Seguidors

dissabte, 9 de maig del 2009

Per somiar


Tinc un somni. Resulta que el millor Barça de tots els temps,sota la meva opinió, l'equip que juga el millor futbol del món, visita l'etern rival i li fot un 2-6, això és històric i serà difícil reviure-ho mai més. Líders destacats i la lliga quasi al sac. En aquest somni, també em desplaço a Londres a veure la tornada de les semifinals de la Champions al camp del Chelsea. Anem perdent 1-0, amb 10 jugadors i marquem el gol de la classificació al minut.93, don Andrés diuen que el fa, lo puto crack. Buff, començo a botar i a cridar d'alegria i quan l'àrbitre pita el final es desferma l'eufòria. Quin somni! Impressionant, no té preu el que estic vivint. Que duri, que continui si us plau. I arribem a dissabte i tenim partit de 1a Catalana: Olesa - Montcada, a l'exili de Viladecavalls. Comencem marcant i al minut ens empatem, però just començar la segona part ens posem 2-1. Nervis durant el partit per lo que ens juguem però al final ens emportem els 3 punts i ens anem a dormir segons a la classificació. Però això no s'acaba, perquè arribo a casa, sopo tranquilament, comentem la jugada i veiem per la Tv com el Madrid perd a Mestalla i deixa la Lliga en safata al Barça, guanyant al Villarreal som campions de lliga. L'endemà torno a la cruda realitat, ni guanya el Barça tot i que ja té la lliga al sac, es lesiona Iniesta i guanyen d'una tacada tots els nostres rivals de 1a Catalana.
Així doncs, la classificació queda igual que la setmana passada però amb una jornada menys.

Pròxima jornada: Llagostera - Olesa
Ara mateix el partit de la temporada. L'ascens directe només passa per una victòria, l'empat ens deixarà amb menys opcions i la derrota ens despenjarà dels 3 primers llocs. Crec que serà un partit on ningú voldrà l'empat, ja que el Llagostera es qui defensa la 3a plaça i per darrera apreten equips com el Marianao i el Masnou. Serà dissabte a les 5 de la tarda.
El que sí és segur és que com a mal menor acabarem la lliga en sisena posició, segurament tothom ho hagués firmat a principi de temporada però veient on som ara no podem descartar res.

3 comentaris:

lucho ha dit...

Tant de bo no despertis mai d'aquest somni tan maco...
A pel Llagostera!!! I a tercera!!!

Anònim ha dit...

Vamos Francesc teneis al pueblo muy ilusionado, estamos todos soñando como tu!!! a ganar el sabado como sea al llagostera.... un esfuerzo mas, mucha suerte.

Anònim ha dit...

Francesc aquest cap de setmana no podem fallar, nosaltres animarem a tope com sempre ens juguem totes les opcions de pujar a tercera, que per tu tindrá bons records segur, pero crec que per nosaltres es un sonmi que no ens volem despertar.

Un altre vegada felicitats per la campanya que esteu fen i per fer-nos disfrutar.

GREEN MIGUEL