Seguidors

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Olesa 0 Manlleu 2

La cruda realitat de la 3ª
La història es repeteix. Ja tenia la impressió quan jugava i ara desde fora ho veig igual. Els equips són molt superiors i a la llarga aprofiten una ocasió ja sigui de mèrit seu o per error defensiu nostre i a partir d'aquí l'equip psicològicament es ve avall. Ahir es va acabar 0-2 com es podia haver acabat 0-4 o 0-5.
Quan les coses van malament tot s'ajunta i per si no són pocs els problemes, ahir sembla que un jugador que és sub23 va demanar la baixa. Si se li dóna això voldrà dir, sino vaig equivocat, que s'haurà de buscar un altre jugador sub23 per completar el "cupo" mínim. I la setmana passada dos sub23 més ja havien abandonat l'equip ...
Ara vull obrir una reflexió. Quan es va pujar a 3a Divisió, tothom deia que aquesta temporada seria un regal i per disfrutar, doncs aquí tenim el regal. 8 jornades, 3 punts i la sensació que començo a notar que es dubta de la "profesionalitat" de la plantilla. Estaria d'acord que no s'està al nivell de per exemple els 2 primers partits de lliga davant Cornellà i Reus, però d'aquí a sentir,llegir, ... que els jugadors no corren, no lluiten, ... em sembla una falta de respecte contra els que la majoria d'ells han portat l'equip a la 3a Divisió. Potser no hi ha més, potser es va aconseguir un ascens de rebot i ara en patim les conseqüències, potser s'hauria de pensar que s'ha tocat sostre i que amb el que som no podem aspirar a molt més.
Ahir em venia al cap una conversa que vaig tenir amb alguns afeccionats el dia de l'ascens, jo els feia la següent reflexió "La temporada que ve serà per disfrutar, sigui amb els jugadors que sigui, d'acord, però vull veure qui realment està al costat de l'equip quan vinguin equips com el Reus, Hospitalet, Santboià, Manlleu, ... , portis 4 derrotes seguides i et vegis al pou". Suposo que algun blogger em podrà dir que no menteixo pas i que recordaran perfectament aquesta conversa.

Pròxima jornada : Olesa - Pobla Mafumet
Bé, de cara a la setmana vinent novament partit a casa contra la Pobla Mafumet. Per la meva part, dimarts començaré a entrenar amb l'equip i espero poder estar disponible per diumenge, després que l'entrenador faci el que cregui millor per l'equip. Però almenys que pugui tornar-me a sentir jugador i passar aquest tràngol amb l'equip i no desde la grada, que es passa fatal.

12 comentaris:

lucho ha dit...

La gent ha d'entendre que s'han barrejat diferents factors: una categoria nova com la 3a Divisió (amb les dificultats que comporta), canvis d'entrenador (respecte a la temporada passada i el més recent també), lesions d'homes importants, un inici de Lliga amb un calendari complicat, el jugar (i entrenar, molt important) cada dia en un lloc diferent,...
Per tot això, si no estem amb l'equip no mereixem el que tenim. Qui pensava fa uns anys que Olesa tindria l'equip a 3a Divisió? Ningú. Valorem-ho, ajudem a l'equip i no decaiguem en l'ànim perquè els jugadors ho noten.
Xavi, Pele, Alex, Fos, Arturo, Sergi,... estem amb vosaltres. Tornarem a vèncer!!!

Anònim ha dit...

Crec que en Lucho té molta raó , han estat tots els factors que diu ell el que ens han portat a l'última posició de la tabla.
Qui es pensava fa uns anys jugar a 3a Divisió? doncs ara que estem en una posició dificil és quan tota l'afició ens hem de moure per animar a tot l'equip i diumenge rere diumenge animar-lo i estar allà amb ells fent pinya.
ANIMS JUGADORS I ENDAVANT AIXÒ HO SALVAREM ENTRE TOTS!!!!!!

amic froilà ha dit...

Això es pot salvar (SAU)

Poder viure a prop d´aquest camí
poder beure l´aigua d´aquest riu
sentir la pluja com cau i ens mulla
i tenir-te al meu costat
agafant-te de la mà
per si no ho podem fer demà.
Veure els arbres créixer cap el cel
i saber que res no els pararà.
Voldria escriure que això canvia
i aquest món es pot salvar
però em temo que tot això se´n va.
Obro els ulls, miro al meu voltant
i veig com tot això s´acaba.
Si algú em volgués explicar per què
ningú no ho vol intentar.
Però això es pot salvar.

Si algú em pogués explicar
per què els rius estan contaminats
per què la mar és un abocador
quantes espècies ja s´han carregat
i el fill de puta que cremi aquests boscos
que li tallin les mans
potser així no els cremaran.
Obro els ulls, miro al meu voltant
i veig com tot això s´acaba.
Si algú em volgués explicar per què
ningú no ho vol intentar.
Però això es pot salvar.

wichy ha dit...

Falta complicidad. Quiero decir que los jugadores también os podéis acercar a los aficionados y agradecerles el esfuerzo. Eso tanto fuera como en "casa". A mí personalmente me da igual que vayamos últimos. Sinceramente me jode pero me la pela. A mí lo que me cuenta es lo que vivo, que con eso es con lo que me voy a quedar. Estoy abslutamente convencido de que vamos a salvar la categoría porque ganas hay. Y cuando juguemos en Olesa vamos a flipar. Vamos a conseguir los puntos que se nos están escapando ahora. Los jugadores sabéis que podéis contar con nosotros, de eso que no os quepa duda. Venga va joder, que esto lo sacamos adelante!


GREEN WARRIORS OLESA

greenmiguel1973 ha dit...

Bueno chavales las cosas son así, no tenemos que perder la ilusión de otros años. La categoria es dificil hemos tenido mala suerte y eso se paga así que todos debemos estar con el equipo sin más.

Otro factor que tenemos que recordar que en nuestro PATATAL no hubieramos perdido ningún partido en casa de eso estoy totalemnte seguro.

Animo y las cosas no son como empiezan sino como acaban.....aunque el principio ha sido realmente malo

OLESA UN SENTIMIENTO....MANTENER LA CATEGORIA UNA ILUSION

Francesc ha dit...

Avui li han donat la baixa a l'Arturo. Vaig començar amb ell aquesta aventura i em sap molt de greu. Al pas que anem, suposo que algun més podem caure.

Anònim ha dit...

Arturo, molta sort allà on vagis. Gran jugador i millor persona!

Francesc ha dit...

Wichy, lo que comentas tanto aquí com en el foro de los green warriors creo que tienes razón. Me acuerdo que cuando empecé en Olesa, todo el grupo en general nos involucramos mucho con todos. No creo que dudes de esto.
Esta temporada tambien veo que es mas dificil para todos por varios motivos: no entrenamos ni jugamos en nuestro campo, el equipo va mal, se cambia de entrenador, de hábitos, se dan bajas, quieras o no se raja muchos mas de los jugadores cuando seguramente se hace lo mismo que otros años, ... Todo va sumando creo yo.
Pero espero que volvamos pronto a jugar en Olesa, que almenos allí se creaba mas ambiente de futbol y creo que en parte salir de allí nos ha perjudicado, aunque creo que la 3a Division es durisima y no nos queremos dar cuenta o estamos mal acostumbrados.
Un saludo!

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Pel que veig en el to dels comentaris, sembla que tots plegats (tots els aficionats, vull dir) ja hem assumit el pa que s'hi dóna a la Tercera i ja toquem de peus a terra. Hem trigat vuit jornades.

Aviam si l'equip amb nou jornades en té prou per fer-se a la idea, a la seva manera, de que està a Tercera i aconseguir la primera victòria, que segur que us treurà molta pressió i us deixarà demostrar tot el potencial que nosaltres sabem que teniu. Aquesta setmana pot ser una bona oportunitat i els equips de baix encara no estan massa lluny. Si aconseguim sumar i no desenganxar-nos de la nostra lliga estic convençut que reaccionarem.

I això es pot salvar, clar que es pot salvar. Però més val que ens hi posem abans no s'acabin les obres del Municipal.

Salut!

PD: Molta sort vagis on vagis Arturo. Sempre tindràs un lloc a la grada per fer una cervesa amb nosaltres.

wichy ha dit...

Arturo uno di noi.

Francesc ha dit...

Aquesta setmana l'he fet quasi tota a ritme del grup però per precaució i recomanació del doctor que visito i del fisio no entro a la convocatòria ja que ho veien molt just i em recomanen no arriesgar. Espero estar ja disponible la setmana que ve i poder aportar el meu granet de sorra a l'equip.
Per cert, dos fitxatges nous: Alex Ros, lateral esquerra, que ja vam jugar contra ell fa dos temporades al Ripollet i la passada al Sant Cristobal;i Aitor, lateral dret que havia acabat del Terrassa juvenil.
Demà guanyar o guanyar a la Pobla!

Francesc ha dit...

Demà dimarts miro d'actualitzar el blog, però avui 3 baixes més: Samu, Morillo i Raul Cortezón.