Seguidors

dilluns, 2 de febrer del 2009

Punt que sap a poc

Manresa 1 Olesa 1

La sensació que tenia després d’acabar el partit és que havíem perdut dos punts, per ocasions i pel treball fet durant el partit. La veritat també és que un mal començament de partit ens va portar a anar a remolc durant molta part del mateix. Ben d’hora el Manresa es va avançar en una rematada de cap del seu davanter centre Manolo Casto i el partit es posava coll amunt. Jugar fora i per darrera el marcador és un gran handicap.

Va costar reaccionar però ja abans del descans es van tenir 3 o 4 ocasions molt bones per haver empatat, però unes vegades el porter i d’altres el pal ho van evitar. Així que 1-0 al descans.

A la segona part, es va intentar de totes maneres. I no va ser fins faltant 20 minuts en un penal que va transformar Soler que posava l’empat. Per cert, quin penal de llibre que li van fer a Raul una estona abans, una patada que la va sentir tothom i haig de dir que fins i tot els jugadors del Manresa es van quedar estorats de veure com no es senyalava penal. Però bé, la feina de l’àrbitre és complicada i no val la pena entrar-hi.

D’aquí al final, els dos equips buscant la victòria però sense èxit. Llàstima perquè era una bona ocasió per encadenar dos victòries seguides fora de casa. De totes maneres, donada la trajectòria que portàvem lluny d’Olesa, 4 punts en 2 partits no es pot considerar mal botí sempre i quan guanyem el pròxim partit a casa contra l’Igualada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Francesc, sincerament crec que era un bon partit per retallar diferencies.

El partit s´hauria de guanyar o guanyar ja que el manresa sincerament te poca cosa practicament res, el problema es que no xutem a porteria, volem entrar fins a la cuina i tal com estava el camp la millor opció era xutar desde fora del area , que en pensas??, tot i aixi felicitats ja que millor aixo que un altre derrota fora de casa.Tenim que seguir suman puntets.

GREENMIGUEL

GREEN WARRIORS SINCE 2005

Francesc ha dit...

Hola, doncs en part tens raó. Potser sí que ens falta xutar més en certes ocasions, però bé, això també ve donat perquè potser els davanters que tenim son més de habilitat que no pas de xut potent.
Sobre que el Manresa té poca cosa, desde fora les coses es veuen molt diferent que desde el camp i no hi ha rival petit per tòpic que sigui. Però sí,hauríem d'haver guanyat. I jo també pensava que amb els partits que hi havien a la jornada ens podia servir per retallar alguna cosa amb els de davant.

Francesc ha dit...

Una novetat d'ahir és que es va despedir el Medina. Ha causat baixa de la plantilla. Suerte donde vayas Medi!!!

Anònim ha dit...

Hola Fos,sobre la baja de Medina decir que personalmente me duele porque aparte de buen futbolista es un buen amigo,y yo tambien quiero desearle mucha suerte que se lo merece.
Medi,mucha suerte donde quieras ir!!!!!

Anònim ha dit...

holaaa amigo francis...como estamos por problemas de agenda hacia dias q no podia pasar por tu blog...;weno ...animos q no estais tan mal...eh???optimismo koño francis¡¡¡un poco d porfavor¡¡¡;yo creo q si ganais en casa al iwalada un istoriko benido a menos...segis alli en la pomada...y para el ke no lo sepa la katalana es muy komplicada...y cada partido as de salir metido sino en esta categoria cualkier ekipo si sales dormido te la lia,señores k esto n es 1era regional...donde se podia dar peixet...k aki es una categoria muy complcada y lo estais haciendo bastante bien;igualada?atentos a pakito veterano del vietnam...k sube ok en los korners vigilarlo....kojelo tu francis...e?sino mierda¡ojo con batanero mui buen pelotero...ex damm y español y blanes...buen jugador algo pesado,vuestro kampo n le beneficia pero las pone muy bien...y tb vigilar el incombustible pedro jugador d banda desekilibrante...;d su entrenador...parece un profesor d filosofia k se haya fumado 10 porros...tiene pinta d todo menos d entrenador...y ademas a veces se le va la pinza...;warriors le podreis kantar k feo eres...jeje,suerte olesa y a tope francis¡¡¡un saludo adiosss¡¡