Seguidors

diumenge, 11 de gener del 2009

Segona derrota consecutiva

Olesa 1 Benavent 2
Es presentava el líder a Olesa en un camp en molt males condicions degut a les últimes pluges (veure fotos). El Benavent s'ha emportat el partit aprofitant les seves escasses ocasions: una falta lateral al final de la primera part i un penal a la segona.
El Benavent ha demostrat ser un equip molt sòlid, amb una defensa contundent i jugadors amb molta qualitat de mig del camp en endavant. No m'estranya que estiguin allà dalt, tot i que potser han tingut massa premi en el partit jugat ahir.

Nosaltres no estem atravessant un bon moment, això és obvi, però no crec que la sensació del partit d'ahir sigui negativa, al contrari. De vegades el futbol es decideix per detalls o jugades puntuals i crec que ahir va ser el cas. Una victòria la setmana que ve reafirmaria la nostra moral i encarar la 2a volta amb la convicció de tornar a guanyar partits.
Seguim en cinquena posició tot i que per darrera se'ns acosten molts equips i l'ascens directe ja el tenim a 5 punts. Només queda que seguir endavant i arribar com abans als 45 punts.

Pròxima jornada : Olesa - Vilafranca
La setmana que ve comença la 2a volta i està clar que ens falta una victòria per tornar a trobar-nos de nou. I ve el Vilafranca, que va tenir un inici de lliga molt dolent i que en les últimes jornades s'ha col.locat en la part mitja alta de la classificació amb una gran ratxa de resultats. És un partit especial per mi, tal com va ser el de la 1a volta, i que millor que una victòria contra el meu equip de tota la vida futbolística.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiii Cesc! Aket any el Barça a la final de la Champions ke es juga a Olesa, oi? amb aket camp tan xulo ke teniu. Sort a parti del dilluns, diumenge a pinchar!

Francesc ha dit...

Sembla que el partit contra el Vilafranca no està clar si es jugarà a Olesa. Segons he pogut llegir a un diari esportiu, l'arbitre comenta que "un linier va rebre un clatellot, al porter li van tirar terra i van tirar una bandera al camp". Lo de la bandera sí que ho vaig veure, però la resta ho desconeixo,estava al vestuari quan va passar. Si a això li sumem tot lo de la temporada passada, no m'extranyaria que ens tanquessin el camp.
Veurem què decideix demà el comitè.

Anònim ha dit...

oops! si ara ho akabu de veure al bloc de mon xermà ke hia un ke u comenta. Tela... aviam si us faran xugar a porta tancada i no et pudre veure contra el vila! Ya saps ke yo al camp del Vila no i vai i not vaig poder veure.

Francesc ha dit...

Segons les meves investigacions, us puc assegurar que no hi ha "cierre". Per tant el partit es jugarà a Olesa.

Anònim ha dit...

hola amigo francis¡¡¡;animos,esta semana partido especial para ti se presentan 2 formaciones opuestas...e podido ver en direkto a las 2...vilafranka es taktika+orden olesa inspiracion+autogestion...awer qien se lleva el gato al agua;amigo francis el vilafranca yeva una impresionante raxa...pero komo todo tiene un inicio y un final...y un buen sitio seria el "patatal" d olesa ...y perdon x la expresion...pero no os mereceis un kampo tan tercermundista ni voostros ni los kontrarios...k la 1era katalana no merece estos kampos¡¡¡;referente a vosotros tenies k sakar el orgullo y a volver a la buena dinamika sois un ekipo veterano y las paradas os pasasn factutra...pero komo los trenes d merkancias kuando arrankan ya no paran animos francis y suerte pa el domingo¡¡un saludo