Seguidors

dissabte, 27 de juny del 2009

Què es pot fer quan no tens futbol?

Avui m'he fotut una mitja marató. He anat de El Vendrell fins a Vilafranca. Bé, en principi eren uns 24 kms, però m'he quedat a 2km de Vilafranca tirat, les cames ja no em responien i llavors m'ho he pres amb calma i he anat caminant i al límit de la deshidratació. No estic preparat per aquestes aventures però em sento orgullós d'haver pogut fer quasi 22kms d'una sola tirada. El meu company d'aventures i atleta de fons preparat, em va demanar si el podia acompanyar en el tram fins a Vilafranca i ell ja faria sol el camí que restava fins al seu poble, Sant Sadurní (37 kms en total). Chapeau Xavi! Espero que t'hagi servit aquest entrenament, si volies acabar amb mi quasi ho has aconseguit.
Bé, al gra. A dia d'avui ja sabem bona part de la plantilla de cara a la pròxima temporada a 3a Divisió. La plantilla de moment queda així:

Porters : Pujol
Defenses : Rafa Bellés, Francis, Fos, Kiki (Rubí).
Mitjos : Arturo, Manolo Lopez, Xavi Moron, Alex, Arjona, Carreño i Condis (Vilafranca).
Davanters : Pelegrín, Raul, Joel i Soler.

Està clar que queden posicions per cubrir o igual ja estan cobertes però jo de moment ho desconec. M'han arribat rumors de què s'ha fitxat un central juvenil de l'Espanyol que estava cedit al Badalona juvenil, també 2 cessions del Sant Andreu i un parell de jugadors del Mataró. Però com que desconec els noms i la certesa d'aquests rumors no posaré res fins que no ho sàpiga segur.
Dimecres estem citats al camp, així que allà suposo que podrem conèixer als nous companys. Abans, el dimarts, hi ha programat un partit benèfic de tennis a Olesa entre Il muro Albert Pujol i la millor raqueta del Penedès d'un servidor. Lo de benèfic és per la cervesa de després, qui perdi la paga. S'admeten apostes.
Per cert, alguns volieu saber quan sortia el calendari de lliga. He vist que el de la temporada passada va sortir el 21 de juliol, espero que aquesta temporada no surti tan tard pel bé de molts de vosaltres que esteu impacients. Ens veiem!

16 comentaris:

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Francesc,

El blog de La Prèvia del FC Vilafranca dóna per fets els fitxatges de Raventós i Fran. En saps alguna cosa? Estan confirmats?

I tant si ho estan com si no, què ens en pots dir d'ells? Jo no els recordo dels partits que van jugar contra nosaltres... De què juguen? Edat? Trajectòria? Bé, el que sigui.

I per últim, per curiositat: en quant de temps vas fer els 22 quilòmetres?

Salut!
C.

Francesc ha dit...

El que diu el blog de la prèvia no té credibilitat. És un estil Donde estás corazón, parla més de temes extraesportius que d'altres coses.És broma, faltaria menys parlar així del blog d'un amic.
A veure, jo els conec d'haver-los vist jugar per Vilafranca sempre que he pogut. Són joves, deuen estar pels 20 anys, crec que venien del juvenil de la Damm i sino vaig errat ja porten dos temporades a Vilafranca. Juguen en posicions defensives, ja sigui de central o de pivot defensiu sobretot el Fran. La veritat és que desconec si fitxaran o no.
En quan a la matada d'ahir dissabte, crec que vaig fer els 21 kms en 2hores i 10 minuts, pq ho preguntes?

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

2 hores i 10 minuts? Carai, ja t'enganxarà el nou míster, ja... que això surt a més de cinc minuts i escaig el quilòmetre!!!

Res, era curiositat, que jo corro per la ciutat dia sí dia també i volia veure com està de fons un jugador de Tercera Divisió. Si el futbol es jugués sense pilota, encara m'hi veuria en cor.

Seguirem pendents de les confirmacions, però si això que diu La Prèvia i el que tu apuntes a l'entrada s'acaba confirmant (16 + 2 + 5, i hi falta, com a mínim, un altre porter), acabarem tenint una plantilla que ni la del Madrid.

Salut!
C.

Francesc ha dit...

Tio, no fotis, no té res a veure la preparació per jugar a futbol que córrer 21 kms d'una tirada. Si vaig acceptar el repte era pq em va dir que aníriem a uns 9 kms per hora, sino no ho hagués acceptat ni boig ja que no em veuria capaç de fer-ho.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Ja home, no te m'ofenguis tu ara, ja sé que una cosa i altra no tenen res a veure. Per això mateix em picava la curiositat per saber com estava de fons un paio que es dedica seriosament al futbol (que vulguis o no, us deveu fotre els vostres bons 10 quilòmetres per partit).

El que passa és que això vol dir que jo, quan era jovenet, vaig tenir la mala sort d'enganxar els entrenadors més malparits del món, perquè semblava que ens entrenessin per anar a fer mitges maratons enlloc de per jugar a futbol. Quins farts de córrer. I jo feia de porter!!!

Salut!
C.

La prèvia ha dit...

Hola gent d'Olesa, per als que demaneu informació sobre aquests dos jugadors us aporto les seves dades. Dir que tots dos juguen de central i destaquen per la seva alçada i envergadura. En Fran, com bé deia en Francesc, pot jugar també al mig del camp fent de pivot defensiu. Per altra banda, en Raventós s'incorpora amb perill a les jugades d'estratègia i enguany ha marcat força gols en aquest tipus d'accions.
M'he pres la "llicència" de deixar-vos també les dades sobre el tercer fitxatge vilafranquí, en Condis (gran jugador i millor persona).

Francesc Ferrer Vidal "FRAN"
14/03/88 - Vilanova i la Geltrú
Defensa
Trajectòria: EF Cubelles-CIDARF, CF Damm i FCV
Estadístiques 07/08: 24 PJ / 6 TG - 0 TV / 1 gol
Estadístiques 08/09: 22 PJ / 9 TG - 1 TV / 0 gols

Marc RAVENTÓS Almirall
02/05/88 - Vilanova i la Geltrú
Defensa
Trajectòria: EF Cubelles-CIDARF, CF Damm i FCV
Estadístiques 07/08: 13 PJ / 4 TG - 0 TV / 0 gols
Estadístiques 08/09: 30 PJ / 6 TG - 0 TV / 4 gols

Sergi CONDIS Edo
30/03/84 - El Pla del Penedès
Migcampista
Trajectòria: FCV (Categories inferiors), RCD Espanyol, UD Cornellà, FCV, CF Olesa i FCV
Estadístiques 04/05: 10 PJ / 1 TG - 0 TV / 1 gol
Estadístiques 05/06: 29 PJ / 7 TG - 0 TV / 3 gols
Estadístiques 06/07: 38 PJ / 8 TG - 0 TV / 7 gols
Estadístiques 07/08: 17 PJ / 2 TG - 0 TV / 1 gol *
Estadístiques 08/09: 31 PJ / 6 TG - 0 TV / 3 gols

Francesc ha dit...

Segons posa el blog d'iribar, (http://iribartarrega.blogspot.com/), s'ha fitxat a Oriol Sans del Badalona juvenil i a Fran del Vilafranca. Suposo que aquesta informació l'haurà tret del Sport o del Mundo Deportivo.

Anònim ha dit...

Oriol Sans té 19 anys, juga de central i prové de les categories inferiors de l'Espanyol tot i jugar l'any passat al juvenil del Badalona. El fitxatge de Fran Ferrer no està confirmat, tot i que en les properes hores o dies es pot tancar.

Francesc ha dit...

L'anònim anterior és una font molt fiable ...
A veure, Kiki no ha fitxat, per tant no tenim lateral dret pur.
Avui hi havia Oriol Sans, central o lateral esquerra segons m'han dit;
Enric, interior dret del Mataró; Fran, central o pivot del Vilafranca tot i que no està confirmat;un que no hi era però ha fitxat és Raventós, central del Vilafranca.
Bé,crec que no em deixo ningú. Falta trobar un porter i suposo que un lateral dret.
També m'he pogut enterar que es farà una pàgina web del club, sincerament crec que ja toca.A veure si es crea i jo puc dedicar el meu blog a altres coses ...

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

¿Què ha passat amb aquest tal Kiki? ¿No ha fitxat però pot fitxar? ¿O ja és definitiu que no vindrà a Olesa? ¿I no es portarà cap davanter centre?

Gran notícia que el club posi en marxa una web. Aviam si ens queda a l'alçada de les del Benavent o el Castelldefels...

Francesc ha dit...

No, el Kiki no vindrà, finalment es queda a Rubí.
Segons em van dir ahir, es volia mirar de fitxar un lateral dret perquè no n'hi ha, un altre porter i mirar de portar algun davanter més

Xavier ha dit...

Francesc! Et vas voler fer el valent... i després no podies amb la teva pròpia ànima!

Ja ho tornarem a repetir lo de correr, però millor fer de Vilafranca a El Vendrell, que farà baixada...jajajaja

Anònim ha dit...

Un lateral derecho puro?

http://www.youtube.com/watch?v=rJzR7_RfeB4

http://www.youtube.com/watch?v=mHwDG4Dk0YU

Anònim ha dit...

Seguimos sin novedades ??? venga hombre

Francesc ha dit...

Que jo sàpiga no hi ha res de nou. A lo millor sí, però estic una mica desconnectat. Quan sàpiga alguna cosa us ho dic.

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny