Seguidors

diumenge, 3 de maig del 2009

Un aniversari per no oblidar

Una imatge val més que mil paraules. Com diria un , "no hase falta desir nada más". Chorreo històric de cap a peus. Ja tenim la Lliga al sac. Mai havia vist un Barça tan superior i per una vegada a la vida puc dir que s'ha fet justícia i el bon joc ha triomfat. Ara toca la il.lusió de la Champions,que ens espera dimecres a Stamford Bridge. Després de lo que s'ha disfrutat aquesta temporada jo no puc demanar més, si passem a la final perfecte i sino "que nos quiten lo bailao". Dimecres cap a Londres a disfrutar-ho.
I si històric va ser lo del Bernabéu, lo del partit d'avui a Marianao ho calificaria d'èpic, agònic, taquicàrdic, ... Després d'una gran primera part saldada amb un 0-2, a la segona l'equip local ha apretat, i molt, i ha arribat a empatar el partit aprofitant que se'ns ha acabat la gasolina. Després l'expulsió de Soler pintava encara més negre el panorama però en un atac final, un clar penal ens ha donat el 2-3 definitiu. Sabíem que les nostres opcions passaven únicament per la victòria, ja que un empat o una derrota ens deixaven amb poques opcions de lluitar per l'ascens directe.
La lliga es compacta i molt, atenció als altres resultats: Llagostera 2 Benavent 2; Castelldefels 1 Masnou 4. D'aquesta manera la classificació queda: 1.Benavent 65; 2.Castelldefels 61; 3.Llagostera 60; 4.Olesa 59; 5.Marianao 59; 6.Masnou 59. Triple empat a la quarta posició que ens afavoreix ja que en la lligueta entre Olesa, Marianao i Masnou hem fet més punts. A sobre tenim l'average guanyat al Castelldefels i encara hem d'anar a Llagostera i Benavent. Buff, quin final de lliga i que bonic és estar lluitant per pujar a 3a divisió.

Pròxima jornada : Olesa - Montcada
Desconec on jugarem, però és un partit que tenim ganes pel que va passar a la 1a volta. I ara ja en la situació que estem no podem perdonar més a casa. La resta de partits dels equips de la part alta seran : Montañesa - Castelldefels; Vilafranca - Llagostera; Benavent - Guixols; Manresa - Marianao; Masnou - Martorell.

P.D.:Quan sàpiga on i quan es juga ja ho publicaré al blog. Bona setmana a tots!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Francesc.S'ha de fer un últim esforç i ara que esteu aqui per pujar mirar de guanyar els partits que queden i cap a TERCERAAAAAAAAAA!!!!
Qui ho havia de dir a principi de temporada que a hores d'ara seriem un dels candidata a pujar .
Molt bé FELICITATS a tots per la tasca que esteu fent.

Anònim ha dit...

Francesc felicitats!!!! molt bon partit ahir a SANT BOI, per cert gran encert els nous jugadors m´agrada molt ARJONA i el nou central feu una gran parella,ara queda l´ultim esforç en el "EXILIO" pero allá hi serem nosaltres per que no esteu sols.

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

En principi, el partit contra el Montcada es disputarà el dissabte a les 6 de la tarda a Viladecavalls. Desconec si és o no a porta tancada.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Bon camp el de Viladecavalls... amb l'afegit que, si us fan jugar a porta tancada, es pot seguir el partit perfectament des de l'exterior, ja que està vallat i no tapiat. Collonut. A La Múnia se'ns va recomanar que ens quedéssim a casa esperant-vos però aquesta vegada ja em poden dir missa que jo em planto a Viladecavalls a animar-vos sí o sí.

Per altra banda, moltes felicitats pel partidàs del diumenge. Tot i que l'Àlex es va equivocar -vaig tenir oportunitat de parlar amb ell a la grada i em va dir que no patiríem-, bé està el que bé acaba. Llàstima no haber matat el partit amb el 0 a 2, perquè vam tenir ocasions per a fer-ho, però unes vegades la manca d'encert nostra i altres el de la col·legiada (en un minut ens pispa un penal i ens pita un fora de joc inexistent que deixava al Pele sol davant del porter) ho va impedir. Per sort es va fer justícia d'una manera una mica rocambolesca i ens vam poder endur tres punts més que merescuts.

Castelldefels, Tortosa, Marianao... és una bona carta de presentació per anar amb confiança a Llagostera i Benavent. I, a més, jugant-nos-hi les possibilitats reals d'ascendir sense dependre de les compensacions o altres coses que no podem controlar. És admirable haver arribat a quatre jornades del final amb totes les possibilitats intactes, qui ho hagués dit fa nou mesos.

Ara pit i collons, a guanyar el Montcada com sigui (tot i que pel bé de la salut cardíaca de l'afició, estaria bé no esperar a l'últim minut com contra el Vilassar, el San Cristóbal o el Marianao) i a esperar una entrebancada dels rivals. Qui sap si anant partit a partit al final de la temporada ens tocarà el premi gros.

Salut i ànims!
C.

PD: Arjona gran fitxatge, té criteri, no li crema la pilota i si ha d'escombrar per fer-li una mica de feina bruta al Xavi, la fa, i el central que et van posar el costat del que no en sabem ni el nom ni la procedència, també té molt bones etxures. Aviam si, passi el que passi aquest any, podem mantenir el grup de cara a l'any que ve, tant sigui a Primera com a Tercera.

Francesc ha dit...

El central que va debutar es diu Robert Palau, ve del Balaguer, va sortir del Caprabo i la temporada passada va estar a Vilanova a 3a divisió tot i no jugar quasi res.
Per cert, avui anem a entrenar a Viladecavalls, cosa que alimenta el fet de que juguem dissabte allà. Suposo que demà se sabrà si hi ha sanció o no. Diria una cosa però m'esperaré a que acabi la lliga per no ser gafe.

Francesc ha dit...

Confirmat, dissabte a les 18.00 hores a Viladecavalls.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

A porta oberta o a porta tancada (que ja et vaig dir que tant me feia, però per saber-ho)?

Francesc ha dit...

Crec que a porta oberta.
Salutacions!

Francesc ha dit...

Olesa 2 Montcada 1. Avui dormirem segons amb 62 punts. Gràcies pel suport de tota l'afició, de veritat.

Anònim ha dit...

La cosa va bé a veure si avui el Vilafranaca ens fa un favor i guanya El partit contra el Montcada no ha estat massa bo, hi havien molts nervis però lo important era guanyar i sumar tres puntes més.
Felicitats a tota la plantilla.