Seguidors

diumenge, 28 de setembre del 2008

Continua la ratxa

Olesa 3 Tàrrega 0
Nova victòria davant d'un dels equips històrics que intenta recuperar la 3a Divisió. Encara recordo haver jugat contra el Tàrrega fa moltes temporades quan estava a 3a Divisió, amb jugadors de molta qualitat en aquell moment i mira per on que ens tornem a trobar aquesta temporada a 1a Catalana. Segurament no passen per uns dels seus millors moments.
Del partit dir que ha estat una primera part bastant igualada on s'ha de destacar el gol que ha obert la llauna de Soler i un gol anulat al Raul per una falta que només ha vist l'àrbitre.
En la segona ells han decidit volcar-se per buscar l'empat i ràpidament s'ha fet el 2-0 i la cosa quedava encarrilada. Per postres s'han quedat amb 10 i allà ens hem relaxat una mica, que ha estat quan l'equip targarí ha disposat de dues bones ocasions per posar emoció al partit. Però en una de les múltiples contres, el Joel(que avui debutava) ha rematat el partit amb el 3-0 i aquí ha quedat liquidat el partit.
Classificació?1.Llagostera 13; 2.Olesa 12; 3.Benavent 10; 4.Montcada 10; 5.Montañesa 10; 6.Castelldefels 10; 7.Poble Sec 8;...; 18.Peralada 4; 19.Igualada 3; 20.Martorell 0. Curiós, els dos equips que vam pujar del grup 1 de la Preferent estem a dalt de tot.

Diumenge vinent
Excursió a Peralada, un equip en hores baixes que necessita els 3 punts per sortir de la part baixa (Ve de perdre a Vilafranca). No hi ha rival fàcil, allà va caure el Benavent i crec que el gran handicap que tindrem serà el terreny de gespa natural. A veure si podem treure quelcom de positiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Volia deixar-te una dada estadística que no sé si sabies. Fins diumenge t'havies enfrontat al Tàrrega en 5 ocasions. Mai havies guanyat (1 empat i 4 derrotes). Ja et queda un equip menys a qui no has pogut batre.
Sort pel partit de Peralada!