Seguidors

diumenge, 20 d’abril del 2008

Cop sobre la taula

Canovelles 2 Olesa 5
Se'ns dubte és el pas de gegant que faltava per consolidar el liderat. I més encara tenint en compte que el Ripollet ha empatat amb el Vic i per tant, el que es presentava una jornada propícia per la retallada de punts, ha estat un cop moral i un dir "aquí estem" per la resta d'equips.
Anant una mica al partit, tal com ha començat de malament, he pensat lo pitjor. No havíem ni tocat la pilota i ja perdíem 1-0. I un xut de 25 metres ens ha deixat 2-0 als 20 minuts aproximadament. Però en 2 minuts d'inspiració abans del descans hem empatat el partit i una expulsió ens ha conduït al descans amb 2-2 i el Canovelles amb 10 jugadors.
A la represa i quan es portaven 10 minuts, segona expulsió d'un jugador del Canovelles. Jo de vegades no entenc alguns jugadors, estan amb una targeta i fan una entrada de targeta clara i a sobre encara protesten. Doncs res, ells amb 9 i a tenir paciència. I han anat caient els gols i a esperar el final del partit.
Ara la situació és òptima, 7 punts al segon i queden 5 partits. Això no es pot escapar, però som conscients que queda poc però queda molt. En el món del futbol tot pot passar i no ens hem de confiar gens. La classificació queda amb : Olesa(58), Ripollet(51), Llagostera(50), Granollers(48, -1 partit), Rubí(46), Canovelles(46).
Cada setmana penso i dic el mateix, però si guanyem el partit de casa contra el Parets (es juga a Esparreguera) la cosa estarà quasi sentenciada. Amb 9 punts pugem, sempre i quan els de darrera ho guanyin tot i tal com veig a l'equip de posat ara mateix és molt difícil que això se'ns escapi.