Seguidors

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Fi a la ratxa

Peralada 2 Olesa 0
Després de 3 jornades amb victòria, ahir va arribar la 2a derrota de la temporada. Ja vaig anunciar la setmana passada que la gespa natural seria un handicap a superar i així va ser sobretot a l'inici del partit. Es va veure un Peralada amb una marxa més, sabent aprofitar les possibilitats del seu camp i ben d'hora ja van aconseguir el primer gol. A partir d'aquí es van tirar endarrera però fent contres molt perilloses que haguéssin pogut augmentar el marcador. Llàstima de l'ocasió que va tenir Soler per fer l'empat.
A la segona, més del mateix fins que va arribar el segon gol del Peralada en una jugada desafortunada de rebot. Quedaven 20 minuts i es van tenir arribades com per haver-se posat dintre el partit, però ahir no era el dia.
Hem perdut una posició però estem tercers i es demostra que és una categoria molt igualada amb resultats molt ajustats i on qualsevol equip de baix pot guanyar als de dalt, tot i que no considero al Peralada com un equip comparable a Vilafranca o Igualada. Els gironins eren jugadors més veterans i curtits en categories superiors i això es nota molt.

Pròxim partit
Rebrem la visita del Vilassar de Mar, que ahir va empatar amb el Vilafranca a 1 gol. Important serà sumar 3 punts més per allunyar més als equips de la zona baixa i seguir en posicions de privilegi a la classificació. El Vilassar és un equip que em porta molts records quan jugava amb el Vilafranca ...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola señor francisco fos,soy un aficionado a la categoria de catalana,puesto que he jugado y creo que estas en lo cierto y que eres objetivo,aunque tambien me recuerdas un poco al presidente del Barsa con es humildad...;teneis buenos jugadores y gente experimentada...pòr lo tanto...a luchar por subir...;por cierto que tal el brasileño akel n lo leo...es un fenomeno sobretodo haciendo los calentamientos...tiene mucho estilo¡un saludo y suerte...y a subir sino el año que viene olesa iberiana un saludo francisco¡

Francesc ha dit...

Hola anònim, primer de tot gràcies per escriure.Segon, si no et sap greu, lo de francisco ho deixes per Francesc,jeje.
En quan a lo que dius, el brasiler suposo que és el Baroni. Entrena amb nosaltres però no té fitxa.No voldria enganyar-te però crec que és algun problema burocràtic.Desconec si jugarà aquesta temporada.
Bé, només animar-te a seguir escribint sempre que vulguis. per cert, ets assidu als partits de l'Olesa o només segueixes la categoria?
PD: La Iberiana crec que sí que pujarà aquest any, té molts números.

Anònim ha dit...

Ja et pot portar bons records ja... Vas fer un golàs al Xevi Ramon d'aquells que fan època.
Situem-nos:
23/11/1997 # UE Vilassar Mar 1-3 FC Vilafranca (Jornada 14 - 3a Divisió)
El Pep Sauleda va escriure aixó al 3d8:
"... el gran gol de traca i mocador que va fer el jove jugador. Es va xiular falta un parell de metres fora l'àrea que va treure Joan, va parar Montfort i Fos li va engaltar un cop amb efecteque va entrar pel mateix escaire..."
Jo diria que era una mica més lluny, que va tocar el travesser abans d'entrar i que suposava el 0-2 als 27 minuts.
Per cert, el "jove jugador"... era quan encara eres jove! Jajajaja
Vinga, sort per diumenge!

Francesc ha dit...

Sí,sí, va tocar el travesser i cap dins, va ser quan encara era jove i xutava alguna falta i arribava a porteria,jaja.
Osti com passa el temps...

Anònim ha dit...

hola amigo francesc...jaja;soi una persona que le gusta el futbol y sigo todas las categorias...el olesa le visto jugar el año pasado unas 4 veces...y segis la misma base...aunque tacticamente bajo mi punto de vista muy desordenados...y con muxa autogestion;ganando los partidos de casa estareis arriba seguro...por cierto es el campo k vende mas cerveza d la categoria...
porke los ultras aparte d cantar ...n son abstemios e??joder...kins guixots k llevan...jaja;por cierto...porque no juegas d medio centro?
que estas mas comodo alla atras i n tienes k korrer tanto no??
tu sabes mas que el moron negociando...venga un saludo francesc que no francisco jajaj
suerte...y a por la 3era

Francesc ha dit...

Hola de nou anònim, hem tornat a guanyar, 2-1 al minut 90.
Sobre el que comentaves, la base de l'equip ja ve desde la 1a regional, on seguim Pujol,Capilla,Manolo,Arturo,Moron,Alex,Pele,Dani Duran i jo.Crec que no em deixo a ningú i de la temporada passada ja estan el Bellés,Francis,Raul Cortezón. O sigui que sí,ens coneixem bastant.
Sobre jugar a darrera, sempre m'ha agradat més jugar a darrera tot i que a Vilafranca sempre m'havien col.locat al mig del camp. Aquí a Olesa vaig arribar perquè ja havia tingut al mister i ell em volia per jugar a darrera. Es corre menys sí, però és més compromès i amb la manera de jugar que tenim patim bastant però ja estem acostumats.
Salutacions.