Seguidors

dilluns, 3 de novembre del 2008

Derbi local passat per aigua

Martorell 2 Olesa 1
Es presentava un derbi passat per aigua abans i durant el partit, que va deixar zones del camp complicades per la pràctica del futbol.
La veritat és que no sé massa què escriure, estic una mica desconcertat i encara em pica la derrota d'ahir, tot i que amb el pas dels dies es va oblidant. Marxes emprenyat per diferents coses que passen, coses del futbol, però que et deixen de mala llet durant un temps.
En quan al partit, crec que va ser un partit totalment dominat per nosaltres fins el 0-1, amb vàries ocasions de gol i sense passar cap tipus de problema en defensa (I tot i jugar amb 10 desde el minut 15). A partir del 0-1, el Martorell es va volcar i es va veure un partit totalment diferent, on la pilota era totalment del Martorell tot i que a la contra vam tenir dues clares ocasions de gol. El final de partit va ser desgraciat, dos gols en 5 minuts van deixar el marcador en 2-1 i com que la mitja última hora de partit és el que queda en la memòria, tothom veu el resultat just.És així? No sé, algú que veiés el partit i que ho vulgués comentar per donar el seu punt de vista em faria un favor. Perquè per exemple, llegeixo en un diari "Dos goles en los cinco minutos finales le dieron un justo triunfo a un Martorell, que pudo marcar más goles". I resulta que al porter local li donen la màxima puntuació, a mi no em quadra això.
Opinions a banda, el que està clar que no deixa de ser una altra derrota fora de casa i en un partit que era molt important per tot l'equip i afició (gràcies de nou als Green Warriors pel suport donat).

Pròxima jornada : Olesa - Poble Sec
La setmana que ve ens visita un conjunt que ho basa tot en la lluita i la pilotada, això és el que almenys comenta tothom que coneix al seu entrenador. Ens veurem les cares amb dos vells coneguts, l'Ivan Plana i l'Alberto, ex-companys a Olesa i companys en paxtangues de futbol sala d'estiu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Francesc.
El partit del diumenge el vau perdre vosaltres no vau ser valents i quan comences a "recular" al final acabes perdent. Si que vau dominar però ....us va faltar encert en alguns contratacs, crec també que el porter li manca un xic d'altura i diumenge no va estar gens afortunat.
Diumenge contra el Poble Sec a guanyar i continuar fent el bon paper que porteu aquesta temporada.
ANIMS FOS.

Anònim ha dit...

Estic segur que guanyareu amb el Poble Sec però no us confieu... Diumenge em van semblar una "banda" però tenen una cosa molt bona: hi van fins al final! Al davant, l'Iván Plana és ràpid i habilidós. No sé si ja hauran recuperat efectius respecte al passat diumenge amb el Vila. Van oferir una imatge patètica amb només tres suplents. El porter, lesionat tot el partit, havia de treure amb la mà o un company seu de porteria. Però tot i això... vam perdre! Per tant, per patètics el Vila. Sort!

Anònim ha dit...

hola francis...por motivos que no vienen al caso n e podido dar mis comentarios...;del partido del martorey poco se...lo que e leido pero no ago muxo caso pk los kronistas son lokales y ponen lo k kieren son la mayoria por n decir todos...muy poko objetivos...;el domingo bua¡¡¡el amigo puxi..ese si k es un personaje fijate francis...es un friki...es desilusionante ver un entrenador asi en una categoria como la 1era division catalana...o los actulaes entrenadores son muy malos...o...esto es una mafia...amigo francis fijate en sus pintas y comnetarios...y ya me diras si este señor puede entrenar en catalana e??con respecto pero por favor dignifikemos la kategoria i la "profesion" d entrenador;pueblo seko es un ekipo sin infraestruktura...pero eso si luxan sin parar...korren y korren seguro¡¡¡;y aora creo que an fixado a quillo...pero x favor si debe tner 37 o 38 años...y debe estar pesado...no hay xavales preparados...por favor...esto me parece personalmente una aberracion al futbol y encima es un jugador que intenta coaccionar...su nombre lo dice todo..."quillo"...enfin cosas d puchi...q n se entienden y q van en contra dl futbol...pero es lo que hay...de lo poco destacable q tienen al pobre ivan plana gran jugador y persona...;bueno francis suerte el domingo y a ganar e??que la 3era sige alli cerca e??animos¡¡¡

Francesc ha dit...

Primer de tot, a
http://www.elsesports.cat/futbolcat/multimedia podreu veure un petit comentari que van fer al programa futbol cat del 33 referent al derbi.
Sobre el Poble Sec ? Efectivament, ja me n'han parlat del Puchi alguns que l'han tingut. Tot un personatge diuen.
Afrontem el partit amb 3 baixes importants, molt diria jo : Pujol a la porteria;Alex al mig(baixa desde ja fa unes jornades) i Dani en punta(esguinç de turmell). 3 puntals de l'equip, se'ns dubte. Aquesta última resta per confirmar, però té mala pinta.
Pel que fa a Francis sembla que no té partit de sanció.

Francesc ha dit...

Olesa 3 Poble Sec 0.
Demà petita crònica d'un partit que no s'ha acabat per 5 expulsions del rival.