Seguidors

diumenge, 17 de maig del 2009

Qui vol pujar ?

Llagostera 2 Olesa 2
En acabar el partit amb el Llagostera, i després d'haver empatat a 2, ens quedava la sensació de que era un gran punt però donada la situació de la temporada se'ns escapaven les opcions d'ascens. Ara bé, aquest matí els resultats ens han acompanyat. Seguim en quarta posició degut als empats de Marianao i Masnou. Però aniré més enllà. El Terrassa de 2aB ha guanyat el partit d'anada de la promoció per la permanència per 2-0, gran resultat. Si es salvés seria una gran notícia. A la 1a Catalana, la victòria del Manresa serveix perquè segueixin en opcions de permanència i la setmana que ve se la juguin amb el Llagostera. Ens convindria que puntués el Manresa. I com deia, empats de Marianao i Masnou, derrota sorprenent a casa del Benavent i victòria clara i esperada del Castelldefels davant el descendit Marotrell.
Així, la classificació queda: 1.Benavent segueix líder amb 68 punts; 2.Castelldefels 67; 3.Llagostera 64; 4.Olesa 63; 5.Marianao 63; 6.Masnou 63. Queden 2 jornades i en la següent es pot produïr l'ascens de Castelldefels i Benavent si guanyen els seus partits.
Els partits de la següent jornada seran:Vilafranca-Benavent;Castelldefels-Poble Sec;Masnou-Sant Cristóbal;Tàrrega-Marianao;Manresa-Llagostera i Olesa-Guixols.
El partit davant del Guixols serà novament a vida o mort. No cal dir que a aquestes alçades de lliga només ens val guanyar. Buff, quin final de lliga ens espera ...
Serà diumenge a les 5 de la tarda a Can Trias.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Fos gran partit llastima la pajara que veu tenir durant 10 min, pero al final ens vem portar un punt que potser es d´or ja que els nostres perseguidors van punxa i aixo encara "esta que arde".
Un altre cosa important que crec que farem es jugar el proxim partit en un camp com deu mana i aixo es d´agrair esperem que no falleu i els tres puntets es quedin a casa.

Un altre vegade felicitats per fer-nos somiar amb la tercer divisió.

GREEN MIQUEL

PD: Per cert el teu pare esta mes traquil per que va patir com el que mes

Francesc ha dit...

Tu ho has dit, llàstima que el 0-1 ens va durar poc, millor dit "res". Però bé, els rivals també juguen.
Tots estem més tranquils, al acabar el partit ma mare em va explicar que li havien registrat el bolso a l'entrada, vaig al.lucinar. Mira que ha vist partits i mai li havia passat una cosa així. I per lo que he llegit dels 15 euros ... sense comentaris.
Res,a passar fulla i diumenge a guanyar al Guixols.

Anònim ha dit...

Sóc la mare d'en Frances Fos, es veritat tota la meva vida que volto pels camps de futbol i mai en cap camp m'havien registrat el bolso. La policia local "educadeta" però crec que va ser ....sense paraules, em van dir si portava alguna llauna.El bar no hi havien ampolles i altres coses?
El preu de l'entrada 15 euros.... és veritat, a l'hora de regar a la mitja part sols van regar el tros de camp que atacaven jo no hi entenc massa però sols veure les vegades que van regar per alguna cosa ho devien fer.
Crec que tenien por de que els guanyessim, llàstima dels cinc minuts que vam tenir .... encare falten dos partits hem de tenir esperança i guanyar els dos partits i endavant....
Si pugem molt bé i si no crec que s'ha fet molt bona temporada. Felicitats a tots.

Francesc ha dit...

Horaris dels partits per a la pròxima jornada. Tots es jugaran en diumenge.
Masnou - S.Cristboal, 12 hores
Tarrega - Marianao, 17 hores
Olesa - Guixols, 17 hores
Vilafranca - Benavent, 17 hores
Manresa - Llagostera, 18 hores
Castelldefels - Poble Sec, 18 hores

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Campions, Francesc.

Ara, per completar una bona setmana, cal que pugem a Tercera.

Visca el Barça i Visca Catalunya.

Salut!
C.