Seguidors

diumenge, 23 de novembre del 2008

Jornada rodona

Olesa 2 Tortosa 0
Dic això de jornada rodona perquè,a part de la nostra victòria i ocupar el segon lloc de nou, s'ha produït la primera derrota de la Llagostera a la lliga, la primera derrota a casa del Benavent i la derrota del Masnou a Vilassar. El Masnou va cinquè, sí, però obrim un forat de 6 punts amb ells i és un coixí per quan vinguin els mals resultats. Llàstima de la victòria del Castelldefels al complicat camp de Peralada, però tampoc es pot demanar tant en una mateixa jornada. Celebrem la nostra victòria i la gran temporada que estem fent.
En quan al partit contra l'equip tortosí, partit dels dificils perquè tot i avançar-nos d'hora(gol de Soler), el Tortosa ens ha creat molts problemes i no hem acabat d'entrar mai del tot en el partit. A la segona part ho hem passat bastant malament amb el 1-0 però en un gran contraatac ha arribat el gol de la sentència, obra de Pelegrín. A partir d'aquí el partit ha quedat tancat, 3 punts més al sac.
No ha estat un gran partit però tal com anava sabíem que el més important era treure'l endavant i així ha estat. De vegades no es pot fer el futbol que un desitja, però un gran equip és el que sap treure aquests partits endavant a base de patiment i experiència. Vull destacar també les 3 jornades seguides mantenint la porteria a zero i la gran actuació del porter Juan Carlos, que tot i que el Pujol avui ja estava disponible, ha continuat de titular amb una gran actuació.
La classificació queda de la següent manera: 1.Llagostera 30 punts; 2.Olesa 27; 3.Benavent 26; 4.Castelldefels 25; 5.Masnou 21; ... ; 18.Manresa 12; 19.Tortosa 11; 20.Martorell 10 ( hi ha un poble a 10 kms d'Olesa ... com canten alguns).

Pròxima jornada: Morell - Olesa
Desplaçament a un camp complicat de jugar. Les vegades que he jugat contra el Morell sempre s'han mostrat com un equip molt físic i combatiu. A més acumulen 3 derrotes consecutives, la última contra el Vilafranca que mica en mica va sortint dels llocs de baix(m'alegro pels amics que queden allà a l'equip). A veure si podem encadenar la quarta victòria consecutiva, tot i que seguir sumant seria positiu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A seguir amb la ratxa a Morell !!!
Per cert, molt bé l'entrenador deixant a la porteria a Juan Carlos en lloc de tornar a posar de titular a Pujol. Demostra que els que jugueu és per mèrits propis.
A més, surts en l'equip ideal de la setmana de Mundo Deportivo fent parella a l'eix de la defensa amb el teu bon amic Rafa Moral (Vilafranca).
(Equip ideal MD 23/11/08)

Anònim ha dit...

joder cuanto pesimismo tio! el partido del tortosa nos lo puso complicado, abrimos distancia con el 5º para cuando vengan malos tiempos, el desplazamiento a morel tambien es un campo complicado... anda levanta la moral ke como dice el lucho sales en el 11 ideal!

Francesc ha dit...

No és pessimisme. Qualsevol que veiés el partit contra el Tortosa et pot dir lo dificil que va ser.
Sobre les aspiracions, si vols et dic que som candidats a pujar a 3a però no crec que sigui el cas, igual després m'haig de tragar les paraules. Per això i pels anys que porto al món del futbol, no crec que s'hagin de llençar les campanes al vol.
I sobre el partit de diumenge, que et comenti el mateix lucho si el camp del morell és complicat o no.

Anònim ha dit...

hola amigo francis¡¡¡-,enorabuena x la viktoria,contra un istoriko k kreo k d istoria kon respeto solo le keda el nombre;el miseter juvenil dl mister...esta bez funciono...muy bien sr.salamanca...esta vez el flekillo no le nublo la vista y a lineo al portero k mas se lo merecia...y eso k puyol pa mi es d los 3 mejores d la kategoria e??pero muy bien por el sr.entrenador¡¡;y enorabuena x el ekipo d la smana...sale tb tu kompañero arturo...el diesel personifikado...el eusebio sakristan d katalana¡¡;morell?kampo dificil grandisimo ...mezklan juventud kon veterania...n sera facil y vienen d perder cosa k les ace mas peligroso...y en tarragona siempre es complicado...;suerte,animos y pese a tu encubierta modestia...olesa a 3era¡¡¡¡a x ellos francis¡¡¡

Anònim ha dit...

És cert, el camp del Morell és dels més complicats de la categoria. No és que hi vagi molta gent però l'equip quan juga a casa apreta moltíssim. Sempre s'han caracteritzat per ser un equip més dur (o "guerrillero" per no ofendre a ningú) que no pas "tocador" i que agradi jugar a futbol. Diumenge a Vilafranca no em van desagradar tot i que van pecar una mica de conservadurisme (però aixó és normal en aquesta categoria quan jugues com a visitant).
A vigilar de prop a Juanma! I anul·lar a Coello que és l'alma mater d'aquest equip.

Francesc ha dit...

Resultat fresquet d'aquesta tarda :
Llagostera 0 Guixols 2.
Això vol dir que si demà guanyem, ni que sigui d'un gol, tindrem l'honor de ser els líders de la 1a Catalana.