Seguidors

dilluns, 9 de març del 2009

Mirar cap a dalt

Olesa 2 Masnou 1
Crec que els 3 punts d'ahir són dels que faran fort a l'equip. Desde fora segurament va semblar un partit molt pobre, sobretot a la primera part, però la intensitat amb la que ho vius dintre el terreny de joc i l'entitat del rival, converteixen els 3 punts com a molt gratificants. Primer perquè s'assegura la permanència (per si algú en dubtava);segon perquè guanyes a un rival directe;i tercer perquè ens col.loquem momentàniament en la quarta posició.
Sabíem que tota possibilitat d'aspirar a un lloc de privilegi passava per guanyar al Masnou, ja que era un partit que marcaria molt les nostres opcions de lluitar o no per les 5 primeres posicions i el vam poder treure endavant patint, i molt, en alguns fases del joc. De ben segur que hem perdut frescura en el nostre joc, però en el món del futbol, quan no jugues com voldries, has de buscar la manera d'aconseguir els 3 punts aprofitant els teus recursos.
La llàstima va ser no poder aconseguir el punt extra del goal average, que sembla que no però pot ser decidiu a final de lliga. De moment el tenim empatat amb el Tàrrega i amb el Masnou.
En quan al partit, 1a part de molt respecte en la qual no vam gaudir de cap ocasió clara mentre que el Masnou en va desperdiciar una de cantada per avançar-se al marcador. A la represa, l'expulsió d'un jugador visitant per insultar a l'àrbitre va ser clau. Dos gols de u contra u de Pele ens van donar l'avantatge de 2-0 i el partit totalment de cara. Llàstima que un penal va complicar una mica la victòria al final ja que el Masnou va apretar per aconseguir l'empat.

Pròxima jornada : Castelldefels - Olesa
La nostra lliga, a hores d'ara, es centra en 3 equips: Marianao, Masnou i Tàrrega. No ens hem d'enganyar, els de davant estan lluny però mai se sap si poden tenir una sotregada i ho podem aprofitar.
Diumenge que ve visitem el camp del líder Castelldefels, que només ha perdut 3 partits en tota la lliga, un d'ells a Olesa per 3-1. Serà un partit per afrontar sense cap mena de pressió i amb ganes de disfrutar d'un bon partit contra el millor equip de la categoria. I segons tinc entès comptarem amb un bon nombre d'aficionats a les graderies. Serà diumenge a les 12 del matí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Fos nosaltres no fallarem esperem que vosaltres tampoc i ens emporte´m una alegria del camp del lider.
Ahir partit dificil i tres puntets mes que ens fan viure amb il.lusió el final de temporada.

GREENMIGUEL

GREEN WARRIORS ON TOUR

Francesc ha dit...

Marianao 3 Masnou 2. Aixi doncs, el Marianao recupera la 4a posicio amb 47 punts, nosaltres cinquens amb 45 i el Masnou 6è amb 44.
Ah, i Barça 5 Lyon 2, chorreo!

Anònim ha dit...

Francesc tenim un nou company, que em pots dir respecte això.

Merci

GREEN MIGUEL

Francesc ha dit...

Doncs ara us volia informar primer de les baixes de demà: Arturo(per unes 3 setmanes amb fisura a una costella);Manolo i Dani Duran.
I ahir el mister ens va dir que s'havia fitxat un jugador, Arjona provinent del Horta. Si no vaig errat m'hi vaig enfrontar a ell quan estava a Premià farà molts anys, a 3a divisió. Jugava de mig centre.