Seguidors

dilluns, 2 de novembre del 2009

Fin d'un cicle. Gràcies per tot.

Avui ha acabat la meva etapa com a jugador de l'Olesa. La veritat és que m'ha costat molt prendre aquesta decisió i ha estat molt difícil per mi. Porto uns dies passant-ho malament i si una cosa tinc clara és que el futbol està per disfrutar i el dia que ho passés malament pel motiu que fos ho deixaria estar.
Per mi lo principal en un equip és estar a gust amb els companys, entrenador, el club en general, ... Alguna d'aquestes parts, sota el meu punt de vista, no ho complia i són factors que han anat sumant per prendre aquesta decisió.
Està clar que el no anar convocat dos partits per mi ha estat una mica sobtat, no ho negaré, però no em quedo només amb això. Hi ha detalls cap a la meva persona que personalment no m'han agradat i crec que em mereixia algo més de respecte, de tracte, però bé, allà queda. Qui em coneix dintre el vestuari sap realment la decisió que he pres, mentre que el que pugui dir alguna altra persona m'és indiferent perquè no porta massa temps al club com per coneixe'm lo suficient. Crec que m'he guanyat el respecte dels grans amics que tinc al vestuari i això per mi ho diu tot. No sabeu el greu que em sap deixar el dia a dia amb amics, no companys d'equip, sino amics, com ara el Pujol,Manolo,Xavi Moron,Alex,Dani Duran,Rafa,Francis,Marc,Condis,Soler,Raso... Ha valgut realment la pena conèixer un grup humà així, però de vegades les coses es torcen i has de prendre una decisió així.
No em voldria tampoc despedir dels aficionats amb els que he tingut més contacte: Wichy, Greenmiquel, Hugo, Dani, Felipe, Jose Soldado, el gran Carles Aceña, i molts més que em deixaré de nombrar ... Ha estat un plaer coneixe-us a tots, de veritat. Ens seguirem veient, no ho dubteu.
Gràcies i sort, que la 3a encara es pot salvar!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tu lo has decidido así que sea para bien, simplemente agradecerte tu forma de ser dentro y fuera del campo, no te conozco personalmente pero viendo los partidos y leiendo tu blog semana a semana se de sobras que eres un gran tipo, comprometido con lo que haces y lo has dado todo por estos colores de nuestro pueblo,buenisimas cronicas semana a semana, aquí te apreciaremos siempre y esta epoca de ascensos de 1ª regional a tercera siempre quedara para la historia. Fos eres un Olesano mas.

Por otro lado el entrenador este me da a mi que esta traiendo a su gente y aunque se ha mejorado el juego creo que la categoria se nos sigue quedando grande, el otro dia incluso vi un jugador de los ultimos en llegar mendar callar desde el campo a un hincha muy fiel y conocido de los nuestros, ESO NO PUEDE SER!!!! espero que no pase a mayores.
Un abrazo FOS.

Unknown ha dit...

Fos.. simplemente gracias por estas temporadas. Si alguien daba ejemplo en ese equipo, tu eras uno de ellos. Se ve a leguas que eres una persona que siempre sabe estar en su sitio...

La afición siempre te ha respetado como jugador y lo seguiremos haciendo como persona.

Me volveré a repetir, pero debo decirte de nuevo que gracias.

un saludo y suerte

_Hooligan_

Anònim ha dit...

Encara que pesin mil entrenadors amb les sebes mil floretes.Nai tindran els collons,ni l'orgull,ni l'amor propi que tu as demostrat.GRAN FOS,GRAN..... S'et trobara a faltar.(als tres)
hugo.

Anònim ha dit...

He seguido con interés cada semana tus comentarios desde antes de que mi hijo empezara esta temporada con el Olesa. Sin embargo éste ha sido uno de los jóvenes futbolistas descartados recientemente. Tenía yo el convencimiento y el deseo de que pudiera tener minutos al lado de gente como tú y aprender mucho de éste bonito deporte.
Pero como bien dices, las cosas a veces se tuercen solas, y si no, viene alguien a torcerlas. Te deseo lo mejor, que tengas suerte y hasta la próxima. Un saludo de parte de mi hijo también.

Santa Oliva Fanàtics ha dit...

Subscric els comentaris dels companys. És cert que nosaltres som del CF Olesa, que ja ho érem de fa temps i que ho seguirem sent per molts anys, però no ho és menys que aquestes últimes temporades s'ha establert una relació molt estreta amb aquest grup de jugadors, que us heu guanyat el respecte de tota l'afició a base de treball i honestedat.

I per això em deixa una mica aixafat tornar als temps en què ni sabíem els noms dels nostres jugadors. Arturo, Raúl, Condis... i sobretot tu. Us trobarem molt a faltar i sempre tindreu un lloc amb nosaltres a la grada.

Francament, aquest post que has escrit m'ha sentat molt pitjor que qualsevol de les derrotes que expliquen tots els posts anteriors.

Gràcies per tot, Francesc. Una forta abraçada!
C.

PD: I malgrat tot, hem de seguir endavant i al costat dels nostres de manera incondicional. Jo no sé si la Tercera es pot salvar o no, però no podem deixar sol l'equip.

Unknown ha dit...

Como seguidor del Olesa me dirijo a ti para despedirme y agradecerte tu esfuerzo todos estos años. Pero hay algo que me intriga y quiero comentarlo.
Según la web del club Condis y tu sois baja voluntaria y debo de reconocer que cuando lo leí me indigne con vosotros, ya que en estos momentos complicados la ayuda de todos es importantisima y si el motivo de vuestra decisión es la falta de confianza por parte del entrenador, entiendo que deberiais de haber luchado por demostrarle que se equivocaba con vosotros.
En definitiva cada uno toma las decisiones que crea oportunas y debemos de respetarlas.
Un hasta pronto Fos y que tengas mucha suerte en todo lo que hagas.

Francesc ha dit...

Jordi, entenc que puguis pensar això, perquè com a aficionat només veus l'equip el diumenge i no veus el dia a dia. Si et refereixes al no jugar, he passat a Vilafranca alguna situació així i me'n vaig sortir prou bé, així que podràs entendre que la meva marxa no és només pel fet d'estar 2 setmanes sense convocar. Amb 3 ascensos consecutius que portava i podent jugar de nou a 3a, tu creus que em tiraré del barco com va dir l'entrenador als jugadors només per no anar convocat? Sense comentaris.
He estat molt bé les 3 temporades anteriors a Olesa, tot i que la última a 1a Catalana va ser molt dura per molts motius i algunes persones del club ja saben que em va faltar un pèl per plegar també.
Al final, com bé diuen, les persones passen i les entitats queden. El futbol el tinc bàsicament per fer amics i no enemics i això és el que puc reafirmar de la meva estada a Olesa.
Sort contra el Prat i en la LLiga.
Ens seguirem veient.

Anònim ha dit...

Amic Fos per mi has sigut un exemple dintre i fora del camp, saps que ultimament quan petaven la xerrada a la mitja part no et veia gaire animat, i aixo una persona com tu es nota que alguna cosa extradeportiva no anava gens be, en definitiva saps que sempre tindras un lloc al fondo per petar la xerrada.

Una abraçada molt forta i que et vagi molt bé.

Un amic al fondo

GREENMIGUEL