Seguidors

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Situació cada cop més difícil

Olesa 0 Pobla de Mafumet 1
Nova derrota, aquest cop per la mínima, però on els pals i el nostre gran porter van evitar una derrota més abultada. No hi ha manera de guanyar un partit i si mirem el calendari no és per estar massa esperançats : Santboià, Hospitalet i Prat.
I ahir nou ball de baixes : Samu, Morillo i Raul Cortezón. A ningú li agrada ni senta mai bé al vestidor quan es donen baixes, i més encara amb jugadors amb els que portes més temps com podia ser el cas del Raul, un tros de pa com a persona i com a jugador ja no dic res, valoreu-ho vosaltres mateixos. Però la situació és la que és i suposo que això serà el modus operandi cada setmana. Ja van 6 baixes en total: Amante, Marc Raventós, Arturo i els 3 d'ahir i no hem arribat a novembre. Així que hem d'estar preparats per veure qui som/són els següents.
Què en penseu de tot plegat ?

4 comentaris:

greenmiguel1973 ha dit...

Amic Fos tu mateix el diumenge a la mitja part comentaves amb mi aquesta posibilitat i zas !!! tres nous jugadors que deixen el club.La meva opinio es que si el nou entrenador agafa aquesta responsabilitat es per que segur que ell i la directiva opinen que es el millor.Pero reflexionem
Ha sigut una bona pre temporada?, s´han fets el fitxatges oportuns?, ara mateix,veien el joc i els resultats sembla que no oi?, un altre cosa es que jugadors com el Raul sortim del equip com bè tu dius un xaval collonut que ens ha donat moltes alegries, pero torno a reflexionar, es jugador per un equip de tercera?.Company la realitat es que tercera es molt dura i els equips van a totes, toquem de peus a terra ha sigut molt bonic i ara toca patir.
Per la nostre part al meyns jo estare fins a la mort amb vosaltres i segur que arribara un punt d´inflexió d´aixó estic segur.
Una abraçada i anims

Anònim ha dit...

Em sembla una falta de respecte que jugadors com Arturo i Raul se'ls hi doni la baixa despres del que han fet per l'Olesa. I tot per a què? Per acabar baixant de categoria de totes formes... Em sembla patètic. Des de la grada veig bastant negre la situació de l'equip aquesta temporada. Força Greens Warriors Olesa! Encara hi així, Olesa hasta la muerte...

Anònim ha dit...

Yo ya no sé que pensar, pero esperemos que sea por el bien del equipo y logremos salvarnos. Joder que añito de despedida me espera. Por si no lo sabíais este es el último año que voy a estar al 100% con Green Warriors, así que espero y deseo que salgamos adelante.
ESTE DOMINGO NI EL EMPATE NOS SIRVE

Francesc ha dit...

Dani Duran finalment ha fitxat.