Seguidors

diumenge, 14 de setembre del 2008

Primer setmana : 6 de 9 , sense folre ni manilles

Jornada 2 Olesa 0 Montanyesa 2
Jornada 3 Olesa 2 Manresa 0
Tanquem la primer setmana de lliga amb 6 punts i no deixa de ser un molt bon balanç. Tot i la derrota del passat dijous per 0-2, ens hem refet contra un fluix Manresa i hem aconseguit 3 punts que ens col.loquen en una zona tranquila.
Contra la Montanyesa ens vam trobar un conjunt ja experimentat a la categoria i que va basar el seu joc en penjar pilotes constantment buscant el joc que més li va i sabent que a nosaltres el joc aeri no ens va. Ens van marcar d'una falta lateral, rematant de cap en el minut 45. A la segona part van seguir tancats, jo vaig tenir un remat de cap a la sortida d'un corner al travesser però ja al minut 90 en una contra ens van fer el segon gol definitiu.
Contra el Manresa la veritat és que ha costat obrir la llauna, just abans del descans s'ha aconseguit el 1-0. Durant la segon part s'ha sestejat bastant, com ja acostumem a fer, i al final del partit s'ha aconseguit el definitiu 2-0. En general partit fluixet, però arribo a casa i tenim 6 punts en 3 partits.
Sé que el Vilafranca ha perdut 1-3 contra l'Igualada, el nostre pròxim rival. Mal pinten les coses de moment per Vilafranca, però espero que sumin la primera victòria aviat i surtin del pou. Per sort la 1a catalana sembla una categoria molt igualada, tot i que jo crec que Castelldefels, Llagostera i Benavent tenen bastants números de jugar una lliga apart pels 3 primers llocs. La cosa tot just acaba de començar...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si a Vilafranca no pinten bé les coses a Olesa sembla que sí. S'ha mantingut el bloc d'altres temporades i l'equip quasi juga de memòria.
Usant el teu símil, trobem el "cap de colla" Quique "Melilla" Salamanca que sap bé de que va tot això del món del futbol.
Als terços, Pujol, Fos i Bellés qua aguanten totes les sotregades que pugui fer el castell.
A quarts, un home que dona equilibri, en Moron.
A cinquens, Álex, Soler, Manolo,... són els que ajuden a que en els moments que trontollin quarts poder donar un cop de má.
Al pom de dalt, Raul fent de cassoleta i Pelegrin d'anxaneta culminant la feina de tot el castell. Ah! Sense oblidar la gent del folre i les manilles (Arturo, Francis, Duran, Valle,...) que son igual o mes importants que els demés.
Aquí queda. Jajajajjaa.

Francesc ha dit...

Jaja, bonissim.I a més anem de verd ... Espero que no fem llenya aviat.
Diumenge contra els castellers d'Igualada, o no en tenen de castellers?

Anònim ha dit...

volem el blog d'aquesta setmana amb l'Olesa en llocs d'asceeeeeens!!!!!