Seguidors

dilluns, 1 de juny del 2009

Crònica d'una jornada històrica. La 3a Divisió espera!

Això sí que és un triplet: 3 ascensos consecutius !!!

Quan vaig arribar a Olesa fa 3 temporades em van vendre que l'objectiu era l'ascens a Preferent i després intentar fer una bona temporada en aquesta categoria. Però la temporada va anar bé i es va aconseguir un ascens històric a 1a Catalana. Buff, això era massa tan pels components de l'equip com per tota l'afició que es va volcar amb l'equip. Però lo d'aquesta temporada no té nom, aconseguir l'ascens a ¡¡¡ 3a Divisió !!! són ja paraules majors per un club modest com l'Olesa.
Vam perdre 4-1 contra el campió, se'ns dubte un equip amb majúscules que ens va passar per sobre. Però quedava la carambola, ja que el Llagostera guanyava mentre que el Masnou perdia i la victòria del Marianao ens deixava en la quarta posició. Van ser uns minuts d'incertesa fins que es van confirmar els finals. Així doncs, estàvem pendents de que l'Espanyol B guanyés la seva eliminatòria a Tenerife. En acabar el nostre partit perdia 1-0 però quedava la 2a part. No negaré que la necessitat m'obligava a ser "perico" durant una hora i quan va marcar l'empat a 1 em vaig sentir un blanc-i-blau més i amb l'ascens quasi a la butxaca. Però va arribar el 2-1 i ens vam pujar a l'autobus camí d'Olesa. Restaven uns minuts i tots estàvem pendents del moment màgic i poder celebrar l'ascens que teníem a l'abast. I quan el Dani va cantar el final l'alegria es va desbordar.


En aquell moment veus que l'esforç de 38 jornades ha tingut els seus fruits, un equip que sempre ha donat la cara amb millors o pitjors resultats, i que sí, que la majoria no som del poble, però que durant aquestes 3 temporades tots hem viscut l'Olesa com el que més. Personalment, voldria destacar que ha estat un plaer disfrutar d'uns companys com aquests, tant de tots els que continuem desde la 1a temporada (Pujol, Arturo, Manolo, Alex, Morón, Dani Duran, Pele, Raso, Luciano) com dels que han anat arribant progressivament. Un rècord especial també pel Capilla, que va deixar l'equip fa poques setmanes i que va ser una de les persones que des del prinicipi em va ajudar a integrar-me dintre del vestuari. Sense un vestuari així aquesta proesa no seria possible, d'això n'estic totalment convençut. Hem format una gran família que segurament ha fet que en els moments complicats l'equip hagi tirat endavant

Culé, quin mes de maig !!! Quins dos triplets !

Per anar fent boca de cara a l'any vinent, aquí teniu el llistat d'equips que conformaran la Tercera Divisió catalana de la pròxima temporada : Reus, Hospitalet, Santboià, Manlleu, Premià, Vilanova, Prat, Pobla Mafumet, Amposta, Europa, Cornellà, Cassà, Rapitenca, Blanes, Balaguer, Palamós, Benavent, Castelldefels, Llagostera i Olesa. Penso els principis a 1a regional i recordo : Bellvitge, La Guàrdia, Turó la Peira, Torrellenc, ... Quin canvi, hem situat a Olesa al mapa en la categoria més alta del futbol català. Ara toca disfrutar-ho i saber valorar tot el que s'ha fet, que per desgràcia el futbol té poca memòria i els èxits s'obliden ràpid. Amb alguns ja ho parlàvem ahir durant la celebració, les categories estan per alguna cosa i si la majoria d'equips juguen com el Benavent ens podem anar preparant.
Per cert, llàstima que els Green Warriors no ens puguéssim acompanyar al partit perquè en comptes de Benavent de Segrià van anar a parar Benavent de Tremp. La temporada que ve si de cas compreu un GPS i un mapa i li doneu al xòfer. Lo positiu és que almenys pel pròxim desplaçament a Benavent ja sabreu on és i no haureu de patir. Ara, la celebració posterior no us la treu ningú ... us esteu malacostumant a celebrar tants ascensos...
Felicitar a tots els assidus al blog per aquest ascens i en especial a una persona que quan no actualitzo el blog els dilluns sempre m'ho recorda "Presi, va por ti, te lo mereces. Felicidades"


5 comentaris:

Xavier ha dit...

Ara a per la Cursa del Foc d'Olesa,eh Francesc!

La temporada que ve a 3ª...i l'altre, a la NOVA CREU ALTA!

Anònim ha dit...

1er feliçitarus x tot lo q eu fet q us o marexeu!!lo qeu fet no te nom!!!de veritat gracias x tot!!y x ta sempre alla tan am lo bo y lo dolent!y q si esteu a 3a es xq us o marexiau crack!!ara a deskansaa ya disfruta!!!y mercii xq surti al bolg jejej ;)

Anònim ha dit...

Simplemente ole vuestros huevos Francesc!!!! otra pagina para la historia olesana, aunque a todos nos gustaria k hubiera mas gente del pueblo jugando en el equipo; pero hoy en dia ya se sabe, el futbol sin dinero es complicado hacer lo k habeis hecho, pero hay k tener dos cojones para conseguir 3 ascensos seguidos, soy aficionado del olesa y del pueblo, enhorabuena a toda la plantilla, el año k viene a ver k pasa, pero k os kiten lo bailado, reclamamos una fiesta de fin de temporada para poder celebrarlo todos, jugadores, directiva, cuerpo tecnico, afición... el año k viene OLESA-HOSPITALET!!!!

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Hòsties, si fas la Cursa del Foc d'Olesa jo m'apunto a córrer-la també, al teu costat, donant-te la tabarra i vestit amb la samarreta de l'Olesa.

Aviam si convences a més jugadors de la plantilla i la correu plegats i que la gent del poble us aplaudeixi. Riu-te'n de la rua del Barça tricampió...

Salut!
C.

PD: Aviam si es concreta una bona celebració per a tothom. ¿I una patxangueta CF Olesa vs Green Warriors? Prometem no lesionar ningú.

Francesc ha dit...

Doncs aquest any no hi ha cursa. El dia 20 hem d'anar a Vilada, on vam fer una estada durant la pretemporada, a fer un partidet i un dinar amb junta i acompanyants.