Seguidors

dimecres, 9 de gener de 2013

El 2013 per endavant

Primer de tot felicitar l'any nou a tots els que em seguiu habitualment. Espero que les coses en aquest 2013 us vagin molt bé i que tots els vostres desitjos es cumpleixin. Jo em conformo amb salut, feina i seguir tenint una dona com la Maria al meu costat, amb això en tinc més que suficient.

Bé, he tornat a l'activitat, que ja anava sent hora. Ha estat practicament un mes de repòs total que he aprofitat per fer alguna escapadeta esporàdica amb bici i poc més. Un mes que ha passat volant i que ha servit per desconectar una mica d'un 2012 carregat de kms i maratons.

Vinc amb aires renovats i amb noves il.lusions, deixant de banda les maratons d'asfalt i centrant-me més en altres aspectes. Això sí, la fulla de ruta marcada pel 2013 és molt menys exigent a nivell de kms. De moment tinc dos objectius marcats , un a cada semestre de l'any :

- La cursa dels Bombers de 10kms a l'Abril
- Una marató ben preparada a finals d'any , que podria ser Donostia, València o Castelló

Tant als 10kms com a la marató vull mirar d'aconseguir marca personal. Baixar de 38' en 10kms en una cursa homologada seria el primer pas.
Tinc 37'54'' a Vilafranca del 2012 però sempre he pensat que aquesta cursa és una mica més curta i li falten metres, per això busco curses homologades per estaments federatius per sortir de dubtes.
En quan a la marató de l'hivern, perquè no somiar en baixar de les 3 hores o almenys intentar-ho. Queda molt lluny però se'ns dubte aquest any ho atacaré a consciència.

Per començar a escalfar motors, el 20 de gener aniré a fer els 10kms de Sant Antoni a BCN, serà més que res una aproximació per veure en quin estat em trobo . Sempre me n'han parlat bé d'aquesta cursa i ara és un bon moment per descubrir-la. Objectiu cap, trobar el nivell de patiment just i sense preocupar-me massa del crono.

Botifarunner al febrer és una altra que entra al meu calendari. Al març veurem, no contemplo la marató de BCN aquest any. No m'atrau ara mateix la idea de fer una marató només pel sol fet de fer-la, sense cap mena d'aspiració. Ara que per altra banda em tira el que és la marató de casa i que em faria gràcia disputar-la sempre. Veurem.

Maig és data pels 7 Cims, marxa de 58kms a la qual no vull faltar. I poc més puc dir, que ja anirem veient el què surt i com funciono.
De moment a entrenar el que es pugui, la resta ja anirà venint.

1 comentari:

Guillem ha dit...

Si ho prepares una mica, baixaràs de 38' segur, i si t'ho curres de veritat, fins i tot de 37'!
El diumenge tendràs la primera idea de l'estat de forma en què et trobes.
A veure si ens veiem, que jo també correré a Sant Antoni!