Seguidors

diumenge, 5 d’abril del 2009

Olesa 2 San Cristóbal 1
Important victòria in extremis i de penal, això sí molt clar, davant l'equip terrassenc que com tots els equips de la categoria va posar les coses molt dificils.
El 1-0 va arribar amb una gran jugada combinada començant pel Raul i definint-la el Marc Carreño. Fins al descans, poc joc i molt de migcampisme, vaja, el que sol passar en molts partits d'aquesta categoria.
A la represa, el San Cristóbal va estirar molt les, seves línies i va posar molt més punch a davant, posant-nos en problemes, fins que va arribar l'empat en una falta lateral que van rematar de cap. Una més a pilota parada.
I quan tot semblava que acabaria en empat, un claríssim penal sobre Valle va servir perquè Pele fes el 2-1 definitiu. 3 punts més al sac i de vacances.
La classificació queda de la següent manera: 1.Benavent 62; 2.Castelldefels 58; 3.Llagostera 56; 4.Marianao 55; 5.Masnou 53; 6.Olesa 52 ; 7.Tarrega 47.

Ara una setmaneta de descans, a desconectar del futbol que la veritat sempre s'agraeix i més a aquestes alçades de temporada on ja vas molt saturat de partits. Després ja tocarà pensar en el rush final duríssim de final de lliga. 3 partits a casa: Morell, Montcada i Guixols, i 4 partits a fora: Tortosa, Marianao, Llagostera i Benavent. Quasi res.