Seguidors

diumenge, 27 d’abril del 2008

Confiança total

Olesa 3 Parets 0
Nova victòria d'un equip que cada cop es mostra més sòlid i amb la confiança de què se sent fort. avui ha estat un dels partits més plàcids que hem tingut últimament, contra un Parets bastant inofensiu que no ha creat gens de perill. 2 gols a la primera part i un a la represa han deixat el partit sentenciat i després del 3-0 ens hem dedicat a passar l'estona.
Queden 4 partits i els càlculs són clars, 5 punts i nou equip de 1a Catalana, contant que el segon classificat sumi els 12 punts. Però ara tenim dues sortides complicades i convé sumar com a mínim 2 punts per rebre el Berga amb condicions de ser campions sino és que ho hem fet abans.
I després de la jornada d'avui el segon és el Llagostera amb 53 punts, aprofitant l'empat del Ripollet(52) al camp del cuer Berga i la derrota del Granollers a Vilassar.
Per cert, a Palau jugarem el dijous, el partit s'avançarà ja que s'han posat d'acord els dos equips.
Vull aprofitar per comentar-vos que dimarts me'n vaig a Manchester a veure el pas del Barça a la final de Moscou, o això espero. Com a nota per l'optimisme dir que he anat a dos desplaçaments,a Milan l'any de la segona Champions (0-1) i a Celtic Park aquesta temporada (2-3) i que per tant segueixo invicte.Firmo un 1-1, patint el que no he patit mai i veure el Barça en una nova final. Que així sigui.