Seguidors

dilluns, 22 d’octubre del 2007

Primer bloc de 6 partits : 14 punts de 18

La primera prova de foc es va saldar amb un empat davant un gran equip que va demostrar la condició de gran favorit per assolir l'ascens. El partit va transcórrer amb un domini del Llagostera, principalment amb una ocasió de falta del seu davanter Casagran(ex Palamós) al travesser. Però ens vam avançar abans del descans amb un nou gol de Pelegrín i poc després es va produïr l'expulsió d'un davanter del Llagostera, en David Costa(ex golejador de la FE Figueres a 1a catalana).
A la segona part el Llagostera va seguir apretant tot i jugar amb 10, amb dues grans ocasions del davanter Montes(ex Cassà). La veritat és que van apretar molt i van demostrar que tenen jugadors de gran nivell. Però el resultat es mantenia 1-0 fins que al 85 es produeix la segona expulsió del Llagostera, en aquest cas l'altre davanter, Casagran. Semblava que el partit estava acabat però va arribar una falta a dos o tres metres de la frontal de l'àrea i la van clavar a l'esquadra, just en el minut 90. Per ser sincers, s'ho havien merescut però va fer mal pel moment i la proximitat de la victòria. Encara hi va haver temps per dues expulsions més, una per cada equip i així va finalitzar el partit.
Menció a part per l'actuació de l'àrbitre del partit. Qui em coneix ja sap que sóc del tot objectiu i així ho podeu comprovar en els comentaris d'altres dies, però certes actuacions dels àrbitres et fan desquiciar. Va mostrar excessives targetes de manera innecesària cap a ambdósequips per simples planxes o per faltes que vaig trobar del tot normals. Però el que em va semblar extravagant va ser el següent. Comença la segona part amb 1-0 i el Llagostera amb 10 i nosaltres amb 11 jugadors. Es produeix una entrada brutal del central Vallejo(ex Cassà) a prop de la banda que s'emporta per davant a Pelegrín. L'àrbitre mostra la targeta groga quan tothom esperava la vermella i ens acostem a l'àrbitre a preguntar-li el perquè de la groga. I sento que diu( i molts jugadors de l'Olesa i del Llagostera eren allà) :"Ha sido una entrada como muchas más. Además, no puedo dejar al otro equipo con 9 a estas alturas de la segunda parte". Increïble! Immediatament vaig comentar la jugada amb alguns jugadors del Llagostera i arribàvem a la mateixa conclusió : "Això no ho pot dir un àrbitre, que busqui un altre motiu". Havia ensenyat targetes per simples faltes i en canvi no treia la vermella per aquesta falta. I que consti que la cordialitat entre els jugadors va ser del tot correcte. Jo crec que arbitar és difícil, però hi ha vegades que els àrbitres de vegades ho fan més complicat. Un dels grans problemes que veig en l'arbitratge actual és la llei de la compensació. Què n'opineu?
L'alineació va ser la següent : Pujol - Francis - Rafa Bellés - Fos - Manolo López - Xavi Morón - Dani Duran - Arturo - Pelegrín - Alex Martinez i Baroni. També van entrar Gonzalo, Maca, Floren i Palote.
La setmana que ve partit a Gironella, a intentar recuperar els punts perduts i mantenir les posicions de privilegi.