJAJJAJAJA, VIVA LA CRISIS.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Som de Tercera!

Moltes gràcies per tot!

Això és inoblidable. L'any que ve, més.