Seguidors

diumenge, 30 de juliol de 2017

El que va d'estiu

Doncs seguim entrenant. El que es pot, perquè amb aquesta calor costa molt. Però quan tens un objectiu a la vista, busques la motivació allà on sigui per intentar seguir amb el pla establert.

Comentar que a principis de juny vaig anar a fer la Marató Montañas de Benasque, 42km i uns 2700+. Dura, això sí, per uns paratges del Pirineu Aragonès molt xulus. A nivell personal, seguia millorant, tot i que se'm va fer llarga. Els km que falten a les cames es van notar. Però bé, va ser una bona manera de passar un cap de setmana diferent i de sumar quasi 7 hores de muntanya.

He anat aprofitant molts entrenaments de km i desnivell per fer algun cim. Així fou el cas que a la setmana següent me n'anava a fer ruta pel Cadí Moixeró i aprofitava que passava pel Pas de Gosolans per anar a fer el Comabona. Un cim molt fàcil de fer, però que mai m'hi havia acostat.
Al cim del Comabona (2548m)
La setmana següent em tornava a acostar per aquesta zona, però per fer el cim més alt de la província de Barcelona : el Costa Cabirolera, a la mateixa serra del Cadí. Coses que un aprèn mirant mapes, ...

Cim Costa Cabirolera ( 2604m)
Oci no ha faltat. Visita a la meva germana a Frankfurt i aprofitant per anar el concert de Coldplay. Vam veure el de Barcelona, així que li vaig tornar la visita.
abans de començar el concert
No han faltat tampoc les 24 hores de futbol sala. Tradició ja de fa molts anys i que a pesar de la nostra edat, encara seguim donant guerra als més joves.
Longs 2018
Nova visita a Benasque a mitjans de Juliol : objectiu fer el cim del Posets (3374m) , el segon més alt del Pirineu darrera l'Aneto. Un molt entreno, pujant caminant desde la població d'Eriste (1100m) fins al cim. Uns 28km en total , en un dia amb unes condicions perfectes. Vaig experimentar per primer cop els grampons. No sóc massa d'aquestes coses, però només hi havia un parell de passos on era necessari posar-se'ls, tot i que no tenien perillositat de caure al buit ni res d'això.
al cim del Posets (3374m)

l'Aneto de fons
un dels passos amb grampons
I aprofitant una setmana que tenia de vacances, me'n vaig anar a fer sol el Tour del Canigó. Una ruta d'uns 70km i 4000+ que gira al voltant del cim del Canigó. Se sol fer en 4 etapes, jo la vaig fer en 2. Carregat amb una motxilla de 20 litres, vaig sortir del refugi de Batere , vaig anar fins al de Cortalets, vaig fer el cim del Canigó i la baixada fins al Refu de Mariailles on vaig fer nit. Uns 29km i 1900+.
cim del Canigó (2785m)

la vertical baixada per la Xemeneia

Ruta molt ben indicada en tot moment
L'endemà tenia un bon tute , uns 37km i 2100+ , passant pel refu de Sant Guillem i tornant a arribar a Batere.
panorama al començar el segon dia

vaques i vaques, moltes en vaig trobar durant el recorregut

la recompensa final al refu de Batere
Seguim , que això no para.