Seguidors

dilluns, 2 de març del 2009

Gol d'or

Vilassar 1 Olesa 2
Diuen que no hi ha millor res millor que guanyar al minut 90 i de penal injust. Doncs no va ser de penal, però si de falta directa del Marc Carreño per tota l'escaire. Va ser marcar i acabar el partit perquè els jugadors i cos tècnic es van posar com a motos contra l'àrbitre i aquest va tenir que donar per acabat el partit.
Es va avançar al minut 15 el Vilassar, però en una bona jugada va arribar l'empat de Pele. Aleshores va venir la jugada clau del partit. Expulsió als 25 minuts d'un jugador local per una dura falta, encara que crec que la vermella és massa càstig. El partit va passar a ser dominat per nosaltres encara que sense gaudir de clares ocasions. Abans del descans, sí, ho haig de reconèixer, vaig fer un penal clamorós. La veritat és que quan vaig veure que l'àrbitre no pitava res em vaig dir interiorment "la que te has tragado,amigo".
A la represa, vam tenir el domini territorial però sense gaudir d'ocasions. Un parell i poc més destacable. Ja al minut 90, dos expulsats més pel Vilassar i l'arribada del 1-2 que donava pas a la conclusió del partit per part del col.legiat. Després, nervis,insults cap a la tripleta arbitral. Nosaltres cap al vestuari i 3 punts més al sac.
Crec que en línies generals s'està fent una gran temporada, llàstima de tenir tantes derrotes i no haver sumat 3 o 4 empats més, però no serveix de res lamentar-se . Estàs on estàs per mèrits propis.
Classificació a la jornada 26: Castelldefels 53;Benavent, Llagostera 50;Masnou 44;Olesa,Tàrrega 42;Marianao 41. Per sota: Morell 24;Manresa 24;Martorell 19.

Pròxima jornada : Olesa - Masnou
Partit molt important per tornar a ocupar un lloc de privilegi a la classificació. El Masnou ens porta dos punts(tenen un partit menys contra el Marianao) i una victòria seria un cop de moral definitiu per tornar a creure-s'ho. Estic convençut que aquest any pujaran 4 o 5 equips a Tercera Divisió i seria bonic estar lluitant fins l'últim moment per aquestes places.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És curiós com una acció pot canviar tant les coses. En el temps de descompte estàvem comentant que sí, que marxàvem en un puntet però que estàvem emprenyats, que havíem anat a perdre el matí, perquè amb tanta estona jugant amb un paio més no havíem estat capaços de guanyar ni de crear massa ocasions de gol. Si fins i tot cap al final el Pujol va haver-nos de salvar de la derrota! Però cony, va ser marcar aquella falta, guanyar d'aquella manera i, de cop i volta, tot va valdre molt la pena. Eufòria, abraçades, salts i crits i el desplaçament a Vilassar es convertia en un matí formidable. I de l'emprenyamenta de trenta segons abans, ni rastre. Coses del futbol.

Tots plegats ens hem redimit del desplaçament a Tàrrega amb aquesta victòria. Vosaltres perquè torneu a guanyar, encara que es guanyi d'aquesta manera. I per nosaltres, perquè fa que l'esforç valgui la pena i ens armem de raons per tornar-vos a acompanyar al proper desplaçament.

I aprofito aquest espai que sé que molts Green Warriors llegeixen cada setmana -i ja em disculparàs, Francesc- per demanar a tothom que ara, a la recta final, es quan no podem fallar. Portem un parell de desplaçaments molt fluixos a la grada i ara no es el moment de fer figa. A Castelldefels hem de ser una pila de gent i portar l'equip en volandes, perquè si tornem a ser vuit persones, per molt fort que cantem, no serveix de gaire.

Ah, i gràcies per les salutacions al final del partit. Veieu com no costa tant?

Salut i ànims!
C.

Francesc ha dit...

Vosaltres passeu de "haver perdut el matí" a "abraçades,salts i més cervesa", jeje. Els jugadors, d'estar emprenyats a arribar al vestuari i "celebrar els 3 punts".
Conclusió:que en el món de futbol es passa d'un extrem a l'altre en un segon, ahir es va poder comprovar.
I gràcies per venir per pocs que sigueu.

Anònim ha dit...

boness!!wenu algu no va poder beure cervesa xq conduia jeje pero wenuu,pues sii es vritat pero lo bo q ens em portem els 3 punts q es lo importan! i q la semana q be si es guanya tornem a guanya posicions a la zona alta!i a dona guerra!!i gracias a vosaltres x l´esforç q feu i q o doneu tot x tira en davant!!i tb q es teu fen una bona temporada!!i gracias x saludaa q aixo s agraeix!!;)

Anònim ha dit...

Vaig poder veure jugar el Masnou diumenge passat i no m'explico com estan quarts a la classificació. Si jugueu com sabeu podeu guanyar fàcil. El que em temo és que les reduïdes dimensions del "futbolín d'Olesa" els afavoreixen més a ells que a vosaltres. Tant de bo us endugeu els 3 punts!!!

Anònim ha dit...

k pasa amigo francis¡¡¡¡;koño el abuelo cebolleta esta q se sale e??2 partidos 4 puntos...koño¡¡¡kon el sabiio d hortaleza te a exo kambiar y todo de mentalidad e??francis es la 1era vez k ablas d luchar pa subir a 3era...aunque sea como 4 o 5...pero esta muy bien pero tmpoco dejes q el arbol tape el boske e?amigo francis sabes muy bien komo va esto del futbol...pq amigo llevas mas tiros pegados en estas categorias q julio iglesias en los escenarios...sige con modestia q si sacas pexo malamente e?;animos i a ganra al masnou awer si el entrenador q es segurata d diskos...viene con resaka y esta espeso...a x ellos oeooeoeoe amunt olesa¡¡¡un abrazo francis,dio¡