Seguidors

dijous, 18 de juny del 2009

Novetats

A hores d'ara els jugadors que continuaran són: Pujol, Manolo, Francis, Rafa Bellés, Arjona, Xavi Morón, Alex Martinez, Raul Cortezón, Arturo i un servidor. El Marc i el Soler no ho sé segur, però pel que vaig poder parlar amb ells el dissabte quasi segur que continuaran. Sé que al Valle a finals de semana li donaran resposta i del tema Pele no en tinc cap notícia, però sembla difícil que continui.
De baixes, confirmar les de Dani Duran i Palau. En quan a la resta, desconec com està el tema de Juan Carlos, Juanan, Joel i Grima.
Pel que fa referència al tema fitxatges, a hores d'ara només conec el de Condis, que ja va estar amb nosaltres mitja temporada a Regional Preferent.
Quan tingui novetats ja aniré informant.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona noticia a veure si al meyns la base encara continua, jo espero que la majoria hi siguin amb aquesta nova categoria

PELE,DANI DURAN,ALEX , RAUL CHICHI ETC , espero les teves notices.

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

L'Arturo també ha renovat i s'ha fitxat al Condis.
Del tema Pele que he llegit per algun lloc, sí és veritat que pot ser que marxi però encara no és segur. Tan de bo continués una temporada més.

Francesc ha dit...

Avui dilluns se li ha comunicat al Dani Duran que no es comptava amb ell per la pròxima temporada. La veritat és que em sap molt de greu, tan per la part personal com per la futbolística.
De la part futbolística ni en vull parlar perquè els gols parlen per si sol i tots ja el coneixeu.
De la part humana que potser la gent no coneix, dir que és un gran company de vestuari, un dels que sempre portava el bon rotllo i se'ns dubte es trobarà molt a faltar. He parlat amb ell aquesta tarda i l´únic que volia era continuar amb el grup que s'ha format i mirar de fer una temporada entre tots digna a 3a. No cal dir que estava molt afectat, perquè vulguis o no quan jugues a futbol estàs acostumat al dia a dia amb els companys i això ho perds i et queda un buit. Com tots els que estem vora els 30 o per sobre, sabem que segurament Olesa serà la nostra última etapa com a jugadors.
Se'n va un gran company i un gran amic. Sempre podré dir que vaig tenir la sort de poder jugar a Olesa i conèixer al Dani Duran.

Francesc ha dit...

Per cert, Raul Cortezón i Alex Martinez també han renovat.

Anònim ha dit...

Noticia molt dolenta la NO renovacio del DANI per nosaltres els GW marxa un jugador que era una referencia.

Que tingui molta sort i fins aviat.

Francesc segueix informan.

GREEN MIGUEL

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Hòstia!

A mi qualsevol baixa em sabrà greu, perquè crec que us heu guanyat el dret, tots els jugadors de la plantilla, de jugar, com a mínim, una temporada a Tercera Divisió. No crec que ningú comptés seriosament amb aquest ascens i, per tant, cal premiar als que l'heu aconseguit. El pitjor que ens pot passar què és? Tornar a jugar, d'aquí a dues temporades, a Primera Catalana? Buf, com es nota que n'hi ha que no han vist jugar l'Olesa a SEGONA REGIONAL...

Però d'entre totes les baixes possibles, la del Dani em dol especialment, tant com a jugador com a persona. Porta anys demostrant el que val i encara que soni a tòpic, és dels que més s'ha entregat al camp i mai no ha abaixat els braços. Per a GW ha sigut un referent indiscutible i el trobarem a faltar.

Si vol, es pot passar per la nostra grada, serà sempre benvingut.

Dels que ja heu renovat, veig que la columna vertebral (Pujol, Bellés-Fos, Morón-Arjona-Álex) està assegurada, que en Francis, que podia ser molt llaminer per a altres equips de Tercera o superior categoria, també es queda... però veig, amb preocupació, que a la davantera encara hi ha massa forats (de garanties, sembla que només segueix en Raúl).

Seria important retenir el Pele -és el pichichi, suposo que això crida l'atenció, però ha estat jugant amb nosaltres des de Primera Territorial... per què hauria de marxar ara? no, sisplau!-, també al Marc, que ha fet una molt bona segona volta i a més és de casa, però, sobretot, el Chichi, que crec que ha donat un rendiment excepcional i que podria aportar-nos molta experiència per a la nova categoria.

Estarem pendents del teu bloc per conèixer la resta de confirmacions que falten: Juan Carlos, Juanan, Valle, Palau, Joel, Grima, etc. i la possibilitat que arribin nous jugadors (saps si hi ha alguna possibilitat de recuperar pel club alguns jugadors del poble que ara estan en altres equips com Pedrito, Fran Grima o Oliveras? No estaria malament afegir un plus d'identificació de l'equip amb el poble, tot i que a vosaltres, en aquest sentit, no us podem retreure res de res).

Quins nervis. Tant paradet com està el mercat a Can Barça i aquí hi ha notícies dia sí dia també. Gràcies per tenir-nos informats.

Salut i bon estiu!
C.

Anònim ha dit...

hombre francis¡¡¡¡¡estao tiempo sin poder escriibir pq n me iba el p.c.;enorabuena francis¡¡¡ya te lo decia yo q subiriais e???;y tu siempre con esa umildad típica...jeje;ombre de poca feee¡¡¡¡;q grandes que sois e?
pero supongo q el abuelo cebolleta os alludao muxo...es un sabio del futbol...aunque los calentamientos son un poco de cuando naranjito era nuestra mascota;pero bueno francis que vaia bien x 3era...y seguro q pasare por algun campo a veros...;por cierto buenas lolas tiene la fisio e??os debeis poner las botas e??puta¡¡¡jeje arriba francis fos i arriba olesa oeoeoeoe

Francesc ha dit...

Hombre anònim, no te iba el pc? Jaja, quin pc tenies que costava tan d'arreglar?per què feia molt que no escribies,eh? Fora bromes, doncs sí, al final vam pujar i bé, lo del abuelo debolleta que dius ho penso deixar a part, no vull dir res d'aquest tema perquè ja no val la pena.
Si et passes per algun camp a veure si em saludes, si és que et conec ...
Per cert, em comenten que hem fitxat a Kiki del Rubí, lateral dret i jove amb força projecció.
I del tema Pele, he tingut contacte amb ell i pel que m'ha semblat les coses han canviat i tinc la impressio que es quedarà.

Anònim ha dit...

Aixo son bones noticies segons tinc entes bon lateral i lo del PELE crec que tens rao es quedara i farem un eqipaç que tremoli la tercera que com diria algu.

JA SOM AQUI

GREEN WARRIORS OTRO AÑO HACIENDO RUIDO

Francesc ha dit...

Bé, us puc confirmar que en Pele es queda, tal com us deixava caure ahir. Gran notícia.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Collonut! Això comença a agafar eixures!

Aviam, recapitulem. A la porteria, Pujol i algun suplent, ja veurem si Juan Carlos o algú altre. Fins aquí, tot correcte.

Defensa: Francis, Fos, Bellés, Kiki. I Arturo com a primera opció de recanvi, especialment als laterals. Llàstima la baixa de Palau, perquè a dia d'avui no tenim cap suplent d'un perfil similar al teu i al del Rafa, però encara tenim temps. I també trobo a faltar algun defensa esquerrà que pugui ocupar el lateral, que aquest any juguem amb normes RFEF i a la cinquena tarja hi ha sanció, així que el Francis ens deixarà penjats uns quants partits... I aviam si l'arribada de Kiki no significa tancar les portes a Fran Grima, que en categoria sènior ha jugat sempre de lateral dret.

Al centre del camp: dos jugadors a escollir entre Morón, Arjona i Álex. Tot correcte. I a les bandes, si hem de fer cas de com s'ha jugat els últims partits d'aquest any, el Marc (a falta de que es confirmi que segueix) a una i el Raúl a l'altra. Potser a les bandes anem una mica coixos, tot i que tenim el Manolo per tapar forats allà on calgui, una mica com l'Arturo (que també ha fet minuts a l'interior i l'extrem dret). I suposo que en aquesta zona és on hem de comptar amb en Condis, malgrat que, sincerament, no el recordo massa de la mitja temporada que va estar amb nosaltres.

I ara ve quan el maten. La davantera. La continuitat del Pele és LA notícia. Ara falta confirmar la del Chichi, que pugui ocupar la posició de segona punta o de mitja punta per davant dels dos pivots. I per suplir-los, a falta del Dani -una autèntica llàstima- encara no sabem si el Valle i/o el Joel podran assumir el seu rol. Al meu parer, aquí és on hi ha més feina per fer i no estaria malament pescar algun davanter que ofereixi alternatives al que ja tenim (un tipus Massip del Martorell, que pugui fer coses diferents de les que fa el Pele i pugui donar sortida a l'equip aguantant la pilota d'esquena quan ens ofeguin, que em fa por que sigui massa sovint, o un Pedrito, més semblant, salvant les distàncies, al Chichi).

Però, de moment, i a manca de gairebé un mes per tornar a començar, sembla que podem fer un onze amb cara i ulls i no passar cap vergonya als camps de Tercera. Després veurem si els resultats acompanyen o no, però sembla que podrem aportar una proposta futbolística digna.

I aviam si aquestes setmanes que queden en Froilán ens dóna un parell de sorpreses incorporant algunes peces que ajudin a apuntalar el projecte.

Collons, tot just som a finals de juny i jo ja estic engrescat i desitjant que comenci la temporada. Algú sap quan tindrem el calendari? Haig de començar a mentalitzar la dona...

Salut!
C.

Francesc ha dit...

Davant d'aquests anàlisis ... ni Pichi Alonso els faria. Com bé dius només queda saber el tema del Marc i del Soler, però suposo que sí que han renovat també, a veure si avui me n'entero. El que sí sé és que el Joel també ha renovat segons em van dir ahir.
Del tema fitxatges, suposo que el nou entrenador ja tindrà jugadors aparaulats però que encara no han sortit a la llum. Ho desconec.
I res, ara a descansar que ja toca i oblidar una mica el futbol, però ja et puc dir que d'aquí dues setmanes tornarà a venir el mono de futbol. Arribes a març-abril cremat de futbol però quan el deixes ho trobes a faltar. Amb la tonteria d'aquí un mes ja comencem a entrenar i ja tindreu els 1ers amistosos per poder tenir futbol.
En quan al calendari, suposo que sortirà la setmana que ve, ja que aquesta setmana acaben les eliminatòries d'ascens. A veure on debutem ...

Anònim ha dit...

Palau no continua, si es aixi una perdua mlt important crec que era un home amb garanties, a veure si aviat tenim mes noticies del grup.-

PIT I COLLONS un año más haciendo ruido

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

Correcte Green Miquel, em pensava que ho havia posat, però Palau no continua.
El Marc Carreño també continua.

Anònim ha dit...

Jo he escoltat que sonava Javi Sánchez del Marianao Poblet, aquest davanter gran que va fer dos bons partits contra nosaltres, sobretot recordo el d'aquí d'Olesa.

Francesc ha dit...

Chichi Soler també continua una temporada més.