Seguidors

diumenge, 2 de març del 2008

Punt d'or contra un gran equip

Llagostera 1 Olesa 1
Era un dels partits que podrien decidir moltes coses. Nosaltres ens jugàvem calibrar les nostres possibilitats i ells es jugaven el fet d'enganxar-se a la part de dalt de la classificació. Al final, empat a 1 que crec que s'hauria d'haver convertit en victòria nostra però l'empat tampoc es pot considerar injust.
Es va presentar un partit amb molt de respecte per part dels dos equips. Va ser una primera part de tempteig, bastant planera i sense ocasions excepte el gol d'ells, una falta desde la banda( que per cert no ho era ja que l'àrbitre em va pitar mans quan m'havia tocat a la cintura) al segon pal, i amb una errada de marcatge Casagran empata després d'aprofitar l'assistència desde l'altre pal rematant totalment sol.
A la segona part va canviar totalment el panorama, no sé si per baixada física o per temor, el Llagostera es va tirar descaradament al darrera a defensar el marcador. Vam passar a dominar el partit i arran d'un penal claríssim, sense cap mena de dubte, vam empatar el partit. I vam seguir anant a per ell tot i que l'empat ens afavoria més a nosaltres que a ells. Llàstima que faltant 3 minuts vam perdonar una ocasió claríssima, que sino hagués estat la "puntilla" al Llagostera i l'haguéssim deixat a 11 punts i l'average a favor. Però és per estar contents tenint en compte la imatge donada.
I avui atents a la jornada, va i perd el Granollers a casa, el Vic a l'Escala i el Canovelles, el Sant Cugat i el Rubí han guanyat.
Així a falta de 11 jornades la cosa queda així: Olesa(43), Granollers(42), Canovelles(42), Rubí(38), Vic(38), Ripollet(38), Sant Cugat(37) i Llagostera(35).
I atents a la jornada que ve perquè hi ha duels directes: Canovelles-Granollers, Vic-Llagostera i Ripollet-Rubí. Si nosaltres guanyem al Gironella segur que en treurem profit perquè com a mínim 3 equips perdran punts. També s'haurà d'estar molt atents als goals-average que donada la igualtat del grup poden ser decisius.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El que està clar, és que després de l'empat d'aquesta setmana, el Llagostera està quasi descartat per pujar. No pels vuit punts de diferència sinò per la quantitat d'equips que haurien de fallar d'aquí a final de temporada.
Dels altres, sembla que el Rubí ve fort per darrera i segurament serà el rival a batre. Més que Granollers o sobretot Canovelles que no crec que aguanti fins el final. Com dius, aquesta setmana hauríeu de guanyar i els altres segur q perden punts.
No faré porra, perquè no la vaig encertar ni de ben lluny la setmana passada, però estic convençut que guanyareu i em llenço a la piscina: amb golet teu. Sort!!

Anònim ha dit...

Acabo de veure la web de regionalpreferent.com, i no hi ha dret!!! En una enquesta sobre el millor central de la categoria no hi apareixes entre les opcions. He votat per "un altre". I veig que és la opció més votada. Segur que tothom que ha votat ha pensat en tu. Jajajaja. Per cert, és més bo que tu Rafa Bellés? Mulla't!!!

Francesc ha dit...

No sé si guanyarem però de fer un gol ja et dic jo que està una mica negre, me'ls estic guardant pels moments decisius de la lliga,jaja.
El que dius de la Llagostera és veritat, jo encara no els descarto però a la que s'allunyin algun punt més del primer automàticament els descartaré. Del Rubí tens raó, ve fort de darrera i fa molts gols i hem d'anar al seu camp. Del Granollers suposo que estarà a dalt fins al final i el dubte és el Canovelles, a veure si aguanten.
Pel que fa a l'enquesta, doncs això,que no deixa de ser una enquesta i m'és igual sortir o no, tampoc em considero entre els millors centrals, mentre ho consideri el meu entrenador ja en tinc prou. El Rafa Bellés és molt bon jugador i ve de 3a i havia jugat a 2aB però cadascú té les seves característiques.És molt difícil dir quin és el millor central de la categoria, o no? Jo em considero un jugador d'equip i allà estan els números de partits jugats allà on he estat i que a tots els clubs on he estat he marxat amb la consciència ben tranquila del treball fet.No tots els jugadors ho poden dir això, només has de mirar aquí a Vilafranca.