Seguidors

dilluns, 20 d’octubre del 2008

400 amb derrota

Masnou 1 Olesa 0
No ha estat un bon partit el disputat al Masnou. Un partit amb escasses ocasions de gol pels dos equips, on el partit s'ha decidit a la 2a part amb una internada per banda esquerra i centrada a plaer per fer l'únic gol del matí. A la 1a part un xut meu de falta indirecta dintre l'àrea al travesser i poca cosa més.
A la represa es va intentar empatar, tot i l'expulsió del nostre porter Pujol, però sense tenir les idees clares davant d'un equip que ha defensat bé la seva avantatge al marcador. Hem de millorar la imatge als partits de fora perquè portem dos sortides bastant decepcionants.
A banda del partit, vull destacar el detall dels meus companys al vestuari mentre ens canviàvem. Com que m'agraden molts les estadístiques i sabien que avui disputava el partit 400 en lliga, m'han premiat amb una samarreta de record d'aquesta xifra. Sempre he pensat que més enllà dels resultats, al futbol un hi juga primer perquè li agrada i després per fer-hi una colla d'amics. Estic segur que quan em retiri podré presumir d'haver fet una colla d'amics en el món del futbol.

Pròxima jornada : Olesa - Castelldefels
Es pot dir que serà el partit de la jornada. Seguim en segona posició i rebrem un Castelldefels amb els mateixos punts que nosaltres i sense haver-li agafat encara el pols a la categoria, que vindrà a refer-se de l'últim empat a casa davant el Vilafranca. Per nosaltres serà un test important per calibrar les nostres possibilitats davant d'un dels candidats més ferms, a priori, per pujar.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona de nou per l'efemèride! Tot i que no es pugués celebrar amb victòria. De fet, jo ja sabia que perdrieu perquè sempre que celebres algo...
Mira això:

Partit 100 amb el Vilafranca
17/01/99 Balaguer 5-0 Vilafranca (3a Div)

Partit 200 amb el Vilafranca
01/02/04 Rapitenca 2-1 Vilafranca (Preferent)

Al teu pare mai li han agradat les celebracions barrejades amb partits. I menys si eren importants amb algo en joc. Recordes? Ànims, que al Castelldefels els guanyareu!

Anònim ha dit...

enorabuena amigo francis por tu 400 partidos...y todo un detaye por parte de tus compañeros...y tienes razon eso es de lo mejor del futbol las amistades que haces...:teneis que ganar al castefa...i estariais de puta madre...no hay excusas...en casa contra buenos jugadores...aunqe creo que vosotros sois mejor eqipo come equipo...ellos muxo nombre y poco ruido jeje;pero hay 2 puntos muy importantes...1)no se si podra jugar puyol(por cierto un porterazo...y el suplente...amigo Francis...pobre chico pero si parece un portero d hokey...asi mal vamos e?hay que repartir mejor la pasta y que no se la lleven 12...y el suplente para palomitas...o bueno para pastelitos en este caso,con respeto e??pero sr.SAlamanca...mas prevision a imprevistos¡¡¡;y tacticamente en Masnou...estuvo alli un compañero que es el que ma informao dl partido...estuvisteis muy mal...con respecto amigo Francis pero pareciais un camping...s.SAlamanca vaya al colegio...porque no se que nivel tiene d entrenador pero la tactica le toco en la tapa de un yogurt e???;muxa suerte para el domingo...
y a por los 500 aunque ya sean en el bar pepe...del compañero lesionado¡¡¡suerte,olesa a por la 3era¡¡¡

Anònim ha dit...

4 partis de sanció al Pujol!!! Però què va fer? Si és un sant el pobre!!!...
Quin porter reserva teniu?
Espero que noteu aquesta important baixa... tot i que he posat un 2 a la travessa de futbolcatalunya.com

Anònim ha dit...

Volia dir que "NO" noteu!!! (Lapsus) Jajajjajaa

Francesc ha dit...

Se li va anar una mica la olla. Segons diuen, quan va agafar una pilot lluitada amb un davanter, es va aixecar i li va fer una especie de cop de cap o algo per l'estil,quan havia pitat falta a favor nostre.Al estar el joc parat i l'àrbitre suposo que ho va fer constar com agressió, 4 partits de sanció.
Anònim, em dónes que pensar però et contestaré com si no ho sapiguéssis. El porter suplent no hi era pq fa torns i treballa algun diumenge, però les pròximes setmanes estarà.
Sobre la resta que dius no penso comentar res perquè veig que saps més tu que jo.

Anònim ha dit...

hola amigo francis...ostia pujol 4 partidos e??baja muy umportante...eh??,pero bueno si me dices que teneis un suplente mejor para vos porke segun tengo entendido el de masnou...no podeis ir ni a jugar contra el xacarita¡¡¡jeje;si mejor que n expreses tu opinion sobre el mister...pero yo soi libre de opinar...n?
i se que le tienes aprecio...pero puedo dar mi opinion n?si te a molestado pido perdon era con respeto al sr.salamanca...pero...es mi modesta opinion compartida por un compañero que os estuvo viendo...;perdona que te diga pero tacticamente no sois el mejor ekipo d la kategoria ni muxo menos...e?
pero ay que respetar e?eso siempre...animos y a ganar¡¡¡

Francesc ha dit...

Hola anònim, no m'ha molestat cap comentari. Ets totalment lliure d'opinar, per això hi ha la secció de comentaris. Un, desde fora, pot escriure o opinar el que vegi o li expliquin sobre l'equip, la categoria, la champions, la lliga espanyola, ....
Ja que dius el tema tàctic, és probable que diumenge no es va estar encertat, però els jugadors som els primers que ens donem compte de que no vam donar tot el que teníem. Hi ha dies que no surten les coses i per molta tàctica que posis, si els jugadors no estan fins no hi ha res a fer.
Som conscients que últimament a casa donem una imatge i a fora en donem una de diferent, i mirarem de canviar la imatge dels últims partits de fora.
Vaig a entrenar. Bon cap de setmana.