Seguidors

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Un esglaó més ... cap a l'ascens?

Faré cas al titular que em suggeria el Lucho en cas de victòria(però li afegiré un interrogant), tot i que no m'agrada gens parlar d'ascens a aquestes alçades de lliga. Però el partit disputat ahir sobre un impressionant camp de gespa natural va ser dels que es diuen que és on es guanyen les lligues. El pitjor partit de llarg que hem fet en molt de temps, que es va posar totalment en contra a la segona part quan perdíem 1-0 jugant contra 10 i vam tenir la fe o digueu-li com vulgueu, encara no sé com, per remuntar el partit. Només s'havia de veure la cara dels nostres jugadors durant i després del partit, ningú sabia què ens passava, sabíem que no rutllàvem però no hi trobàvem remei. Inclús en acabar el partit tots vam coincidir "Hem jugat de pena, però demà mirarem el diari i estarem a dalt de tot". Però hem de pensar que d'altres dies jugarem millor i no guanyarem, per tant a passa pàgina ràpidament.
M'abstendré de fer crònica del partit perquè no val la pena,ens van superar en totes les facetes menys en el marcador. L'Escala és un equip replet d'argentins, segons ens van comentar només tenen 2 jugadors de Catalunya! I dubto molt que perdin molts punts a casa ja que el terreny de joc i el ritme que tenen en aquesta superfície els aporta avantagte respecte al rival.
Això sí, hi ha una cosa que no la puc passar per alt, l'expulsió del porter local va ser totalment justa, mà fora l'àrea i per tant expulsió, quan en Pelegrín encarava la porteria rival per fer gol. Ho dic més que res per totes les cròniques subjectives que es veuen en els mitjans de comunicació.
L'alineació amb la qual vam jugar va ser : Pujol - Francis - Rafa Bellés - Fos - Manolo Lopez - Xavi Moron - Pelegrín - Gonzalo - Dani Duran - Alex - Floren. A la segona part també van entrar : Arturo, Raul, Baroni, Palote i Maka.
I per la setmana primera gran prova de foc : Olesa - Llagostera. Se'ns dubte serà un partit que ens indicarà moltes coses, perquè nosaltres no hem jugat contra cap equip de dalt i el Llagostera és un equip que ja vaig comentar que era un dels meus favorits, per no dir el màxim. Només s'ha de recordar la famosa promoció contra el Cassà en la meva última temporada a Vilafranca i la quantitat de jugadors que tenen d'aquell equip.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic esperant amb ànsies la crònica de l'empat amb el Llagostera. Pel que he sentit ha estat un partit dur, amb moltes targetes i expulsions. Pel que veig, els "amics" que jugaven al Cassà no han canviat, oi? Ja ens ho explicaràs.