Seguidors

dilluns, 17 de març del 2008

Se'n van ... doncs jo també me'n vaig, però de vacances

Amer 2 Olesa 2 (sense acabar)
El futbol sempre et depara sorpreses i el que vaig viure ahir no ho havia viscut mai en un camp de futbol. M'explicaré de la manera més objectiva possible, sempre intentant respectar el rival.
Abans de començar el partit el nostre entrenador ja ens avisa que és un equip que va al límit del reglament i que no s'arruguen per res, que a cada partit els hi expulsen un parell de jugadors,...
Al començar el partit ja ho comprovem amb entrades dures i fora de lloc. Se'ns avancen al marcador en la primera arribada, empatem de gran jugada i arriba el primer penal en contra de l'Amer. Per mi no era penal, sempre veient-ho desde la distància. El defensa deixa la cama i el Pelegrin simula penal, amb la conseqüent segona groga i expulsió pel jugador de l'Amer. Gol i 1-2 al marcador. Allà la gent ja es volcar a cridar i cridar a l'àrbitre, dient-li de tot però no es recordaven que 5 minuts abans li havien fet un clamorós penal a l'Arturo que no va pitar.
Però la segona arribada de l'Amer va ser el segon gol d'ells, una jugada embarullada dintre l'àrea i gol.2-2 al descans i ara ve el show.
Passen 20 minuts i ens diuen que l'àrbitre no sortirà al camp fins que no vinguin els Mossos d'esquadra. Esperem fins a 45 minuts i finalment arriben 2 Mossos d'esquadra a l'àrbitre.
Només començar la segona part, al minut 1 l'Amer es queda amb 9 per agressió d'un jugador d'ells després de rebre una falta a favor!!!(cop de colze i segona groga,quin culpa en té d'això l'àrbitre?). I al minut 4 arriba la jugada decisiva on es produeix un doble penal al davanter Raul, primer l'agafen de la samarreta i després patada per rematar-lo. Jo la veritat és que no sé què protestaven i agafen i diuen que se'n van. Clar, jo no m'ho crec, però veig que desde la banqueta deien que marxéssin i inclús alguns jugadors incitaven a d'altres també a marxar. Abandonen el camp, nosaltres ens quedem allà al camp fins que ens confirmen que ja podem marxar. Mentrestant, vaig estar parlant amb algun jugador i l'entrenador d'ells i comentaven que no era tant per l'actuació del partit sino perquè tota la temporada havia estat igual i que plegaven.
Aquest fet els comportarà perdre el partit per 0-3 i que a la classificació els hi restin 3 punts tal com indica el reglament. Una altra decisió seria una sorpresa.
Analitazant la jornada, ens deixa victòries de tots els favorits exceptuant l'empat entre Rubí i Canovelles, que deixa la classificació així: Olesa (46 -1 partit), Canovelles(46), Granollers(45), Ripollet(44), Llagostera(41), Vic(41), Sant Cugat(40) i Rubí(39).
La pròxima jornada partit de la màxima contra el Granollers, comença a repartir-se el bacallà de debò. Una victòria marcaria 7 punts de diferència entre els dos i l'average a favor, però per això encara queda. Jo tanco el blog una setmana, me'n vaig a Nova York uns dies a veure els Knicks-Grizzlies. Defense!!!

1 comentari:

Axel ha dit...

Realment increïble. Et passo el link de youtube on he penjat el video de la retirada per si vols afegir-ho al teu post. http://es.youtube.com/watch?v=yJRndmS2XzY

Una abraçada i disfruta de New York!