Seguidors

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Victòria treballada fins al final

Olesa 2 Vilassar Mar 1
Important victòria l'aconseguida ahir sobre el conjunt del Maresme. 3 punts molt valiosos davant d'un equip que es va mostrar molt seriós durant tot el partit.
El partit va començar amb dues bones oportunitats pel Vilassar però mica en mica vam anar entrant en el partit tot i la inoportuna lesió de l'Alex, que pot tenir un esguinç al lligament lateral intern del genoll dret. Un remat de cap de Pele després d'una centrada d'Arturo va significar el 1-0 amb el qual es va arribar al descans, tot i que els dos equips vam buscar la porteria en busca de més gols.
Sabíem que teníem molt d'aconseguit per la fortalesa que tenim a casa però només començar la 2a part, hi ha una falta a dos metres de la frontal de l'àrea i la claven a l'escaire. Va ser un cop dur que va desencadenar un partit molt obert, on ens vam volcar en busca del segon gol, encara que estavem exposats a les contres perilloses del Vilassar. I així al minut 70 va arribar un penal molt clar al Raul, que ell mateix va xutar però que el porter li va aturar.
Ja semblava que el partit acabaria en empat, quan en un corner, Dani Duran la prolonga de cap al segon pal i entrant des de darrera en Francis va fer el gol de la victòria, quan quedavem escassos 3 o 4 minuts per acabar el matx. Crec que al final la victòria va ser justa i merescuda.
Foto gentilesa de l'àmic Àxel Aguilar, que va venir a presenciar el partit.

La classificació queda així : 1.Llagostera 19 punts; 2.Olesa 15; 3.Castelldefels 14; 4.Montañesa 13; 5.Montcada 12; 6.Benavent 11; ... ; 18.Vilafranca 6; 19.Igualada 6; 20.Martorell 0.

Jornada 8: Masnou - Olesa
La setmana que ve ens desplacem al Masnou, el rei de l'empat a 1a Catalana. El Masnou ve d'empatar a Vilafranca, de penal i en l'últim minut.
Esperem aconseguir quelcom de positiu i continuar amb el bon inici de lliga que estem fent.
Per cert, he jugat fins ara 245 partits amb el Vilafranca, 54 amb el Molanta, 29 amb el Sant Sadurní i 71 amb l'Olesa. En total sumen 399. Al Masnou espero arribar als 400 partits de lliga.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola amigo francesc...estais que os salis...y no nos embauques vais a por la 3era...señores al loro con el olesa¡¡¡;por cierto una pregunta...Arturo que hace el centro a pele...es el del sitges que tambien abia estado en el vilafranca y vilanova no?
este jugador es diesel y regular...y ya tien tambien tiros pegados...sois un ekipo experimentado...e???rancesc¡¡¡¡
y el pixixi pele a mi me gusta muxo aunke a veces necesita un balon para el...y n entiendo porque no tiro el penal el¡¡¡siempre los a tirado...y recuerdo aberle visto celebrar goles aciendo la gayina como maxi lopez...y amigo frnacis...los penaltis deberiean tener una jerarkia el xiko este raul...tiene muxos detayes e?
po n a exo en el futbol ni la mitad que pele...
y tu como veterano...deberias decirle al mister...vaya creo yo...
que siga la raxa...y muxa suerte

Anònim ha dit...

Felicitats pels 400 partits!!! I per la gran trajectòria que porteu.
Espero que la lesió de l'Álex Martínez no sigui res greu. Si parles amb ell dona-li molts ànims de part meva!

Francesc ha dit...

Anònim, quan portem 45 punts i haguem sellat la permanència parlem d'altres coses, de moment no toca però entenc que desde fora es veuen les coses d'una altra manera i sembla tot més fàcil.
En quan a l'Arturo, correcte, havia estat a Vilanova,Poble Sec,Sitges i vam coincidir 2 temporades a Vilafranca també. Com bé dius, és un diesel, és de sempre 7-8, no té altibaixos, potser perquè l'experiència és un grau. Si dius que el vas veure centrar en el 1er gol senyal que estaves al camp,no?Perquè als diaris no posa res que jo sàpiga.
En quan al penal, suposo que va ser cosa del moment, normalment els tira el Pele encara que el Raul també els tira bé. Jo li tinc que dir al mister qui ha de tirar els penals?Jaja, cadascú que faci la seva feina com pugui.
Lucho, si porto comptabilitzats els partits és en part gràcies a tu i el teu germà, quan em vau fer aquell obsequi dels 200 partits amb el Vilafranca.

Anònim ha dit...

hola compañero francis,,,a ver vamos por partes;tema humidlad estoy de acuerdo...pero tambien creo que con los nombres que teneis...tendrias que asumir mas presion...por lo que deduzco no te gusta eh?
pero bueno hay que respetar lo...;tema arturo...no estuve en el campo pero amigo lo pones en el comentario del flog e??jejeje;y digo que le digas tu al mister tema penal...es porque se que te tiene confianza yevas con el muchos años y si no recuerdo mal estuviste con el en el molanta o en el sansadurni no se un equipo d 2nda regional...creo¡¡¡;y vigilar en masnou campo pequeño mucha 2nda jugada contacto equipo duro...y entrenado sino voy equivocado por un sudaca calvo que estuvo añtaño en el viladecans que apreta mucho a arbitros...;pero suerte y da animos al amigo alex...el xico de barcelona...montañesa el bar pepe es suyo...es muy buena gente animos¡¡¡
que vaya bien francis un saludo¡

Francesc ha dit...

Hola de nou anònim, portem 2 temporades amb la pressió de pujar a sobre.Aquesta temporada no la tenim per pujar, però ja et puc assegurar que dintre l'equip sempre ens posem la pressió per donar el màxim, no és un equip conformista.
Al mister el vai conèixer com bé dius a Sant Sadurní, a 1a regional, mitja temporada només ja que va arribar a la 2a volta.Però no l'he tingut més fins que vaig venir a Olesa. També t'haig de confessar que sempre m'ha trucat per anar als equips que ha estat però per diferents motius no vaig anar-hi.
Precisament a Sant Sadurní ens vam enfrontar contra el Viladecans entrenat per Claudio Festa, l'actual mister del Masnou.Així que ja em sona.
I per acabar, ja li donaré ànims a l'Àlex de part de l'anònim que escriu al meu blog.Per cert, el seu bar és cal tete.