Seguidors

dilluns, 17 de novembre del 2008

Tornem a guanyar fora

Sant Cristóbal 0 Olesa 3
Després de 3 derrotes consecutives fora de casa (Peralada, Masnou i Martorell), es va trencar la mala ratxa amb una victòria merescuda a Terrassa davant l'equip local. Un triomf amb gols de Morón , Soler (aquest cop sense ajuda de la mà) i Pele de penal.
L'equip local va donar la cara en tot moment i es va dedicar a intentar jugar i donar-ho tot al terreny de joc, no com la setmana passada amb el final esperpèntic que va tenir el partit. El Sant Cristóbal hi va posar ganes però es va trobar amb gols de qualitat de Moron i Soler a la primera part. A la represa, ho van intentar de nou però a expenses de trobar-se perillosos contraatacs per part nostra. No es va matar el partit fins al minut 84 quan un penal claríssim va ser transformat per Pelegrín. El partit tancat i 3 punts més al sac.
La classificació segueix encapçalada per un contundent Llagostera amb 30 punts; el Benavent sembla que ja agafa el ritme amb 26;nosaltres seguims tercers amb 24 i el Castelldefels és quart amb 22. Important és veure que el sisè classificat es troba a 6 punts. Ja se sap que la 1a catalana és molt igualada i que per tant tenir un coixí amb els de darrera sempre és tranquilitzador.
Destacar per últim que portem dos partits seguits sense encaixar gols i que, encara que soni estrany, som l'únic equip que no hem empatat cap partit aquesta temporada.

Pròxima jornada : Olesa - Tortosa
Un altre dels equips històrics, que cumpleix el seu centenari, ens visitarà el diumenge vinent. Un Tortosa que està necessitat de punts, ja que actualment es troba en la 17ena posició. El vaig poder veure contra un Vilafranca molt ben posicionat i que li va posar les coses molt dificils, fins al punt d'endur-se la victòria per 1-2. Una guerra més a les Planes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu vas poder veure el Vilafranca i jo vaig poder veure l'Olesa al matí a Terrassa. I continuo dient que si la segona volta no us passa factura el fet de tenir una banqueta poc profunda (en l'aspecte que hi ha molta diferència entre els titulars i els suplents) podeu fer coses importants. Comenceu a fer olor a Tercera...
Ah! I diumenge qui jugarà? Juan Carlos o Pujol?

Francesc ha dit...

Ei Lucho. Doncs vaig poder veure el Tortosa amb el Vilafranca i si hagués d'apostar després del partit diria que diumenge guanyarem, però això del futbol ... Ja se sap que no és matemàtic.
De totes maneres lo que comentes de Tercera m'ho dius a la jornada 28, depèn de com estiguem treus el tema. Si seguim la mitja aquesta està clar, però queda molt.
Sobre la porteria, ni idea, no em toca a mi decidir-ho, prou feina tinc amb lo meu.

Anònim ha dit...

amigo francis...buena victoria en campo del sancri e??y d paso abeis exao al mister k kreo k dspues d puxi es el 2ndo en l ranking d feos...e??;weno tortosa??es pasado xk kreo k el presente esta mas negro...pero no os confieis e??si ganaais...poneis tierra d x medio y os meteis d lleno en la pomada¡;yo creo y tu lo sabes e??q jugara puyol...pero me parece muy correcta tu actitud modesta...y a la vez discreta...bien francis bien¡¡¡;suerte el domingo en el sahara d olesa... a x la 3era¡¡¡ un saludo¡

Anònim ha dit...

Estadístiques teves contra el Tortosa: 2 PG - 3 PP - 5 PP.
No se t'ha donat gaire bé en aquest aspecte... però en canvi és l'equip al que li has marcat més gols (junt amb el Vic):

04/11/01 FCV 3-1 Tortosa (1-1 min. 26) / 1a Cat
23/03/02 Tortosa 1-1 FCV (0-1 min. 72) / 1a Cat
13/03/05 FCV 3-1 Tortosa (2-1 min. 22) / Pref.

Francesc ha dit...

No recordo el 1er gol al Tortosa.Sé que em vai fer una fisura a un dit de la mà, però no recordo com vaig marcar. Va ser un gran partit que vam jugar, això sí.A la tornada a Tortosa(amb canvi de mister, el Manel havia plegat) vaig marcar de fora l'àrea, la temporada ja estava tirada i no teníem opcions.
L'últim gol que dius va ser l'any de l'ascens a 1a Catalana, també de xut desde la frontal. LLavors jugava en una altra posició al camp.