Seguidors

dilluns, 1 de desembre del 2008

Derrota injusta

Morell 3 Olesa 2
Ja vaig avisar que quan visites un camp de Tarragona és molt dificil tornar amb els 3 punts i així va ser, tot i que crec que la derrota va ser injusta pels mèrits fets, sobretot en una primera part molt bona en la qual mereixíem molt més que el 2-1 amb el que es va arribar al descans. Un gol encaixat quasi de mig camp només començar i un just abans del descans van marcar el partit. Entremig, grans jugades i ocasions errades i un golàs de falta de Francis.
A la reanudació, empat de Pele ben d'hora i domini territorial però sense clares ocasions com a la primera part. Però en una jugada de falta, remat de cap i gol fantasma. Jo, entre el cos del porter Juan Carlos, em va semblar que entrava tota, però el línier és impossible que desde la banda la dongui com a gol i l'àrbitre encara menys. Una jugada polèmica, que suposava el 3-2. Encara quedava temps però no va ser impossible empatar de nou.
No m'agrada parlar dels àrbitres ni vull justificar la derrota d'ahir i no entraré a jutjar les jugades polèmiques del partit, però el que si no trago són les actituds xulesques i prepotents d'un àrbitre i d'un assistent ( el de la banda de les banquetes). Als jugadors se'ls sanciona moltes vegades per redactats falsos d'un àrbitre en una acta, però a ells qui els sanciona ? Acabat el partit, el Capilla em comentava el que li havia passat. El Pele va a donar-li la mà a l'assistent, aquest li diu "a ti no te la doy" i l'àrbitre li ensenya la segona groga. El Capilla ho veu i diu "Y a los árbitros quien los expulsa?" Reacció de l'àrbitre : vermella a Capilla.
Una altra cosa que no m'agrada del futbol,que aprofito per comentar i que està de moda, és el veure els jugadors que es tiren a terra simulant una lesió per perdre temps o per parar contraatacs de l'equip contrari. Ahir va passar i tots sabem quan un jugador es fa mal o no. Jo sóc de l'opinió que abans de començar el partit se li ha de comentar a l'àrbite i a l'equip contrari que no tirarem la pilota fora i que sigui ell qui prengui la decisió, que per alguna cosa està.
Pel que respecta a la classificació, tot i baixar fins a la quarta posició, estem amb el grup capdavanter. 1.Llagostera 30; 2.Castelldefels 28; 3.Benavent i Olesa 27;5.Masnou 24.

Pròxima jornada : Olesa - Marianao Poblet
El partit contra el Marianao es jugarà el dilluns dia 8 de desembre a les 16'30 hores. No em feu dir perquè, però es jugarà en dilluns. Els 3 punts es quedaran a casa sí o sí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'estranya que el Francis marqués un golàs de falta! Amb el tros d'entrepà que es va menjar al camp del Marianao mentre veia el Vila...!!!
Per cert, Palote va anar a celebrar i dedicar-los el gol al Pele, el Raúl Cortezón i el Francis que estaven allà a la grada.
Ànims, que només és una derrota i lo que importa és la bona línia que porteu. Seria interessant per a vosaltres continuar en la pomada de 4-5 equips perquè aquest any no hi haurà segurament descensos de 2aB i algú segur que pujarà de 3a.
Sort amb el Marianao i ull!!! Bon equip, eh!

Xavier ha dit...

Francesc, trampós!!

L'empat hagués estat el més just... com és possible que perdessiu???

Ja comencem amb el joc brut.

Anònim ha dit...

hola amigo francis q tal?
vayamos x partes komo jak el destripador¡¡¡¡jeje broma facil pero es pa kitar hierro al asunto n seas tan dramatico k nada mas es un partido hombre¡¡¡;awer komo tu bien sabrs el futbol n entiende de justicia¡¡¡ resultado justo o injusto...amigo francis...el futbol son goles nos guste o no...;referente al komentario d los arbitros...tienes razon...pero es lo q hay xiko...no se puede hacer nada...x lo tanto hay k saber kontrolar...kayar y pensar k lo perdio perdio esta...pero n se puede una vez akabado el partido darles bola...tu konoces a pele k se tira es proteston peleon eso si buen jugador...e?pero tu cres k le iba a dar la mano pa felicitat...amigo francis sabes k no...;y el komentario0 d kapilla...n se tiene razon pero es un komentario d juvenil y ya tiene una edad...ignoralos...y punto...;x cierto ojo kon el marianao...ekipo joven k korre y luxa komo kabrones van kogioendo el pulso a la kategoria...y son muy jovenes...pero tb tienen jugadores "experimentaos"ojo francis buen ekipito e?
y el mister es pedro dolera...ex jugador del prat entrenador d muxo karakter..estuvo en futbol base en prat blaugrana...y sus ekipos siempre "muerden";por cierto...jugar en lunes y x la tarde perdona amigo francis pero es una gilipollez...aprender d tu ex ekipo...sabado y tarde y te olvidas dl futbol...;venga a x los 3 puntos k la 3era esta a la vuelta d la eskina¡¡¡adiosssss¡¡¡

Francesc ha dit...

Hola anònim, començant pel final tens raó. De fet ja comento jo que no entenc perquè juguem dilluns, però és el que hi ha.Lo millor seria jugar dissabte i oblidar-se uns dies, però en fi ...
I coneixes a tothom : equips, entrenadors, ... Em tens intrigat però m'alegro que donguis el teu punt de vista cada setmana.
Bé, bon cap de setmana a tots.

Francesc ha dit...

Resultats fins al moment :
Vilafranca 2 Montcada 0
Benavent 3 Llagostera 2
Masnou 0 Castelldefels 0
Vilassar 1 Martorell 2
Tarrega 0 Sant Cristobal 1
Montañesa 3 Guixols 0

Vistos els resultats, guanyar demà ens colocaria amb un triple empat al capdavant amb Benavent i Llagostera.

Anònim ha dit...

Amb un 6-0 líders!!! O sigui que ja saps... tipus l'Espanya-Malta!
Goooool de Señoooooooooooooor!!!!

Francesc ha dit...

1-0 i de penal n'hi ha prou. Ja em vas dir que seria un partit molt difícil. Deixarem el líder per més endavant, jeje.