Seguidors

dijous, 23 de juliol del 2009

La nova temporada arriba

Models per un dia

Ja comencem a semblar un equip amb totes les de la llei. Ahir es va presentar la nova equipació CF Olesa 2009/10, tant en roba de vestir com les noves indumentàries pels partits. L'equipació local difereix de l'anterior en la seva amplitud en les franjes verticals, a mi m'agrada tal com queda. En quan a la visitant, semblarem al Racing de Santander, però també fa goig, no?


Configuració final de la plantilla


Porters: Albert Pujol, Diego Gómez (juvenil FC Barcelona), Marc (juvenil Sant Joan Despí)

Defenses: Francis, Francesc Fos, Rafa Bellés, Oriol Sans (juvenil Espanyol), Marc Raventós (Vilafranca) i Dani Amante (Badalona).

Migcampistes: Manolo López, Toni Arjona, Àlex Martínez, Xavi Morón, Arturo, Marc Carreño, Enric Daví (Mataró), Sergi Condis (Vilafranca) i David Morillo (cedit Sant Andreu)

Davanters: Joel, Javi Pelegrín, Josep Maria Soler i Raul Cortezón.

I donar la benvingua també al nou cap de premsa del club, en Joan Pascual (gràcies per les fotos).
Ja deia jo que ja semblàvem un equip de debò, ara només falta veure la gespa i el naixement de la pàgina web.

5 comentaris:

lucho ha dit...

Aquests tres són els mediàtics? O els que més cobren?

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Llàstima que el Capilla ja no està en plantilla, perquè si al Rafa les mitgetes li arriben fins on li arriben, el pobre Capilla es podria escanyar a mig partit.

L'equipació fa goig, la plantilla fa il·lusió, els rivals fan por, la gespa al camp fa justícia... quines ganes de que comenci tot plegat.

Salut Francesc!
C.

PD: I m'afegeixo a les felicitacions al Joan Pasqual. Joan, ara ets un dels nostres, jajaja. Les equipacions són de l'Ardeco's? ;)

Anònim ha dit...

Joder que rapido han puesto el cesped........... ah!!!, pero si es en la piscina municipal, jajajajajaja, vaya tela, tendremos que ir un tiempo a can trias. Con el apoyo de todos seguro que nos mantenemos, vamos equipo! Estoy contigo Santa Oliva, las equipaciones tienen una pinta de ardeco´s que te cagas. Saludos Francesc y mucha suerte para la temporada que viene. Estamos con vosotros. 0-5 en Cornellá.

Anònim ha dit...

Bones!
La nova equipació no és de l'Ardeco's, tot i que segur s'estaria a l'alçada!;)
Gràcies per les felicitacions, espero l'ajuda de tots per intentar que el nom d'Olesa soni a tot arreu.

Ens veiem!

Francesc ha dit...

Primer partit de pretemporada dissabte 1 d'agost a les 7 de la tarda a Les Comes d'Igualada.