Seguidors

diumenge, 9 de novembre del 2008

La mà polèmica

Olesa 3 Poble Sec 0 ( sense acabar)
Un gol amb la mà de Soler, que suposava el 2-0, no pot justificar mai les continuades entrades amb duresa i les protestes constants a l'àrbitre fins deixar al seu equip amb 6 jugadors i provocar la finalització del partit cap al minut 80. No es pot anar a un camp i actuar com un equip de 3a regional, amb tots els respectes pels equips d'aquesta categoria. Són coses que no entendré mai, perquè ha estat clar que volien acabar el partit per la via ràpida abans d'encaixar una golejada major.

Del partit? Primer gol de Xavi Morón desde fora l'àrea, golàs millor dit per tota l'esquadra; a continuació, penal fallat pel Pele, que ha fet que s'arribés al descans amb el marcador de 1-0 i amb un partit bastant controlat. A la represa, el segon gol ha trencat el partit. Un gol de cap anava a dir, però no, no s'ha d'amagar el que és veritat, una mà que faria que la famosa de Maradona quedés en un segon pla. L'ha vist tot el camp menys els àrbitres. 2-0 i festival de targetes cap a l'equip visitant. A partir d'aquí, ja no s'ha jugat casi res, faltes i faltes, protestes i protestes i el Poble Sec que anava perdent jugadors. El 3-0 de Pele ha tancat el partit perquè al cap de poc el conjunt visitant s'ha quedat amb 6 jugadors, amb la conseqüent suspensió del partit.
I pel que m'han dit, desde la banqueta visitant el seu entrenador (sense carnet per cert) anava motivant als seus jugadors perquè es fessin expulsar. Lamentable. Com considerar que la culpa de tot era del nostre entrenador i dels jugadors de l'Olesa perquè creia que ens rèiem d'ells. Sense paraules. Tothom qui conegui una mica els jugadors del nostre equip sabrà perquè ho dic. Si intentar jugar a futbol en un camp de patates és enfotrese'n del contrari llavors accepto que digui que hem anat a provocar ... Patètic.
En fi, nova victòria a casa que ens deixa de nou en llocs d'ascens quan portem 11 jornades de lliga. Disfrutem-ho i sapiguem valorar el que estem fent, ja que avui ens faltaven 3 puntals bàsics a l'equip (Pujol, Alex Martinez i Dani Duran).

Pròxima jornada : Sant Cristóbal - Olesa
Visita a Terrassa, davant d'un equip en hores baixes que no guanya desde la 1a jornada. S'ha de puntuar sí o sí per continuar en les posicions de privilegi. El partit serà a les 12 del matí.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut Francesc!

Tres puntets més al sac o tres menys per aconseguir els que ens garanteixin la salvació.

Felicitats perquè heu tret endavant un partit més complicat del que pot semblar a toro passat. Més que res perquè la història d'avui ja ens sonava: la Montañesa va plantejar el partit igual que el Poble Sec i es va endur els tres punts de Les Planes. Però sembla que heu après de l'experiència i no heu perdut el control en cap moment, i els del Sec no han sabut jugar costa amunt.

I també heu fet bé de no entrar al joc d'entrades dures i protestes, perquè veient com estan els comitès no val la pena arriscar-se a perdre més jugadors. Que amb el Pujol (un partit més i torna, per fi!), l'Àlex (per quant en té?) i el Dani (estarà per la setmana que ve?) ja hi ha baixes de sobres.

Terrassa és prou a prop... aviam quants som a la caravana dels Green Warriors... Sempre Olesa, sempre Green Warriors!

PD: Chichi Soler, el Maradona de Les Planes!

Anònim ha dit...

Hola francesc!!!
Avui no es que hagi estat un bon partit però lo important era guanyar i com diu barretina, era complicat.
Tres punts més al sarró això al final és el que val.
El Poble sec un equip impresentable.
Els Green Warriors us han animat tot el partit. Molt bé.
Llàstima que no tothom passi per taquilla, Has vist la gent que hi havia al turonet aquell? Els Warriors els han deixat bé .
Desitjo que vagi continuant la "raxa".
Bona setmana!!!

Francesc ha dit...

Hola bloggers, avui suposo que us haureu extranyat tant com jo en llegir la crònica del mundo deportivo. No conec personalment al Edu Sanmartí, l'he sentit alguna vegada per Radio Olesa per internet i m'ha extranyat molt que d'ell sortís algun comentari que hi havia en la crònica. I dit i fet. Us puc assegurar de font fiable que els comentaris de "penal inventat", "l'entrenador visitant va anar per calmar els ànims dels seus jugadors", ... que heu llegit són promoguts per una persona de l'equip contrari. Tots els que estàvem allà sabem que la realitat va ser completament al revés. Tots els jugadors sabem qui va motivar als jugadors del Sec per acabar el partit.

Anònim ha dit...

Francesc, pots penjar la crònica de EMD?

Jo sí que conec l'Edu i m'extranyaria molt que fes uns crònica parcial... en favor de l'equip visitant. I més quan el que va passar al camp va ser força evident per tots els que hi érem.

En qualsevol cas, a FutbolCatalunya també destaquen l'horrorós paper de l'àrbitre durant el partit.

El que crec que és més rellevant és que enlloc es posa en entredit l'actuació dels jugadors, cos tècnic o afició de l'Olesa i que tots plegats quedem al marge dels "incidents".

Millor que passem pàgina i que siguin els del Sec i l'àrbitre els que es preocupin del que van fer o deixar de fer aquest diumenge.

Salut i a tornar de Terrassa amb més punts al sarró!

Francesc ha dit...

Crònica del MD:
"Esperpéntico final de partido en Olesa, ya que tres expulsiones del Poble Sec, que entonces jugaba con nueve, propiciaron la suspensión. Los locales fueron muy superiores durante el primer tiempo y se adelantaron con un golazo de Morón, que envió el balón a la escuadra con una volea desde 30 metros. El 2-0, en la segunda mitad, sacó de sus casillas al Poble Sec por un doble error arbitral. En primer lugar, el gol de Josep Maria Soler fue con la mano y, para colmo de males, Serrano Hernández expulsó al visitante Alberto, que no había sido amonestado, al mostrarle una única cartulina amarilla. Poco después el árbitro pitó un penalti inexistente, que paró Miguel, e Iván Plana enfiló el camino de los vestuarios. En el 78, ya con dos jugadores más, el Olesa logró el 3-0 de Pele. El gol fue el detonante de la suspensión, ya que Quillo, Ferran y Miguel vieron la segunda amarilla por protestar. Puchi, que también fue expulsado al intentar calmar a su equipo ante semejante atropello, vio como se quedaba con seis jugadores y, por lo tanto, debía suspenderse el partido."

Anònim ha dit...

hola amigo francis que tal?
ya te adverti del comportamiento del energumeno de puchi por decir un adjetivo suave xk lo k ace es intolerable este señor no deberia estar en ninguna banketa...pero x lo q se ve tiene buenos contactos y es capaz de manipular asta la prensa...;en fin,3 puntos mas...y la 3era mas cerca e??pk el castefa no tienen entrenador...;del san cristobal no os fieis e?? yo creo q un punto seria ueno...mas vale uno k nada xk ultimamnete fuera stais jodios...pos eso objetivo 1 punto k luego son 3 perfekto po 1ero 1 e??;y como jugadores tienen los hermanos...juanje muy buen jugador el ermano...unn papanata¡¡¡pero weno;del mister...bua...fijate francis...es feo d kojones...es mas feo kasi k puxi...va de wapos las banketas e?jeje,excepto el vuestro e?k es un gigolo kon ese peazo peinado que yeva roio juvenil e??jejejk grande tu tito salamanca e?
jeje;venga suerte y al toro a tope olesaa¡¡¡adeuuuuu¡

Francesc ha dit...

Deixeu-me dir que jo desde petit sempre he estat del Barça i del Real Unión de Irún, sempre m'ha caigut simpàtic aquest equip.
Bromes a banda, tens raó anònim, ja veus quins poders tenen alguns que fins i tot poden manipular la premsa i inclús deixar frases a Radio Marca aquest migdia com "Decidí que 3 jugadores míos se expulsaran porque el Olesa se dedicaba a hacer caños,sombreros, ... y la cosa podía acabar mal" Impressionant, vam fer el 3-0 i al minut es va suspendre el partit, no vam tenir gaire temps de fer "sombreros y caños".
En fi, a veure demà que ens trobem al MD.

Anònim ha dit...

Hola a tots, tota aquesta "moguda" ve creada per aquest vividor del FUTBOL CATALA i quie treballa a MUNDO DEPORTIVO anomenat Manuel Ayala.
L'escrit d'avui a MD en la secció XUTS és de jutjat de guàrdia! Intenta disculpar als jugadors del Poble Sec i al seu entrenador per l'amistat que té amb ell. No l'importa el que realment va passar sinò que el bon nom (¿?) del seu amic Puchi no sigui embrutat.
Sempre ha fet el mateix. Fa quinze dies va manipular la crònica del Vilafranca per destacar que Masip s'havia revenjat per despit que no el va poder col·locar al Vilafranca. I quan el club va vetar als mitjans locals ell va ser l'únic que no se'n va fer ressó. També és amic del nostre presi...
Quin element!!!!

Anònim ha dit...

A mi el que em deixa a quadres és que algú es cregui que al Patatal de Les Planes es poden fer canyos i barrets de manera voluntària...

Vacil·lar a Olesa deu ser, què sé jo, jugar en "només" tres tocs.

Tot aquest embolic és vergonyós. Tant que en la crònica, per exemple, confonen l'ordre dels esdeveniments (el penal errat és a la primera meitat, molt abans de la jugada del segon gol, que va ser a l'entorn del minut 75!)... si fan això amb fets objectius, quina credibilitat els hem de donar en fets subjectius?

Ni puto cas! A pensar en el San Cristobal!

Salut!
C.

Anònim ha dit...

Que no nos mienta Puchi cuando dice ke en sus 30 años de entrenador su lema siempre ha sido defender a muerte a los arbitros. Keda muy bien decirlo pero cuanod te perjudican te kejas y sino lo haces es ke te favorecen. Esto aki y en la China.

Anònim ha dit...

Puchi es al futbol lo que Belén Esteban a la tele. O sea, un friki de cuidado que tiene más nombre que lo que realmente es. Y su hijo juega por enchufe del padre. ¿O acaso creeis que el Mataró lo fichó el año pasado por su calidad?
Padre e hijo, por el bien del futbol iros al Equipo Ja. Es lo más que os mereceis!

Francesc ha dit...

Diumenge Sant Cristóbal. Com tots, partits molt complicat davant un equip necessitat. Seguim amb la baixes per sanció de Pujol (cumplirà l'ultim partit de sanció), l'Alex que continua la seva recuperació i el Dani sembla que la setmana que ve ja estarà a punt. La resta en principi està del tot disponible sempre que no passi res en l'entrenament d'avui.

Xavier ha dit...

Mundo Deportivo està caient en un parany perillós.

La crònica de l'Olesa-Sec i sobretot, el suplement del dimarts diuen poc a favor de qui firma la noticia.

I segons m'han comentat, dimecres el Puchi va anar a la Federació a demanar clemència...jajaja

ROIG I NEGRE 100%

Anònim ha dit...

Per si no n'hi havia prou amb la "falsa" crònica i el suplement de dimarts, avui dissabte surten amb la notícia que membres del Comité de Competició han filtrat ja les possibles sancions als jugadors i tècnic del Poble Sec. Tot amb la intenció de desprestigiar el Comité i coaccionar a què les sancions que esmenten siguin menors. Patètic...
Senyors Puchi i Ayala vagin a vendre "kleenex" als semàfors si és que la seva millor feina és demanar caritat.

Anònim ha dit...

Esto parece corrupción en Miami. Todos estos chupópteros dan pena.