Seguidors

dilluns, 19 de gener del 2009

No aixequem cap

Olesa 0 Vilafranca 2
Partit pobre, molt trist, el que vam disputar ahir davant el Vilafranca. Si al primer partit de lliga vam ser nosaltres els mereixedors del triomf, ahir ho va ser l'equip vilafranquí. Sense gaires estridències però amb un equip molt compacte i sòlid es van endur un triomf de mèrit gràcies a dos gols a la segona part d'Alvar, ex Olesa la temporada passada.
Per part nostra res de res, un sol xut ja al minut 90 i poc més. No vull fer sang de la derrota d'ahir i prefereixo mirar al futur i guanyar un partit que faci canviar la nostra dinàmica perdedora dels últims partits. Pitjo que ahir és difícil estar.
Pròxim partit : Montañesa - Olesa
Desplaçament a un camp difícil i complicat, contra un equip que ja ens va guanyar a la 1a volta. La Montañesa és un equip que ens coneix molt bé i que fa un joc directe que ens fa molt de mal. Una victòria seria un cop de moral i de necessitat per l'equip. Diumenge a les 12.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas tardes, Francesc veo que tras el paron navideño se nos han vuelto a atragantar lo turrones no crees?, el año pasado sucedió lo mismo así que chavales a digerir los turrones cuanto antes y conseguir la permanencia para evitar nervios y etc.
Este domingo a ganar a la Montañesa y devolverles la moneda.

GREEN MIGUEL

YOU´LL NEVER WALK ALONE OLESA

Francesc ha dit...

Hola Green Miquel, doncs si, suposo que tens raó. Cada temporada ho hem passat malament per aquestes dates. L'únic que et puc assegurar és que l'equip està super implicat en la causa i que seguirem lluitant igual que ho hem les dues últimes temporades, o és que oblidem d'on venim?

Anònim ha dit...

Gran victòria! 0-3 al camp de la Montañesa no és fàcil tot i que aquest any sembla haver perdut aquell poder "intimidatori" que tenia. Com ha anat el partit?

Francesc ha dit...

Partit que partíem amb la premisa de molt de respecte al seu joc aeri, tot i que tenien dos baixes importants, un d'ells el Edu Aljama.
Pero ves per on hem marcat de pilota parada i s'han quedat amb 9 ja a la 1a part i inclús hem fallat un penal.
A la segona, 0-2 ràpid de corner (d'un servidor) i partit controlat fins que s'ha fet el 0-3 i llavors ja s'ha acabat el partit.